Vaihdetaan lahjoja

Olipa kerran Italialainen poika ja Juutalaispoika, jotka asuivat kulmahuoneistoissa naapureina ja pohjimmiltaan he kasvoivat yhdessä. Juutalaispoika oli Kultasepän poika ja Italialainen poika oli palkkamurhaajan poika. Kumma kyllä heillä oli sama syntymäpäivä. 12-vuotissyntymäpäivänään pieni Juutalaispoika sai Rolexin ja pieni Italialaispoika sai .22 caliiberisen Berettan.

Seuraavana päivänä he olivat ulkona kadunkulmassa kummastelemassa lahjojaan ja kumpikaan ei ollut tyytyväinen, joten he kumpikin vaihtoivat lahjoja. Pieni Italialainen poika meni kotiin näyttämään lahjaansa isälleen ja isä EI OLLUT mielissään.

"Oletko poika hullu? Annas kun kerron jotain, senkin idiootti!! Jonain päivänä tapaat kivan tytön ja aiot asettua aloillesi ja menet naimisiin. Sinulla on muutamia lapsia, ja kaikkea sellaista. SITTEN, eräänä päivänä tulet kotiin ja löydät vaimosi makuuhuoneesta toisen miehen kanssa. Mitä ihmettä sinä aiot tehdä?? Katsoa kelloasi ja sanoa, "Hei, kuinka kauan teillä vielä menee?"


M, niinkuin .....

Neiti Jones piti toisluokkalaisille oppituntia fysiikassa. Hän selitti, kuinka magneetti toimii ja kuinka he voivat poimia nauloja ja muita raudankappaleita. Kun tuli kysymysaika, hän kysyi, "Minun nimeni alkaa M-kirjaimella ja poimin asioita. Mikä minä olen?"

Pieni poika eturivissä sanoi, ..... "Sinä olet Mutsi."


"Ja tässä, herra tuomari......"

Mies otti päivän vapaata ja päätti mennä pelaamaan golfia. Hän on toisella reiällä, kun hän huomasi sammakon istuvan vieressä viheriöllä. "Ota rauta ysi."

Mies katseli ympärilleen, eikä nähnyt ketään. Taas hän kuuli, "Ota rauta ysi."
Hän katsoi sammakkoa ja päätti todistaa sammakon olevan väärässä, laittaa mailan pois ja kouraista rauta ysin. Buum! Hän löi sen 5 sentin päähän kupista. Hän oli shokissa. Hän sanoi sammakolle, "Vau, tämäpä ihmeellistä. Sinun täytyy olla onnensammakko, vai mitä?"
Sammakko vastasi, "Ota onnen sammakko."
Mies päätti ottaa sammakon mukaansa seuraavalle reiälle. "Mitä sinä ajattelet sammakko?" mies kysyi.
"Ota puu kolmonen."
Kaveri otti puukolmosen ja, Buum! Hole in one. Mies on hämmentynyt, eikä tiedä mitä sanoa. Loppupäivästä mies pelasi elämänsä parhaan pelin ja kysyi sammakolta, "Okei, minne seuraavaksi?"
Sammakko vastasi, "Ota Las Vegas."
He menivät Las Vegasiin ja kaveri sanoi, "Okei sammakko, mitä nyt?"
Sammakko sanoi, "Ota ruletti."
Lähestyttyään rulettipöytää, mies kysyi, "Mitä arvelet, että minun kannattaisi pelata?"
Sammakko vastasi, "Ota 3000 dollaria, musta 6."
Nyt, tämä on miljoona-yhteen veto, mutta golfpelin jälkeen mies ajatteli, että mitä hemmettiä. Boom! Tonneittain pelimerkkejä liukui takaisin pöydän yli. Mies otti voittonsa ja varasi parhaimman sviitin hotellista. Hän laittoi sammakon istumaan ja sanoi, "Sammakko, minä en tiedä, että kuinka voisin korvata tämän sinulle. Sinä voitit minulle kaiken tämän ja minä olen ikuisesti kiitollinen"..
Sammakko vastasi, "Suutele minua."
Mies ajatteli, että miksi ei. Kaiken tämän jälkeen, mitä sammakko oli tehnyt hänen puolesta se ansaitsi sen. Suudelmasta sammakko muuttui todella upeaksi 15-vuotiaaksi tytöksi.
"Ja tässä, herra tuomari, on se syy kuinka tyttö päätyi minun huoneeseeni. Niin Jumala minua auttakoon tai nimeni ei ole William Jeffersson Clinton."


Pieni harrastus

Jonkin verran epäilevänä poikansa uudesta päätöksestä tulla kehonrakentajaksi, isä kulki käytävää pitkin teini-ikäisen pojan kuitenkin seuratessa isää painonnosto-osastolla. "Kiltti isi," maanitteli poika, "Minä lupaan käyttää niitä joka päivä....

"En tiedä, Michael. Se on todella riskiä sinun kohdallasi," isä selitti.

"Kiltti, isä?"

"Ne eivät ole mitenkään halpoja myöskään."

"Minä käytän niitä isä, minä lupaan. Saat nähdä."

Viimein poika voitti, isä maksoi tavarat ja he lähtivät ovea kohti. Tavaratalon nurkalla hän kuuli poikansa huutavat, "Mitä! Tarkoitatko, että minun pitää kantaa ne autoon?"


Puhdasta tuli

Eräänä päivänä mies tuli töistä kotiin ja löysi blondin vaimonsa kumartuneena keittiön lavuaarin ylle ja itkevän. Hän sanoi, "Kulta, mikä hätänä?"
Hän sanoi nyyhkytysten välissä, "Minä...minä pudotin jääkuutiot lattialle ja sitten huuhtelin niitä kuumassa vedessä ja nyt en löydä niitä mistään."


Tuntemattoman naisen lausahdus

Mies, joka pystyy pukeutumaan ilman että näyttää Forrest Gumpilta, täytyy olla hintti.


Sairas elefantti

K: Mitä antaisit merisairaalle elefantille?

V: Paljon tilaa.


Tarjoilu?

Lakimies käveli baariin ankka kainalossaan. Baarimikko sanoi: "Valitan herra, mutta me emme tarjoile sioille"
Lakimies vastasi: "Oletko ihan sokea? Tämähän on ankka!"
Tähän huvittunut baarimikko sanoi rauhallisesti: "Minä puhuin ankalle."

Kömmähdys uutinen

Varkaat pakenivat viime yönä pankista mukanaan puoli miljoonaa dollaria. Poliisi on hämmentynyt ja yrittää kuvitella motiivia rikokselle.


Väärä suunta

Kun vanha kaupunkilainen ajeli moottoritietä, hänen autopuhelimensa soi. Vastattuaan, hän kuuli vaimonsa välittömästi varoittavan häntä, "Herman, minä kuulin juuri uutisista, että sillä tiellä menee auto väärään suuntaan. Ole varovainen!"

"Himskatti," sanoi Herman, "Se ei ole vain yksi auto. Niitä on satoja!"


Vuoteenlämmitin

Aikaisemmat työkaverini lähettivät minulle epätavallisen joululahjan -- mukavan vuoteenlämmittimen. Valitettavasti vaimoni ei antanut pitää häntä.Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.