Piristä ystävääsi sairaalassa

Onko sinulla joku ystävä tai sukulainen, joka on jostain syystä sairaalassa? Onko sinun vaikea mennä katsomaan häntä? Etkö tiedä miten piristäisit häntä tai et tiedä, mitä viedä hänelle? Miksi et veisi hänelle kansiollisen vitsejä?

Ota yksi kappale tyhjä (isohko) kansio (tarvittaessa useampiakin). Mielellään sellainen, jonka kannen päällä on muovitasku, johon voit laittaa varoituksen. Voit tulostaa sen täältä. Laita se muovitaskuun. Silläkin on piristävä vaikutus. Samalla se on tulostuslupa sairaaloille,vanhainkodeille, poliklinikoille yms. (Poikkeustapauksessa, jos kansion etupuolella ei ole muovitaskua, voit laittaa varoituksen ensimmäiselle sivulle).

Tulosta tekstivitsien pääsivu hakemistoksi ja sen jälkeen tulosta hakemiston mukaan kansio tai kansiot täyteen hauskaa luettavaa.

Vitsejä löytyy mm. seuraavilta sivuilta:

Tekstivitsit päähakemisto Kännykän tekstiviestin pituiset vitsit.
Frankin kääntämät vitsit päähakemisto

Paremman vaikutuksen annat, kun pyydät jättämään kansion muidenkin luettavaksi, kun ystäväsi on poistunut sairaalasta. Myöskin henkilökunnalle kannattaa mainita, että näiltä sivuilta saa lisää hauskaa luettavaa päivittäin.

Tulostuslupaa ei anneta Ahvenanmaan alueelle ja Ruåtsinkielisille alueille.

Frank