Miten Nokian puhelin korjataan?

Nokian matkapuhelinmalli 61xx:stä hajosi takakansi. Tietenkin asia harmitti oikein urakalla. En halunnut ostaa uutta puhelinta vain sen takia, kun takakansi on rikki. Niinpä tein kuten Ihmemies McGyver tekisi. Otin pätkän ilmastointiteippiä ja korjasin puhelimen itse.

Näky ei ole mitenkään kaunis, mutta maksoi murto-osan siitä, mitä uusi puhelin olisi maksanut ja nyt puhelin toimii. Teippi on jouduttu jo kerran uusimaan ja toinen kerta näkyy olevan tulossa, mutta uutta en hanki tämän takia.

Frank

27.10.2009 Kuinka Nokian puhelin heitetään seinään

Nyt se puhelin viimeisen tempun teki. Kun yritin ottaa sitä mukaani, niin se ilmoitti, että "Aseta SIM". Tähän on ollut kikkana virran katkaisu, mutta tämäkään ei enää auttanut vaan nyt puhelin ilmoittaa, että "Käyttöä on rajoitettu, anna rajoituskoodi".

Alkaa olla pakko tunnustaa, ettei Nokialaista saa enää kotikonstein korjattua. Niinpä on tullut aika sanoa sille kovakouraiset jäähyväiset ja heittää se seinään. Nyt valitettavasti asia on vielä sen verran uusi, ettemme ole vielä ehtineet löytää sellaista seinää, jota voisi vahingoittaa Nokian puhelimella, sillä emmehän halua minkä tahansa seinän vahingoittuvan vain sillä, että heitämme sitä ns. puhelimella.

Eli, yritän etsiä jonkin sopivan seinän ja toivottavasti löydän jonkun kaverin, jolta löytyy videokamera, niin saamme otettua talteen tilanne, kuinka Nokian puhelin sananmukaisesti heitetään seinään. Sitä ennen pitää jotenkin saada kaikki puhelinnumerot talteen niin puhelimen kuin sirunkin muistista.

Jos sinua kiinnostaa, että miten puhelin heitettiin seinään, tule piakkoin uudelleen käymään.

Frank

Frankin kääntämät vitsit
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-2003.