VitsiFAQ

 • Mikä ihme on VitsiFAQ?

  FAQ = Freguently asked Questions eli useimmin kysytyt kysymykset ja nyt sitten on kehitelty FAQ koskien vitsejä. Eli, näitä asioita multa on joskus kyselty enemmän tai vähemmän.


 • Mitä kaikkea sulta saa kysyä vitseistä?

  Ihan kaikkea, mitä mieleen juolahtaa. Koitetaan sitten vastailla asiallisesti tai asiattomasti. Tai ollaan vastaamatta.

 • Sattuuko Sinulla olemaan yhtään Schumacher vitsiä? Olis niin kiva nauraa "tyhmille saksalaisille" (kysyjän huomautus).

  Tuota noin. Sen verran tiedän, että kaveri liittyy Formuloihin, mutta itse en ole seurannut kyseistä lajia niin paljoa, että olisin kuullut yhtään Schumacher vitsiä tai osaisin siitä edes kehitellä yhtään Schumachervitsiä. Minulle oli pieni yllätys, että saksalaisia pidettäisiin mitenkään tyhminä. Ruåtsalaisethan ovat kyllä luonnonlahjakkuuksia. Jos tiedät yhtään Schumacher vitsiä, niin kerro pois. Nauretaan yhdessä.

 • Sain jossain vaiheessa Virolaisvitsejä, jossa ne kirjoittavat hassusti. Sattuisiko sinulla olemaan jossain varastoa niistä?

  Glupsis. Ööööö, tota kyllä mulla jonkin verran Virolaisjuttuja löytyy ja täytynee katsoa, jos vaikka saataisiin kunnon lista niistä näille sivuille.

 • Tuleeko sulle paljon samoja vitsejä?

  Arvaa vain, että kuinka paljon, mutta se vain osoittaa, että jotkut vitsit ovat harvinaisen hyviä. Eikä se nyt niin hirveesti harmita, ellei lue samaa vitsiä parin viikon aikana pariinkymmeneen kertaan, eikä kerkee edes ensimmäistäkään kertaa julkaisemaan. Silloin voi mietiskellä useampaan kertaan, että mikä on jonkun lempijärjestys maaliintulossa tai minnepäin ne Ferrarin siivet sojottaa.

 • Käännätkö sä itse vitsejä?

  Tunnustan, että käännän ja paljonkin. Mullahan on tuo lista Frankin kääntämistä vitseistä ja monet näistä kännykkäversioistakin on minun itseni kääntämiä.

 • Kehität sä ite paljon vitsejä?

  Kyllä melkein päivittäin tulee mieleen joku asia, josta saa kivasti väännettyä jonkun jutun.

 • Onko sulla jotain lempiaihetta, josta sä kehität vitsejä?

  Anopit.

 • Naurat sä ite niille jutuille, mitä sä saat tai käännät?

  Jos nauru tosiaan pidentää ikää, niin saatan elää pitempään kuin yksikään teistä ja lyödä sadan vuoden päästä rahoiksi myymällä pitkän ikäni salaisuutena koottuja Frankin vitsejä. ;-)

 • Naurat sä koskaan bussissa?

  Joskus tulee hymyiltyä kun tulee mieleen joku juttu, jonka on just kääntäny. Silloin tulee vain ryittyä nyrkkiin ja puristettua suuta soukemmalle.

 • Kerrot sä ite kaveriseurassa paljon vitsejä?

  Ööööö.... Joskus on niin, ettei muista yhden ainuttakaan vitsiä, mitä on joskus lukenut tai kääntänyt, mutta joskus tulee jostain asiasta mieleen joku hyvä juttu. Hätävarana yritän aina muistaa papukaijan. Siitä mä muistan yleensä pari klassista vitsiä ja sitten tuleekin jo helpommin mieleen pari juttua ja sitten onkin ketju jo melkein valmis. Tosin mä olen huono kertomaan vitsejä suullisesti.

 • Onko sulle vaikea kertoa vitsejä, joita et ole jo kuullut?

  Tarkoitat varmaan, että olenko mä kuullut jo ne kaikki? No, välillä, mutta kyllä mä nauran hyville jutuille vaikka olisinkin kuullut ne jo aikaisemmin. Jotkut kaverit vain jo näkee suoraan mun naamasta, että mä olen kuullut sen jutun jo aikaisemmin, mutten aina sano mitään, koska muuten juttu menee pilalle.

 • Miten haluaisit kuolla?

  Nauruun.


Tekstivitsit päähakemisto
Kerro Frankille hyvä tekstivitsi
Frankin kääntämät vitsit päähakemisto
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Aaro (Frank) Huhtala 1997-2000.