Kirje äidiltä

Rakas poikani

Kirjoitan tätä hitaasti, koska et osaa lukea nopeasti. Me emme asu enää siellä, mihin me jätimme sinut ensin. Isäsi luki lehdestä, että eniten onnettomuuksia tapahtuu 20 kilometrin säteellä kotoa, joten me muutimme pois. En pysty lähettämään sinulle osoitettamme, koska entiset asukkaat ottivat talon numeron mukaansa seuraavaan taloon, eivätkä he ole muuttaneet osoitettaan.

Tässä paikassa on pyykkikone. Ensimmäisenä päivänä pistin paitasi sisään ja vedin nupista, emmekä ole nähneet niitä sen koommin. Täällä on satanut kahdesti tällä viikolla. Kolme päivää viime viikolla ja neljä päivää tällä viikolla. Se takki, jonka halusit minun lähettävän sinulle, Eulaalia tätisi kokeili sen painoa ja arveli, että on liian kallista lähettää sitä postitse, koska siinä oli painavat napit ja siksi me leikkasimme ne irti ja laitoimme taskuihin. Siskosi sai tänä aamuna lapsen. En ole vielä saanut selville, että onko se tyttö vaiko poika, siksi emme tiedä, oletko setä vaiko täti.

Ei muuta tällä kertaa. Kirjoita pian.

Rakkaudella, äitisi

J.K. Olisin lähettänyt kirjeen mukana rahaa, mutta kun kuori oli jo valmiiksi kiinni.


Prinsessa

Olipa kerran kaunis, itsenäinen, itsevarma prinsessa, joka tapasi sammakon lammikolla.

Sammakko sanoi prinsessalle: "Olen kerran ollut komea prinssi, kunnes paha noita taikoi minut. Suutele minua ja muutun takaisin prinssiksi ja silloin voimme mennä naimisiin, muuttaa linnaan äitini luokse missä voit valmistaa minulle aterioita, pestä pyykkini, synnyttää minulle lapsia ja tuntea onnea siitä, mitä sinä teit."

Sinä iltana prinsessalla oli illalliseksi sammakonreisiä.


Uskoa

Eräänä päivänä pappi oli kävelyllä metsässä laulaen ja ylistäen, kunnes hän tapasi suuren karhun. Pappi oli hyvin peloissaan ja pudottautui polvilleen rukoilemaan: "Jumalani", hän rukoili, "jos et tee mitään muuta, niin OLE KILTTI ja tee tästä karhusta Kristitty, Jumalaa pelkäävä karhu."

Karhu seisoi liikkumatta hetken ja pudottautui polvilleen ja sanoi: "Rakas Jumalani. Olen syvästi kiitollinen ateriasta, jonka olet minulle tänään valmistanut."


Eläimellistä menoa

Mies oli eräänä päivänä ylittämässä katua, kun sammakko kutsui häntä ja sanoi: "Jos suutelet minua, muutun kauniiksi prinsessaksi."

Mies kumartui ja poimi sammakon ja laittoi sen taskuunsa. Sammakko ryhtyi taas puhumaan ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, kerron kaikille kuinka älykäs ja urhea sinä olet ja olet sankarini."

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko puheli edelleen ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, olen sinun rakastajasi koko loppuviikon."

Mies otti sammakon taskustaan, hymyili sille ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko huusi taskusta: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, jään luoksesi kokonaiseksi vuodeksi je TEEN AIVAN MITÄ HALUAT."

Taas mies otti sammakon taskustaan ja hymyili sille ja laittoi takaisin taskuunsa. Viimein sammakko kysyi: "Mikä nyt on? Olen kertonut olevani kaunis prinsessa ja olen luvannut jäädä luoksesi vuodeksi ja tehdä ihan mitä haluat. Miksi et suutele minua?"

Mies vastasi: "Kuule, olen tietokoneohjelmoija. Minulla ei ole aikaa tyttöystäville, mutta puhuva sammakko on ihan kiva."


Viimeinen toivomus

Kaksi vanhaa Irlantilaista miestä olivat paikallisessa Pubissa muistelemassa ja ryyppäämässä, kunnes yksi tuli tunteelliseksi ja kysyi ystävältään: "Noel, kun aikani koittaa, niin voisitko tehdä minulle palveluksen?"

Hänen ystävänsä vastasi: "Liam, olet ollut ystäväni jo 30 vuotta. Voit vain pyytää ja minä teen sen sinulle. Mitä haluat minun tekevän?"

Ensimmäinen sanoi: "Kotonani on uunin reunuksella erittäin vanhaa Irlantilaista wiskiä. Kun minut haudataan, voisitko kaataa sen päälleni hautaan?"

Sekunnissa toinen vastasi harmissaan: "Liam, sinä tiedät että olen otettu kysymyksestäsi ja tuli mieleeni kysyä, että pahastutko jos lasken sen ensin munuaisteni läpi?"


Häälahja

Kaksi keski-ikäistä miestä juttelivat keskenään ja toinen sanoi toiselle: "Ville, eikö sinulla ole kohta hääpäivä, vai oliko?"

Ville vastasi: "Jep. Suuri sellainen. 20 vuotta naimisissa."

"Vau", sanoi ensimmäinen mies, "mitä aiot antaa vaimollesi hääpäivälahjaksi? Sen täytyy olla jotain hyvin erikoista."

Ville vastasi: "Me lähdemme Australiaan."

"Vau, todella hieno lahja. Se tulee olemaan kova veto. Entä mitä aiot tehdä teidän 25 vuotishääpäivänänne?"

"Menen hakemaan hänet takaisin."


Rakas miehenne

Kun nainen vastasi ulko-oven läpi kuullakseen surunvalittelut, huudettiin hänen oven takaa, että hänen miehensä oli kuollut. "Eikä siinä kaikki, hyvä rouva," sanoi työnjohtaja, "Tiejyrä ajoi hänen ylitseen."

Uusi leski huusi: "Olen juuri kylpytakkisillani. Voisitteko työntää hänet oven alta?"


Veto, veto

Ulkopaikkakuntalainen ajoi autonsa ojaan asumattomalla alueella. Onneksi paikallinen maanviljelijä tuli auttamaan häntä vahvalla hevosellaan, jonka nimi oli Polle.

Hän vei Pollen auton eteen ja huusi:" Vedä Nelli, vedä!"

Polle ei liikkunut senttiäkään.

Sitten hän karjaisi: "Vedä Liinu, vedä!"

Polle ei reagoinut.

Vielä kerran maanviljelijä komensi: "Vedä Leenu, vedä!"

Mitään ei tapahtunut.

Sitten maanviljelijä huolettomasti sanoi: "Vedä Polle, vedä!"

Hevonen nykäisi auton helposti ojasta tielle.

Autoilija oli hyvin kiitollinen ja utelias. Hän kysyi maanviljelijältä, että miksi hän oli kutsunut hevostaan väärillä nimillä kolme kertaa.

Maanviljelijä sanoi: "Voi, Polle on sokea ja jos se luulee, että se on yksin vetämässä, niin se ei edes yritä!"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-2006.