Naisten naurattaja

Elämässä pitää olla huumoria ja jos se loppuu, niin ihmetyttää, että miksi ihmeessä me ollaan täällä. Huumori on mielenkiintoinen asia. Siinä käännetään jo opittu ja yleisesti hyväksytty asia päälaelleen ja tehdään asia mahdottomaksi. Okei, tästä voidaan vääntää kättä, mutta eikös se suunnilleen näin mene?

Jossain vaiheessa sain taas niitä erikoisia älynväläyksiä ja keksin ryhtyä naistennaurattajaksi. Siitähän piti saada todistus.

Yleensä naistennaurattajaksi tituleerattu henkilö katsotaan hyvin epämääräiseksi ja nimitys annetaan miehelle, jolle nimitys on halventava. Tässä tapauksessa päätin kääntää asian päinvastoin. Halusin tehdä todistuslomakkeen, johon pyytäisin kaikilta tapaamiltani naisilta nimikirjoituksen. Todistuksessa todistettiin, että allekirjoittaja on nainen ja että olen saanut hänet nauramaan. Valitettavasti en tullut tehneeksi tuota todistusta ajoissa valmiiksi, sillä niin monta allekirjoitusta meni ohitse. Varsinkin, kun kerroin todistuksesta.

Eräänä päivänä olin syömässä eräässä suosikkiravintolassa ja olin tottunut, että kastikekulho on yhdessä ja tietyssä paikassa. Olin juuri ottanut salaattia ja kun en löytänyt heti kulhoa, ryhdyin tekemään liikkeitä, jotka kuvasivat kastikkeen ottamista kulhosta ja laittamista lautaselle. Vieressäni oli yksi nainen, joka purskahti nauramaan. Tästä ilahtuneena kerroin naiselle, että olen haaveillut kyseisestä todistuksesta ja pyytäväni mahdollisimman monelta naiselta nimikirjoituksen. Nainen ei katsonut minuun, kun hän totesi:
- No, minulta saat.

Mieltäni jäi askarruttamaan, että puhuttiinko me vielä siitä todistuksesta. ;-)

++++++++++++++++++++++++++++++++++


Kyseinen todistus on muuten tehty ja siihen tuli paikka n. 20 allekirjoitukselle. Joka kerta, kun olen onnistunut saamaan jonkun naisen edes hieman hörähtämään, otan tuon todistuksen esille ja pyydän allekirjoitusta. Tässä vaiheessa naiset nauravat vielä enemmän. Loppujen lopuksi kerron naisille, että minulla on pettämätön suunnitelma. Nimittäin, jos nainen ei suostu muuten nauramaan, niin siinä vaiheessa pyydän häntä ulos ja viimeistään silloin hän nauraa varmasti. ;-)

Valitettavasti olen vain onnistunut hukkaamaan tuon todistuksen, olenhan hukkaamisen suomenmestari.


Huumoripitoista sivuiltani:

Copyright © Aaro (Frank) Huhtala 1996-2007. Kaikki oikeudet pidätetään.