Amish ja hissi

Amish-poika ja hänen isänsä vierailivat ostoskeskuksessa. He olivat hämmästyneitä lähes kaikesta, mitä he näkivät, mutta erityisesti kahdesta kiiltävästä hopeoidusta ovesta hotellin eteisaulassa, jotka pystyivät liikkumaan toisistaan erillään. Poika kysyi isältään, "Mikä tämä on isä?"

Isä (ei ollut koskaan nähnyt hissiä) vastasi, "Poika, en ole koskaan nähnyt mitään tällaista koko elämäni aikana, en tiedä mikä se on."

Kun poika ja isä olivat katselleet silmät suurina, vanha nainen nilkuttaen hieman kävelykeppinsä kanssa, hitaasti käveli kohti liikkuvia ovia ja painoi nappia.

Ovet avautuivat ja nainen käveli heidän välistään pieneen huoneeseen. Seinät sulkeutuivat ja poika ja isä katsoivat, pienet ympyröidyt valot numeroilla, kulkivat ylös. He jatkoivat valojen katsomista toiseen suuntaan.

Seinät avautuivat uudelleen ja kaunis 24 vuotias nainen asteli ulos.

Isä sanoi pojalle, "Mene hakemaan äitisi."

[The Amish = Pennsylvanian anabaptisteja (meenoniitoista eronnut uudelleenkastajien lahko, jotka elävät ilman polttomoottoreita, televisiota ja muita nykyaikaisia laitteita.) Pukeutuminen on yhtenäistä ja miehet antavat parran kasvaa pitkäksi...... "All American, Ilkka Rekiaro, WSOY]


Hieman sääliä

Nainen oli todistajan aitiossa syytettynä miehensä myrkyttämisestä. "Sen jälkeen, kun olitte laittanut myrkkyä kahviin, istuitte aamiaiselle ja katsoitte, kun miehenne joi sitä. Kertokaa minulle, ettekö tuntenut pientä hitustakaan myötätuntoa häntä kohtaan?" puolustusasianajaja johdatteli. "Kyllä," hän vastasi, "luulen, että eräässä vaiheessa minun kävi häntä sääliksi."
"Ja milloin se oli?"
"Kun hän pyysi toista kupillista."


Rukouksen voima

Liikemies, joka tarvitsi miljoona dollaria lyödäkseen kaupat lukkoon, meni kirkkoon rukoilemaan saadakseen rahaa. Sattumalta hän polvistui miehen viereen, joka oli rukoilemassa saadakseen 100 dollaria voidakseen maksaa kiireellisen velan.

Liikemies otti lompakostaan 100 dollaria ja painoi sen miehen käteen. Suunniltaan ilosta mies nousi ja lähti kirkosta. Sitten liikemies sulki silmänsä ja rukoili, "Ja nyt Herra, kun minulla on sinun jakamaton huomiosi..."


Poikani on pappi

Neljä Katolilaista äitiä istui kerskailemassa pojistaan, joista kukin on pappi. Ensimmäinen äiti sanoi, "Minun poikani on monsignor ja kun hän astuu huoneeseen, ihmiset tervehtivät häntä 'Hyvää huomenta, monsignor.'"

Toinen äiti sanoo, "Minun poikani on Piispa ja ihmiset tervehtivät häntä 'Hyvää huomenta, Teidän armonne.'"

Kolmas äiti sanoi, "Minun poikani on Kardinaali ja ihmiset tervehtivät häntä 'Hyvää huomenta, Teidän ylhäisyytenne.'"

Neljäs äiti piti taukoa ja sanoi viimein, "Minun poikani on 180 senttimetriä pitkä ja on 150 kiloa puhdasta lihasta. Kun hän astuu huoneeseen, ihmiset tervehtivät häntä 'Voi hyvä Jumala!'"

Monsignor, Piispa, Kardinaali = Katolisen kirkon piirissä käytettyjä kirkollisia arvoja tässä järjestyksessä.


Olla vaiko ei

Kotirouva: "Kuinka tiesitte, että olen kotona? Poikani sanoi teille, että olen poissa"
Myyntimies: "Se oli helppoa. Hän leikkasi ruohoa."


Mikä minä olen?

Äiti oli pienen poikansa kanssa ottanut taksin mennäkseen eläintarhaan. Kerran taksissa pieni poika näki hevosen ulkopuolella ja kysyi äidiltään piipittävällä äänellään:
- Äiti, jos sinä olet hevonen ja isä on myös hevonen, niin mikä minä olen?
- Sinä olet varsa, kultaseni.
Myöhemmin poika näki kissan:
- Äiti, jos sinä olet kissa ja isä on kissa, niin mikä minä olen?
- Sinä olet kissanpoikanen, kultaseni.
Taksinkuljettaja vihasi pojan kimakkaa ääntä, joten hän päätti kysyä jotain, joka pistäisi pojan suun suppuun. Niin hän kysyi:
- No, nuori kaveri, jos äitisi on huora ja isäsi on sutenööri, niin mikä sinä olet?
- Ööö, öh. Taksinkuljettaja, luulisin!


