4 naista haaroissa kiinni

Voit uskoa, että minua harmittaa. Ja minua harmittaa se, ettei tapauksesta jäänyt todisteita.

Jos olet vilkaissut aikaisempia tekemisiäni, olet varmaan huomannut, että olen tehnyt avustajan keikkaa. Myös joissain mainoksissa on tullut pyörittyä ym. Hauskoja keikkoja ne on ollut lähes tulkoon kaikki, mutta yksi oli todella erikoinen.

Kesko teki Plussa-pallomainosta, johon piti saada suunnilleen samanlaisia naamavärkkejä ja mielellään vielä samankokoisiakin. Niin massaltaan kuin pituudeltaan. No, juuri sinä päivänä sattui olemaan lievästi viileää ja minulla sattui olemaan pieni flunssanpoikanen poistumassa, joten olin sen kummemmin ajattelematta laittanut pitkät kalsarit jalkaan. No, alushousut nyt sattuivat olemaan sen verran sääristä tiukat, etteivät ne kovin korkeelle nousseet. Olin juuri saanut pallon päälleni ja puvustaja leegioineen oli meikäläisen kimpussa ja yritti saada meikäläisestä hyvännäköistä. Niinpä tuli totuus eteen ja käytiin pienet neuvottelut siitä, saiko alushousut pistää haaroista poikki. No, eihän se auttanut muu kuin suostua. Korvausta vastaan. ;-)

Siinä sitten heti luvan jälkeen 4 naista hyökkäsi meikäläisen haaroihin käsiksi ja ryhtyi työstämään kalsarinrippeitä pallon sisälle ja pukemaan toisen väriset sukat jalkaan. Välillä olin tuntevani saksien terävät osat jossain rallattimien kohdin, mutta onneksi tytöt olivat varovaisia. Muuten oltaisiin sopraanokuorossa. Kun meikä sai laskettua kolmeen naiseen, niin riemastuin sen verran, että kiljaisin ohjaajalle:

"Palkkiosta viis, mutta jos saan kuvanauhaa siitä, että meikäläisellä on 3 naista haaroissa, niin saatte pitää sen palkkion."

Tässä vaiheessa yksi lähietäisyydellä ollut nainen totesi:

"4 naista. Niitä on 4 naista sun haaroissasi kiinni".

Siinä vaiheessa meikäläinen riemastui:

"4 naista? Ohjaaja, mä jopa maksan sulle, jos mä saan kuvanauhaa todisteeksi".

Kumma kyllä kauppoja ei tullut. Olisi ollut niiiin hauska katsella vanhana ukkona ja näyttää muille vanhainkodin ukoille, kuinka meikäläisellä oli 4 naista haaroissa kiinni.

Huumoripitoista sivuiltani:

Copyright © Aaro (Frank) Huhtala 1996-2007. Kaikki oikeudet pidätetään.