SYNTYMÄPÄIVÄLAHJA

Nuori mies halusi ostaa parin käsineitä kullalleen syntymäpäivälahjaksi, joten hän meni kalliiseen liikkeeseen, osti hienoimmat käsineet, mitä oli saatavilla ja pyysi myyjätärtä toimittamaan ne kirjeen kera. Kääriessään käsineitä, myyjä vahingossa sekoitti tilauksen ja lähetti sen sijaan parin alushousuja. Tässä kirje, jonka nuori mies kirjoitti kullalleen.

Darling,
Rakkaani,

Valitsin nämä, koska huomasin ettei sinulla ole tapana käyttää niitä ollenkaan mennessämme ulos iltaisin. Olisin halunnut valita pitkät napeilla, mutta koska sisaresi käyttää lyhyitä, nämä on helppo ottaa pois, päätin ottaa sinulle samaa tyyliä.

Vaikka nämä ovat hienoa laatua, niin neiti jolta ostin nämä, näytti minulle paria, joita hän oli käyttänyt kolme viikkoa ja ne olivat kovin sotkuiset! Sain myyjätytön näyttämään niitä minulle ja hän näytti todella tyylikkäältä! Toivoisin voivani olla luonasi pukemassa ne sinulle ensimmäistä kertaa. Epäilemättä monet muut kädet tulevat koskemaan niitä ennen kuin näen sinut jälleen. Kun otat ne pois, muista puhaltaa niihin ennen kuin laitat ne pois, koska ne ovat luonnollisesti heman kosteat käytön jälkeen. Muista pitää niitä hetken pesun aikana, että ne eivät kutistu. Ajattele kuinka monta kertaa tulen suutelemaan niitä tulevan vuoden aikana! Toivon sinun pitävän niistä ja pukeutuisit niihin minua varten Perjantai iltana. Viimeisin tyyli on pukea ne hieman laskoksella, että pieni karva näkyy.

Rakkaudella, Tom


RANSKAN VALLANKUMOUS

Ranskan vallankumouksen aikana, Robespierre, mies joka oli eniten vastuussa hirmuvallan teoista, oli määrätty vangittavaksi rohkea ja pakeneva kreivi joka oli todellinen vastarinnan päällikkö liikkuen lähellä Versaillesia. Viimein kreivi oli vangittu, mutta kaikki ponnistukset suostutella hänet paljastamaan kumppaninsa epäonnistuivat. Hänelle oli tarjottu elinkautista vankeutta, plus turvaa perheelleen. Silti hän ei vastannut. He yrittivät kidutusta, mutta hän kieltäytyi jatkuvasti puhumasta. Viimein hänet oli viety giljotiiniin. Viime hetkellä hänen hermonsa petti ja hän kiljaisi, "Minä puhun! Minä puhun! Minä kerron kaiken!"
Valitettavasti terä oli jo päästetty irti ja se katkaisi kreivin pään puti puhtaasti. Robespierre oli järkyttynyt uutisista ja antoi hänen pyöveleilleen kauheat haukut. "Kuinka usein minun täytyy huomauttaa teille," hän jyrisi, ... "Älä teilaa kreiviäsi ennenkuin he pelkäävät!"


ISOÄITI

Nainen meni paikallisen meedion luokse toivoen saavansa kontaktin hänen rakkaaseen edesmenneeseen isoäitiinsä. Maksettuaan skandaalimaisen summan rahaa, meedion silmäluomet alkoivat täristä kiihtymyksestä, hänen äänensä alkoi livertää, hänen kätensä leijuivat pöydän yläpuolella ja hän alkoi vaikeroida.

Lopulta, yhtenäinen ääni virtasi, sanoen, "Tyttären tytär? Oletko siellä?"

Asiakas, silmät selällään tuolin reunalla vastasi. "Isoäiti? Oletko se sinä?"

"Kyllä lapsukaiseni, se olen minä," vastattiin.

"Onko se todella, todella sinä isoäiti?" nainen toisti.

"Kyllä, se olen todella minä tyttären tyttäreni."

Nainen näytti hämmentyneeltä. "Oletko VARMA, että se olet sinä isoäiti?"

"Kyllä, tyttären tyttäreni - Olen varma, se olen minä."

Nainen mietti hetken. "Isoäiti, minulla on sinulle yksi kysymys."

"Mitä vain lapseni," tuli vastaus

Nainen mietti toisen hetken ennen kuin kysyi, "Isoäiti - milloin sinä olet oppinut puhumaan Englantia?"


VERRYTTELYÄ

Mexikolainen, Puolalainen, neekeri, Italialainen, pappi ja nunna kävelivät baariin. Baarimikko nosti katseensa ja sanoi, "Mitä tämä on? Onko tämä jokin vitsi vai?"


Sisään

"Painonvartijat tapaavat klo 19.00. Käyttäkää suuria pariovia sisääntuloon."

ENGLANTILAISET MOTORISTIT

Poliisi ajoi pubin ohi sulkemisaikaan huomaten kahden moottoripyörän olevan vielä edessä parkissa. Hän meni ympäri pubin takapuolelle löytääkseen vain kaksi moottoripyöräilijää, toisen sormet toisen takapuolessa.

"No, mitäs täällä tapahtuu?" hän kysyi.

Moottoripyöräilijä vastasi, "Kaverini tässä on juonut hieman liikaa ja yritän saada häntä oksentamaan."

Poliisi sanoi, "Luulen, että teidän sormienne pitäisi olla hänen KURKUSSAAN!"

Moottoripyöräilijä vastasi, "Sen minä ajattelin tehdä seuraavaksi!"


Syyllinen löytyi

Eräänä iltana blondi kompuroi poliisiasemalle pidellen mustaa silmää. Blondi väitti kuulleensa ääniä takapihaltaan ja oli mennyt tutkimaan. Seuraava asia, minkä hän tajusi, oli se että häntä oli lyöty silmään ja hänellä oli taju kankaalla.

Poliisietsivä Jansson oli lähetetty blondin talolle tutkimaan ja poliisietsivä Jansson palasi parin tunnin kuluttua mukanaan musta silmä.

"Oliko se sama henkilö, joka löi sinua?" komisario kysyi.

"Ei," hän vastasi. "Astuin samaan haravaan."


Syyllinen löytyi

Kun miesvainajan testamentti oli luettu, leskirouvalle kävi selväksi, että suurin osa omaisuudesta oli mennyt toiselle naiselle. Raivostuneena hän syöksyi hautaustoimistoon muuttamaan hänen puolisonsa hautakiven tekstiä.

"Valitan rouva," sanoi kivenhakkaaja. "Minä hakkasin jo kiveen teidän tilauksenne mukaisesti, 'Lepää rauhassa'. En pysty enää muuttamaan sitä."

"Hyvä on," sanoi leski katkerana. "Lisätkää siihen teksti, 'Kunnes tapaamme jälleen'."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.