Outo operaatio

Kaunis naisopiskelija kysyi hermostuneesti lääkäriä suorittamaan epätavallisen operaation - poistamaan suuren palan vahaa hänen navastaan. Katsottuaan epätavallista tehtävää, lääkäri kysyi: "Kuinka tämä tapahtui?"

"Sanotaan vaikka näin tohtori", tyttö aloitti, "poikaystäväni pitää kynttilänvalossa syömisestä."


KYYTI KAUPUNKIIN

Naisen auto meni rikki jossain Jumalan selän takana. Oli keskitalvi ja alkoi tulla pimeää, joten hän pysähtyi ainoan talon luona, jonka hän näki.

Kaksi äksyä vanhaa miestä avasivat oven. Nainen pyysi saada käyttää puhelinta, mutta miehillä ei ollut. Nainen kysyi, voisiko hän jäädä yöksi ja saada aamulla kyydin kaupunkiin. Miehet antoivat hänen jäädä, mutta hänen piti maata heidän kanssaan. Koska naisella ei ollut muita vaihtoehtoja, hän suostui, mutta yhdellä ehdolla: Heidän piti käyttää kondomia.

Aamu tuli ja miehet ajoivat naisen kaupunkiin. Pari päivää myöhemmin miehet keskustelivat tapauksesta. Yksi sanoi: "Me käytimme kondomia ehkäistäksemme raskauden... Välitätkö sinä ollenkaan, tuleeko nainen raskaaksi?"

"En todellakaan", sanoi toinen.

"En minäkään", sanoi ensimmäinen, "otetaan nämä hemmetin vehkeet pois!"


Pähkinät

Mies baarissa nautti drinkkiään kun hän kuuli äänen sanovan, "Sinä näytät loistavalta!"

Mies katseli ympärilleen, mutta ei nähnyt lähellä ketään. Hän kuuli äänen uudelleen: "Ei, sinä todella näytät loistavalta!"

Taas mies katseli ympärilleen. Ei ketään. Meni muutama minuutti ja taas hän kuuli äänen: "Onko sinulla uusi paita tai jotain? Koska sinä näytät ehdottomasti hyvännäköiseltä!"

Tässä vaiheessa mies tajusi, että ääni tuli pähkinävadista pöydältä.

"Hei", mies kutsui baarimikkoa, "mitä näissä pähkinöissä on?"

"Oi", baarimikko vastasi, "ne ovat kohteliaita."


Milloin elämä alkaa?

Katolinen pappi, Protestanttinen ministeri ja Juutalainen rabbi olivat keskustelemassa, milloin elämä alkaa.

"Elämä alkaa", sanoi pappi, "hedelmöityshetkellä. Tämä on kun Jumala istuttaa elämän kipinän sikiöön."

"Me uskomme", sanoi ministeri, "että elämä alkaa syntymästä, koska tämä on kun vauva tulee yksilöksi ja kykeneväksi tekemään omat päätöksensä ja alkaa oppia synnistä."

"Te olette molemmat väärässä", sanoi rabbi, "elämä alkaa kun lapset ovat valmistuneet korkeakoulusta ja muuttaneet pois kotoa."


Valheenpaljastuskone

Englantilainen, Amerikkalainen ja Ruotsalainen oli kutsuttu testaamaan valheenpaljastuskonetta. Englantilainen sanoi: "Ajattelen voivani tyhjentää 20 pulloa olutta."

"BUZZZZ", sanoi valheenpaljastuskone.

"Okei", hän sanoi, "10 pulloa."

Nyt valheenpaljastuskone oli hiljaa.

Amerikkalainen sanoi, "Ajattelen voivani syödä 15 hampurilaista." BUZZZZ sanoi valheenpaljastuskone. "Hyvä on, 8 hampurilaista."

Kone oli hiljaa.

Ruotsalainen sanoi, "Ajattelen...."

"BUZZZZZZZZZZ", sanoi kone.


