Vankilassa

Vankilassa vietät enimmän osan ajastasi 8 x 10 kokoisessa sellissä. Työpaikallasi vietät enimmän osan ajastasi 6 x 8 kopissa.

Vankilassa saat kolme ateriaa päivässä. Työpaikallasi saat vain yhden aterian ja joudut itse maksamaan siitä.

Vankilassa saat vapaata hyvästä käytöksestä. Työpaikallasi hyvä käytös johtaa lisätöihin.

Vankilassa voit katsoa TV:tä ja pelata pelejä. Työpaikallasi saat potkut, jos katsot TV:tä ja pelaat pelejä.

Vankilassa sinulle laitetaan kahleet, jos lähdet jonnekin. Työpaikallasi sinut vain kahlitaan.

Vankilassa sinulla on oma vessa. Työpaikallasi joudut jakamaan sen.

Vankilassa sallitaan perheen ja ystävien vierailut. Työpaikallasi et saa edes puhua perheesi tai ystäviesi kanssa.

Vankilassa kaikki kulut maksetaan veronmaksajien rahoilla ilman työvelvoitetta. Työpaikallasi sinun täytyy maksaa kaikki työstä aiheutuvat kulut ja sitten he ottavat palkastasi veroa.

Vankilassa vietät enimmän aikaasi katsoen ristikoitten takaa ja haluat päästä ulos. Työpaikallasi vietät enimmän aikaa haluten päästä ulos ratkomaan ristikoita.

Vankilassa heillä on sadistisia ihmisiä. Työpaikalla meillä on apulaisjohtaja.


Lentäen olisit jo perillä

Kun lentokone oli 40.000 jalan korkeudessa, se vapisi ja Herra Benson katsoi ulos ikkunasta.

"Hyvä Jumala!" hän huudahti, "yksi moottoreista räjähti!"

Toiset matkustajat tulivat juosten katsomaan; äkkiä lentokone vapisi räjähdyksen voimasta ja toinen moottori oli räjähtänyt toisella puolella.

Matkustajat olivat paniikissa ja edes lentoemännät eivät voineet ylläpitää järjestystä. Silloin pitkä ja hymyilevä kapteeni saapasteli ohjaamosta ja vakuutti kaikille, ettei ollut mitään hätää. Hänen sanansa ja hänen käytöksensä näytti saavan enimmät matkustajat rauhoittumaan ja he istuivat paikoilleen kun kapteeni käveli tyynesti lentokoneen ovesta sisään. Siellä hän tarttui istuinten alla oleviin pakkauksiin ja alkoi ojentaa niitä lentohenkilökunnalle.

Jokainen miehistön jäsen kiinnitti pakkaukset selkäänsä.

"Sanokaahan", sanoi Benson, "eivätkö nuo ole laskuvarjoja?"

Kapteeni myönsi niiden olevan.

Benson sanoi: "Mutta luulin teidän sanoneen, ettei ole mitään hätää?"

"Ei olekaan", vastasi kapteeni kun kolmas moottori räjähti.

"Me vain menemme hakemaan apua."


Miehet vs. Naiset

KYLPYHUONE:

Miehillä on 6 tarviketta kylpyhuoneessaan --- hammasharja, partavaahto, partahöylä, pala halvinta saippuaa ja pyyhe hotellista, jossa hän kävi etelänmatkallaan. Keskimäärin tyypillisellä naisella on kylpyhuoneessa 437 tavaraa. Mies ei kykene tunnistamaan suurinta osaa niistä tavaroista.

KENGÄT:

Kun lähdetään töihin, nainen laittaa ylleen kauniin mekon ja sujauttaa jalkoihinsa Reebokin lenkkarit. Sitten hän kantaa kävelykenkiään Valintatalon kassissa. Päästyään töihin, hän vaihtaa kävelykengät jalkoihinsa. Viisi minuuttia myöhemmin hän potkaisee ne jaloistaan pöydän alle. Mies kulkee samoissa kengissä koko päivän.

KISSAT:

Naiset rakastavat kissoja. Miehet sanovat rakastavansa kissoja, mutta kun nainen ei näe, hän potkaisee kissaa.

JÄLKIKASVU:

Ah, lapset. Nainen tietää kaiken lapsistaan. Hän tietää hammaslääkäri ajat ja jalkapallomatsit ja romanssit ja parhaat kaverit ja lempiruuat ja salaiset pelot ja toiveet ja unelmat. Mies on epämääräisen tietoinen joistain pienistä ihmisistä, jotka asuvat heidän luonaan.

PUKEUTUMINEN:

Nainen pukeutuu: ostoksille, kastellessaan kasveja ulkona, tyhjentäessään autotallia, vastatakseen puhelimeen, ryhtyessään lukemaan kirjaa, hakeakseen postin. Mies pukeutuu: häihin ja hautajaisiin.

PYYKIT:

Naiset pesevät pyykkiä parin päivän välein. Mies pukee ylleen kaikki vaatteet mitä hän omistaa, mukaanlukien kahdeksan vuotta aikaisemmin ostamansa muodikkaat housunsa, ennenkuin hän alkoi pestä pyykkiään. Viimein hänellä ei ole puhtaita vaatteita ja hän pukee ylleen käännetyn likaisen T-paidan, vuokraa pakettiauton ja ajaa pyykkivuorensa itsepalvelupesulaan. Miehet odottavat aina tapaavansa itsepalvelupesulassa kauniin naisen, josta myöhemmin tulisi hänen pyykkiensä pesijä.

HÄÄT:

Kun muistellaan häitä, naiset puhuvat seremoniasta. Miehet puhuvat "polttareistaan."


Avioliitto

Joitain vuosia sitten vanha Patruuna taputti hellästi tyttärensä kättä ja sanoi hänelle, "Nuori mies on tänään pyytänyt kättäsi ja pyytänyt sinua morsiamekseen ja minä annoin suostumukseni."

"Voi isä," purskahti tytär itkuun, "tuntuu niin pahalta jättää äiti!"

"Minä ymmärrän sinua täydellisesti kultaseni," sanoi vanha patruuna hymyillen. "Sinun täytyy vain ottaa hänet mukaasi."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-2006.