VITSIVAROITUS!

Tämä kansio voi sisältää parantavia vaikutuksia sisältäviä vitsejä tai humoristisia huomautuksia, joiden lukeminen saattaa aiheuttaa epämääräisiä kurkkuääniä, tuntemuksia vatsanseudulla ja rintakehässä, kuten hytkytyksiä sekä epämääräisiä virnistyksiä kasvoilla sekä silmien yleistä kostumista, tätä epämääräistä aiheuttavaa tunnetta nimitetään nauruksi ja se voi yleensä olla hyvin kuuluvaa ja varsin tarttuvaa ja häiritsevää esim. öisin.

Tämän kansion sisältävien vitsien tai humorististen huomautusten kertominen on sallittu henkilölle, jolla on todettu yleistä sairauden, vanhuuden tai muun aiheuttamaa iloisuuden puutetta ja alakuloisuutta.

Annostelu:
Nautitaan sisäisesti lukemalla itselle tai toisille sopivissa määrin ja kertomalla muille.
Näiden vitsien tai humorististen huomautusten kertominen on kielletty sellaisille henkilöille, jotka eivät yleisesti nauti nauramisesta tai eivät osaa sitä suorittaa yksin tai yleisesti. Tämä lupa ei vastaa tulostajan tulevasta terveydentilasta, mikäli näitä vitsejä esitetään, näytetään ja muuten kerrotaan anopeille tämän kansion sisältäessä anoppivitsejä.
Tämä kansio voi myöskin sisältää hyvin rasistisia huomautuksia.

© Aaro (Frank) Huhtala,
Tämän kansion sisältö on kerätty osoitteesta: http://www.dlc.fi/~frank/huumori/tekstivitsit/
Näitä vitsejä saa tulostaa sivuja mitenkään muuttamatta sellaisenaan kyseisestä osoitteesta vapaaseen käyttöön sairaaloissa, vanhainkodeissa, poliklinikoilla ja muissa sen kaltaisissa paikoissa.
Ei kuitenkaan missään tapauksessa Ahvenanmaalla ja Ruåtsinkielisillä alueilla.
Tämä tulostuslupa tulee seurata mukana.