Mistelinoksa

Se oli hieman ennen kiitospäivää. Matka meni melko hyvin ja mies oli valmis palaamaan. Lentokentän toinen pää oli muuttunut tyylittömän punaiseksi ja vihreäksi ja kovaääniset pauhasivat harmillisesti kuljettimen luona Joululauluja.

Mies otti Joulun vakavasti ja hän oli hieman väsynyt ja hän ei ollut erityisen hyvällä tuulella. Mennessään tarkistamaan laukkuaan (joka, jostain syystä oli laukku, jossa oli täysin uusia vaatteita), hän näki roikkuvan mistelinoksan. Ei oikea mistelinoksa, mutta hyvin halpa, jossa oli maalattu punaiseksi pyöreät osat ja vihreällä jotkin tasot ja osoittavat osat, jolloin se voi olla mistelinoksa vain hyvin Picassomaiseen tyyliin.

Huomattavasti asteittain suuttuneena ja kun kukaan ei mennyt siitä, hän sanoi virkailijalle, "Vaikka en olekaan naimisissa, en aio suudella teitä kauhean mistelinoksan irvikuvan alla."

"Herra, katsoisitteko lähempää, että missä mistelinoksa on."
(Hiljaisuus)

"Okei, näen että se on laukkuvaa'an yläpuolella, joka on paikassa, jossa Teidän täytyy astua askeleen eteenpäin suudellaksenne."

"Se ei ole siinä sitä varten."
(Hiljaisuus)

"Okei, luovutan. Miksi se on siinä?"


"Se on siinä, että te voitte suudella laukkuanne hyvästiksi."


Ei mikään

Eräänä päivänä äiti ja hänen nuori poikansa menivät eläintarhaan. Kun he ohittivat elefantin aitauksen, poika osoitti elefantin penistä ja sanoi, "Mikä tuo on?" Äiti vastasi, "Se ei ole mitään," ja kiirehti seuraavan eläimen luokse.

Muutamaa viikkoa myöhemmin pojan isä vei hänet eläintarhaan ja he tulivat elefantin aitauksen luokse. Taas poika osoitti elefantin penistä ja kysyi, "Mikä tuo on?" Isä selitti, "Se on elefantin penis."
Poika sanoi, "Äiti sanoi, ettei se ole mitään."
Isä vastasi, "Niin, äitisi on hemmoteltu piloille."


Jouluaamu

Jouluaamuna poliisi istui hevosen selässä liikennevaloissa ja hänen vieressään oli poika uutuuttaan kiiltävän pyöränsä kanssa.

Poliisi sanoi pojalle, "Sinulla on kiva pyörä. Toiko Joulupukki sen sinulle?"
Poika vastasi, "Joo."
Poliisi sanoi, "No, ensi vuonna pyydä Joulupukkia laittamaan takavalon siihen pyörään."

Poliisi kirjoitti pojalle 100 markan sakkolapun pyörän turvallisuuden laiminlyönnistä.

Poika otti sakkolapun ja ennenkuin hän ajoi pois, hän sanoi, "Muuten, sinulla on kiva hevonen. Toiko Joulupukki sen sinulle?"

Leikillisesti poliisi sanoi, "Kyllä, niin toi."

Poika sanoi, "No, ensi vuonna pyydä Joulupukkia laittamaan mulkku hevosen alapuolelle, sen sijaan että se olisi yläpuolella."


Sairaalassa

Söpö hoitaja käveli sairaalan käytävää pitkin toinen rinnoistaan ulkona. Päähoitaja huomasi hänet ja sätti häntä hänen käytöksestään.

Hoitaja ravisti surullisena päätään ja sanoi, "Nuo kirotut lääketieteen opiskelijat eivät koskaan pistä takaisin mitä he ovat kokeilleet."


Ensimmäisesi....

Nainen, kun mies kysyy sinulta, että onko hän sinun ensimmäisesi, kerro hänelle "voit olla...näytät tutulta."


Lahja

K: Mitä sinä voit antaa blondille, jolla on jo kaikkea?
V: Penisilliiniä


Huumorintajua

Nainen, muista että huumorintaju ei tarkoita, että sinä kerrot miehelle vitsejä, se tarkoittaa että sinä naurat hänen vitseilleen.


Lempikirja

Nainen, jos mies kysyy sinulta, että minkälaisista kirjoista sinä pidät, niin vastaa pankkikirjoista.


Rakkautta

Rakkaus on sokeaa, mutta avioliitto on todellinen silmienavaaja.


Määritelmä

Psykologian opettaja oli juuri lopettanut luennon mielenterveydestä ja ryhtyi kyselemään. Puhuen erityisesti maanisdepressiosta, opettaja kysyi: "Miten määrittelisitte potilaan, joka kulkee edestakaisin huutaen täyttä kurkkua minuutin, sen jälkeen istuu tuolille itkien hysteerisesti?"

Nuori mies takarivissä nosti kättään ja vastasi: "Jääkiekkovalmentaja?"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.