Punaiset korvat

Ruotsalainen, jolla oli molemmat korvat punaisena, meni lääkärille. Ruotsalainen selitti: "Olin silittämässä paitaa ja puhelin soi. Välittömästi nostin kuulokkeen ja vahingossa nostin silitysraudan ja työnsin sen korvaani."
"Voi, ei!" huudahti lääkäri kauhuissaan. "Mutta... mitä tapahtui teidän toiselle korvallenne?"
"Roisto soitti uudelleen."


Kaksi narkkaria

Kaksi nuorta miestä oli pidätettynä marijuanan poltosta ja heidät vietiin tuomarin eteen. Tuomari sanoi, "Te näytätte mukavilta nuorilta miehiltä, haluan antaa teille toisen mahdollisuuden, ennemmin kuin määrätä teidät vankilaan. Haluan teidän menevän ulos tänä viikonloppuna yrittävän näyttää huumeiden käytön huonot puolet ja saada heidät luopumaan huumeista loppuiäkseen. Me tapaamme maanantaina täällä oikeudessa."

Maanantai tuli ja tuomari kysyi ensimmäiseltä nuorelta mieheltä, että kuinka hänellä oli viikonloppu mennyt. "Teidän armonne, minä taivutin 17 ihmistä jättämään huumeet ikuisiksi ajoiksi."

"Seitsemäntoista ihmistä? Sehän on hienoa. Mitä sinä kerroit heille?"

"Käytin diagrammia, Teidän armonne. Piirsin paperille kaksi ympyrää - - - yksi oli kympin kolikon kokoinen ja toinen markan kokoinen. Kerroin heille, isomman ympyrän olevan heidän aivot ennen huumeiden käyttöä ja pienemmän ympyrän esittävän heidän aivojaan huumeiden käytön jälkeen.

"Tämäpä erinomaista," sanoi tuomari. "Ja sinä, kuinka sinulla meni?"

"Teidän armonne. Taivutin 156 ihmistä jättämään huumeet ikuisiksi ajoiksi."

"156 ihmistä! Tämäpä hämmästyttävää! Kuinka sinä teit sen?"

"Tuota, käytin samoja ympyröitä, mutta kun osoitin pientä ympyrää, sanoin, Tämä on teidän peräsuolenne ennen vankilaa...."


Lähi-Itä

K: Miksi Clinton on niin kiinnostunut Lähi-idän tapahtumista?
V: Hän luulee, että Gaza Strip on topless baari.

(Suomentajan/Frankin huomautus: Gaza Strip = Israelin miehittämä alue)


Blondi

K: Miksi blondi seisoo peilin edessä silmät kiinni?
V: Hän haluaa tietää, miltä hän näyttää kun hän nukkuu.


Ravustusta

Oltuaan järvellä pyytämässä rapuja, kalamies käveli laiturilta maalle kantaen korillista rapuja. Hän kohtasi kalastuksenvalvojan, joka kysyi häneltä kalastuslupaa.

Kalamies sanoi kalastuksenvalvojalle, "En minä ollut pyytämässä näitä rapuja, ne ovat minun lemmikkejäni. Joka päivä minä tulen järvelle ja minä vain vihellän ja ravut hyppäävät vedestä ja minä vien ne kävelylle. Päivän päätteeksi minä vien ne takaisin veteen."

Kalastuksenvalvoja ei uskonut häntä ja huomautti, että oli laitonta kalastaa ilman lupia. Kalamies kääntyi kalastuksenvalvojan puoleen ja sanoi, "Jos et kerta usko minua, niin katso vaikka." Niin kalamies heitti ravut takaisin veteen.

Kalastuksenvalvoja sanoi, "No, vihelläpäs nyt ne ravut takaisin ja näytä, että ne tulevat takaisin sieltä vedestä."

Kalamies sanoi ihmeissään, "Ai, siis mitkä ihmeen ravut?"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.