Naisen perässä juokseminen

Olen huomannut, kuinka naiset osaavatkin sitten olla vikkeliä kintuistaan. Eräässä laitoksessa olen ystävystynyt (huom. naimisissa) erään rouvan kanssa ja hänen kanssaan tulee höpötettyä kaikenlaista asiaa ja sen vierestä. Rouva on kova tupakoimaan ja välillä hänenkin pitää päästä tupakille. Joskus seuraan perässä, kun toinen viilettää jumalatonta vauhtia ulos, hengittääkseen raitista ilmaa filtterin läpi. Siinä sitä sitten tulee joskus huudettua:
- Odota nyt vähäsen. Mä en ole tottunut juoksemaan naisten perässä.

Tapahtuipa tässä päivänä eräänä, että olin liikenteessä mukanani hirveästi kantamuksia. Paikka oli Helsingin rautatieasema ja tulin juuri asematunnelista portaita pitkin halliin, kun kiinnitin huomiota edellä portaita pitkin kiipeävään neitoon, joka pudotti villaisen käsineensä. Tässä vaiheessa herrasmiehen rinnassa pompahti ja noukin käsineen ja huusin useaan otteeseen:
- Neiti, NEITI

Neitokainen puhua pulputti vain puhelimessa, eikä kuullut yhtään mitään. Siinä vaiheessa meikäläisen piti kirittää ja ryhtyä melkein juoksemaan. Vierellä käveli rakastunut nuori pari ja meikäläinen tokaisi:
- Kumma juttu. Jo toinen kerta tänään, kun pitää juosta naisen perässä.

Tämä tuntui huvittavan nuoria ja poika totesi:
- Juokse, juokse.

Vihdoin ja viimein onnistuin saamaan neitokaisen käsivarresta kiinni ja ojensin käsineen. Ilmeisesti hänellä oli niin kiintoisa keskustelu menossa, ettei hän oikein kunnolla tajunnut, mitä tapahtui. Kuitenkin hän jäi katselemaan käsinettä ja jonnekin peräänsä. Tässä vaiheessa arvelin, että voinkin jo poistua. Mutta tulihan taas juostua naisen perässä. ;-)

Huumoripitoista sivuiltani:

Copyright © Aaro (Frank) Huhtala 1996-2007. Kaikki oikeudet pidätetään.