KATOLLA

Kaksi veljestä, John ja Richard asuivat samassa kaupungissa. John asui 12 vuotiaan kissansa kanssa, Richard asui heidän 88 vuotiaan äitinsä kanssa. Johnin koko elämä oli hänen kissansa. Hän ei mennyt minnekään ilman kissaansa. Eräänä päivänä hän oli kasvotusten kauhean päätöksen kanssa. Hänen piti mennä Englantiin hänen yhtiönsä vuoksi ja hän ei voinut ottaa kissaa mukaan Englantiin, jossa se piti laittaa karanteeniin 14 päiväksi.

Hän ei voinut tehdä sitä, joten hän oli vastatusten joko menettäen työnsä tai sitten jättäen kissansa. Lopulta hän päätti luottaa kissa veljellensä viikon ajaksi, jolloin hän on poissa. Hän antoi Richardille yksityiskohtaiset ohjeet, aikataulun, ruokaa, jne. Lopulta hän lensi Lontooseen ja soitti Richardille muutaman tunnin välein ollakseen varma, että Gracie-kissa oli kunnossa. Neljäntenä päivänä lähtönsä jälkeen John sai niskasärkyä. Viidentenä päivänä kun hän soitti Johnille, kysyi Richard Gracien vointia ja Richard kertoi hänelle. "Gracie on kuollut!!"
Kuten voit hyvin kuvitella, John oli lähellä sydänkohtausta.

Kun hän tointui, hän sanoi Richardille, "Tämä oli julmin asia, mitä olen koskaan kuullut. Sinä tiedät kuinka paljon minä rakastin sitä kissaa, miksi sinä et voinut kertoa sitä minulle hellävaraisesti vähitellen. Tiedäthän, että kun minä olisin soittanut, sinä olisit voinut sanoa vaikkapa, 'Se on Ok, mutta se on katolla,' ja sitten kun olisin soittanut seuraavalla olisit voinut kertoa minulle, 'Oi, huonoja uutisia, se putosi katolta ja se on eläinlääkärillä.' Ja sitten seuraavalla kerralla paljastaen ikävät uutiset, että se nukkui pois."
"Kyllä, olet oikeassa John. Olen pahoillani, että olin niin sydämetön.
John hyväksyi Richardin anteeksipyynnön, että oli ollut niin välinpitämätön ja sanoi, "Muuten, kuinka äiti voi?"
Richard sanoi, "Niin, hän on OK, mutta hän on katolla!!"


Aikakausia

K: Kuinka saat arkeologin hämilleen?
V: Antamalla hänelle käytetyn tampoonin ja kysymällä, että miltä aikakaudelta se on.


Lakimiehen perikuva

K: Mikä on musta ja ruskea ja näyttää hyvin paljon lakimieheltä?
V: Dobermanni


Aivoja

K: Miksi Jumala antoi blondeille kaksi prosenttia enemmän aivoja kuin hevosille?
V: Hän ei halunnut niiden paskantavan kadulle paraatien aikana.


HEVOSTELUA

Jon osti kaksi hevosta, eikä koskaan pystynyt muistamaan kumpi oli kumpi. Naapuri ehdotti, että hän leikkaisi yhdeltä hevoselta hännän ja se toimi hienosti kunnes toisen hevosen häntä tarttui kiinni pensaikkoon. Se repäisi sen irti ja näytti aivan kuten toisen hevosen häntä ja ystävämme oli taas jumissa.

Naapuri ehdotti, että Jon leikkaisi pykälän yhden hevosen korvaan. Se toimi hyvin kunnes toinen hevonen repäisi korvansa piikkilanka-aitaan. Taas ystävämme ei voinut erottaa niitä toisistaan.

Naapuri ehdotti, että hän punnitsisi hevosten painot. Kun hän teki niin, hän oli helpottunut huomatessaan, että valkoinen hevonen oli 2 tuumaa pitempi kuin musta hevonen.


Esitys

Kahdeksas luokka esittää Shakespearen Hamletin kirkon kellarikerroksessa Perjantaina Klo 19.00. Seurakunta on kutsuttu ottamaan osaa tähän tragediaan.


Kirkon apu

Älä anna huolen tappaa sinua - anna kirkon auttaa.


Bisnestä

Kauppias oli kauhistunut, kun hänen naapuriinsa oli ilmestynyt aivan uusi liike ja samanlainen kuin hänen omansa ja ikkunaan ilmestyi valtavan suuri mainoskyltti, jossa luki:

PARHAAT KAUPAT

Hän kauhistui, kun hänen toiselle puolelleen ilmestyi toinen samanlainen kilpailija, joka laittoi yhtä suuren mainoskyltin ikkunaan, jossa luki:

HALVIMMAT HINNAT

Kauppias oli kauhuissaan, kunnes hän sai idean. Hän laittoi myymälänsä yläpuolelle valtavan kyltin, jossa luki:

PÄÄSISÄÄNKÄYNTI


Vuokranmaksua

Vähissä varoissa oleva itsekeskeinen nuori näyttelijä yritti puhua kärsimätöntä vuokraisäntää odottamaan vuokraa. "Muutaman vuoden päästä", hän sanoi, "ihmiset osoittavat tätä asuntoa ja sanovat, "kuuluisa näyttelijä Wilhelmi asui täällä kerran."

"Jos en saa vuokraa tänä iltana", sanoi vuokraisäntä, "he voivat sanoa sen jo huomisaamuna."


Musiikkia

Nainen oli ostanut tyttärelleen pianon syntymäpäivälahjaksi. Muutamaa viikoa myöhemmin tuttavarouva kysyi naiselta, että kuinka tyttärellä sujuu.

"Voi," sanoi äiti, "Minä suostuttelin hänet vaihtamaan pianon klarinettiin."

"Miksi ihmeessä?" kysyi tuttavarouva.

"No," vastasi äiti, "koska klarinetin kanssa hän ei pysty laulamaan..."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.