ASFALTIN MIEHET

Iltapäivällä mies ajoi tietä käydäkseen rentoutumassa järvellä. Matkalla järvelle, tien laidassa seisoi päästä varpaisiin punaisiin pukeutunut kaveri elehtien miestä pysähtymään. Mies avasi ikkunan: "kuinka voin auttaa?"
"Olen asfaltin punainen paskiainen, onko sinulla jotain syötävää?"
Hymy huulillaan mies ojensi punapukuiselle kaverille voileivän ja ajoi tiehensä. Sen jälkeen noin viiden minuutin päästä hän huomasi tiellä toisen kaverin. Tämä kaveri oli pukeutunut kokonaan keltaiseen, seisoen tien laidassa ja viittoillen häntä pysähtymään.
Hieman hermostuneena kaverimme pysähtyi, väänsi ikkunan alas: "Miten voin auttaa?"
"Olen asfaltin keltainen paskiainen, onko sinulla jotain juotavaa?"
Kovasti pakottaen itsensä hymyilemään tällä kertaa, hän ojensi kaverille purkin limsaa ja painoi tallan pohjaan ja poistui paikalta.
Pettymyksekseen hän näki toisen kaverin tien laidassa, pukeutuen kokonaan siniseen, näyttäen kädellään pysähtymismerkkiä. Haluttomana miehemme päätti pysähtyä viime hetkellä, avasi ikkunan ja huusi kaverille, "Anna mun arvata, että sä olet asvaltin sininen paskiainen ja mitä helvettiä sinä oikein haluat?"

"Ajokortti ja rekisteriote, kiitos."


Elimiä
Eräänä päivänä Jumala tuli Aatamin luo kertomaan uutisia.
"Minulla on hieman hyviä uutisia ja hieman huonoja uutisia", Jumala sanoi. Aatami katsoi Jumalaan ja sanoi: "Kerro ensin ne hyvät uutiset"

Hymyillen Jumala selitti: "Minulla on kaksi elintä sinulle. Yksi on nimeltään aivot. Se sallii sinun olevan hyvin älykäs, luomaan uusia asioita ja pystyt keskustelemaan älykkäästi Eevan kanssa. Toinen elin, joka minulla on sinulle, on penis. Se sallii sinua luomaan sinun nyt älykästä elämänmuotoa ja kansaa tälle planeetalle. Eeva tulee olemaan hyvin onnellinen, että sinulla on tämä elin, jolla sinä voit antaa hänelle lapsia."

Aatami huudahti hyvin jännittyneenä, "Nämä ovat hienoja lahjoja joita olet antamassa minulle. Mitä voisivat olla huonot uutiset näin hienojen uutisten jälkeen?"

Jumala katsoi Aatamiin ja sanoi hyvin murheellisena: "Huonot uutiset ovat, että kun minä loin sinut, annoin sinulle vain sen verran verta, että vain yksi näistä elimistä toimii kerrallaan."


Isyyskysymys

Hyvin vanha pariskunta oli pitänyt hienostuneen päivällisen juhkiakseen heidän 75 vuotis hääpäiväänsä. Vanha mies nojautui eteenpäin ja sanoi pehmeästi vaimolleen, "Kultaseni, on jotain jota minun täytyy kysyä sinulta. Se on aina vaivannut minua, että meidän kymmenes lapsemme ei ole koskaan muistuttanut muita lapsiamme. Nyt haluan vakuuttaa sinulle, että nämä 75 vuotta ovat olleet ihanimmat kokemukset, mitä olen voinut toivoa ja sinun vastauksesi ei voi ottaa sitä kaikkea pois, mutta minun täytyy tietää, onko hänellä eri isä?"

Vaimo painoi päänsä kykenemättä katsomaan miestään silmiin, hän oli hetken hiljaa ja sitten tunnusti. "Kyllä. Kyllä hänellä on."

Vanha mies oli hyvin järkyttynyt, todellisuus siitä, mitä hänen vaimonsa oli tunnustanut, löi häntä kovemmin kuin hän oli odottanut. Kyynel silmässään hän kysyi: "Kuka? Kuka hän on? Kuka on isä?"

Taas vaimo painoi päänsä kykenemättä sanomaan ensin sanaakaan, yrittäen kerätä rohkeutta kertoakseen totuuden miehelleen. Sitten viimein hän sanoi, "Sinä."


Hyvä selitys

Mies ajoi kotiin eräänä myöhäisenä iltapäivänä ja hän ajoi ylinopeutta. Hän huomasi peruutuspeilistään poliisiauton vilkkuvaloineen.

Hän ajatteli "Pääsen kyllä hyvin karkuun", joten hän iski tallan pohjaan ja kisa oli valmis. Autot ajoivat moottoritietä pitkin - 80, 100, 120, 140 kilometriä tunnissa. Lopulta nopeusmittarin ohittaessa 150, kaveri luovutti.

Hän ajoi kadun reunaa. Poliisi tuli ulos partioautostaan ja lähestyi autoa. Hän kumartui ja sanoi, "Kuulkaa herra, minulla on ollut todella kurja päivä ja minä haluan mennä kotiin. Jos annatte minulle todella hyvän selityksen, minä annan teidän mennä.

Mies mietti hetken ja sanoi....

"Kolme viikkoa sitten vaimoni karkasi poliisin kanssa. Kun näin teidän autonne peruutuspeilistä, luulin että te olette se poliisi ja haluatte palauttaa hänet."


Hiljaa

Pyhäkoulun opettaja kysyi lapsilta juuri, ennenkuin päästi heidät kirkkoon: "Miksi on tärkeää olla hiljaa kirkossa?"

Pikku Jussi hyppäsi ja huusi: "Koska ihmiset nukkuvat!"


Onnea?

Mies istui baarissa juoden hitaasti. Miehen kasvoilla oli pelokas ilme. Baarimikko kysyi: "Mikä hätänä? Onko sulla ongelmia vaimon kanssa?"

Mies sanoi: "Meillä oli hirveä riita ja hän sanoi, ettei puhu minulle kuukauteen."

Baarimikko sanoi: "No, sittenhän sinun pitäisi olla onnellinen."

Mies sanoi: "Kyllä muuten, mutta se kuukausi loppuu tänään!"


Unohdus

Automatkan aikana vanha pariskunta pysähtyi tien varrella olevaan ravintolaan lounaalle. Valitettavasti vanha rouva jätti lasinsa pöydälle, mutta ei kaivannut niitä, ennenkuin he olivat kaukana moottoritiellä. Tämän jälkeen heidän piti ajaa pitkän matkaa, ennenkuin he löysivät liittymän, jonka kautta he pääsivät kääntymään takaisin. Vanha mies kitisi ja valitteli koko matkan takaisin ravintolaan.

Kun he viimein saapuivat, vanha rouva oli nousemassa autosta hakeakseen lasinsa, vanha mies sanoi: "Kun kerta menet sinne, niin voisit samalla tuoda myös minun hattuni."


Unohdus

Rabbi Scwartz vastasi puhelimeen.

"Haloo, onko Rabbi Scwartz?"

"Kyllä on."

"Puhutaan verovirastosta. Voisitteko auttaa meitä?"

"Kyllä voin."

"Tehän tunnette Sam Cohenin?"

"Kyllä tunnen."

"Onko hän teidän seurakuntanne jäsen?"

"Onko hän antanut seurakunnalle 10.000 euroa?"

"Antaa."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.