Hankaluuksia?

Kuusivuotias poika käveli baariin ja sanoi tarjoilijattarelle, "Anna minulle Skottilainen jäillä."
"Sinä olet vasta poikanen," sanoi tarjoilijatar. "Haluatko järjestää minulle hankaluuksia?"
"Ehkä parin vuoden päästä," vastasi poika. "Mutta sillä välin pitäisin siitä Skottilaisesta."


Talon maalausta

Eräänä maaliskuisena päivänä vaimoni sanoi, että talo kaipaa maalausta. "Vielä on talvi," minä vastasin. "Unohda koko juttu."

Huhtikuussa hän kertoi ostaneensa hieman ulkolateksia. Minä sanoin hänelle, että oli liian kylmä maalata.

Toukokuussa kuulin eräänä päivänä ulkoa avunhuutoja ja me nostimme tikapuut pystyyn, että hän pystyi maalaamaan. Sitten minä menin sisään hakemaan olutta. Kun istuin pihakeinussa lähellä vaimoni työskentelyaluetta, naapuri kulki ohi. "Eikö sinua hävetä?" hän kysyi. "Kuinka sinä voit istua juomassa olutta sillä aikaa, kun vaimosi seisoo tikapuilla maalaamassa taloa?"

Katsahdin ylös vaimooni, vastasin, "Hän ei pidä oluesta."


Esihistoriallinen löytö

Pieni poika avasi suuren ja vanhan perheraamatun lumoutuneena ja katsoi vanhoja sivuja käännellessään niitä. Äkkiä jotain putosi raamatun välistä ja nän poimi sen ylös ja katsoi sitä lähempää. Se oli vanha puunlehti, joka oli laitettu painoon sivujen väliin.

"Äiti, katso mitä minä löysin," poika huusi.

"Mitä sinulla on siellä, kultaseni?" hänen äitinsä kysyi.

Hämmästystä nuoren pojan äänessä, hän vastasi: "Luulen, että se on Aatamin puku!"


Vakava suhde??

Toisena päivänä kun olin terapeuttini luona, hän kysyi minulta, mitä katson naisessa. Luonnollisesti vastasin, "Isot tissit."
Terapeuttini sanoi, "Ei, minä tarkoitan vakavaa suhdetta."
Joten minä sanoin, "Jaa, todella isot tissit."
"Ei, ei, ei! Minä tarkoitan, että mitä sinä katsot naisessa, jonka kanssa sinä haluat viettää lopun elämääsi?" Hän katsoi minuun huolestuneena, kun minä istuin hänen sohvallaan nauramassa kunnes mahaani sattui.
"Viettäisin lopun elämääni yhden naisen kanssa? Kenelläkään naisella ei ole *niin* isoja tissejä!!"


Kuuluisus?

Joulupukki tarvitsi lomaa. Hän päätti mennä Teksasiin, koska siellä oli lämmintä ja hän oli kuullut, että sikäläiset ihmiset ovat ystävällisiä. Heti kun hän saapui kaupunkiin, ihmiset alkoivat osoitella ja sanoa, "Hei katsokaa! Iso punainen! Eikö hän ole joku kuuluisuus?"

Joulupukki mietti, "Voi jukra, en pysty ikinä lepäämään, jos ihmiset alkavat kysellä, josko heidän lapsensa pääsisi istumaan syliini ja kertomaan, että mitä ne haluavat."

Joulupukki päätti naamioida itsensä. Hän osti cowboyvaatteet kaikkine saappaineen ja hattuineen. "Nyt kukaan ei tunne minua, minä näytän aivan tavalliselta ihmiseltä!" hän ajatteli onnellisesti.

Pian kun Joulupukki käveli kaupungilla, ihmiset alkoivat osoitella ja sanoa, "Katsokaa! Onko tuo se Joulukuuluisuus?"

Joulupukki ryntäsi kulman taakse piiloon.

"Se on minun partani!" hän ajatteli. "He tunnistavat minut, koska minulla on pitkä valkoinen parta!"

Niin Joulupukki meni parturiin ja ajatti partansa pois.

"Minä todella näytän aivan tavalliselta!" Joulupukki ajatteli. Niinpä hän käveli katua pitkin leveä hymy kasvoillaan. Äkkiä eräs mies huusi, "Se on hän! Se on hän! Katsokaa kaikki!"

Joulupukki ei uskonut tätä todeksi. Hän oli aivan varma, että kukaan ei tunnistaisi häntä. Niinpä hän käveli miehen luokse ja kysyi, "Kuinka sinä tunnistit minut?"

Mies katsoi Joulupukkia ja sanoi, "Sinä? En minä tiedä, että kuka sinä olet, mutta eikä tuo takanasi oleva nelijalkainen kaveri, jolla on iso punainen nenä, ole juuri Petteri Punakuono?"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.