Holmes ja Watson telttailemassa

Sherlock Holmes ja Tohtori Watson menivät telttaretkelle. Kun he menivät yöksi maata, Holmes sanoi, "Watson, katso ylös taivaalle ja kerro minulle, mitä sinä näet."

Watson sanoi, "Minä näen miljoonia ja miljoonia tähtiä."

"Ja mitä se kertoo sinulle?"

"Tähtitieteellisesti," Watson vastasi, "se kertoo, että tuolla jossan on miljoonia galakseja ja mahdollisesti miljardeja planeettoja. Teologisesti, se kertoo minulle, että Jumala on suuri ja me olemme pieniä ja vähäpätöisiä. Meteorologisesti, se kertoo minulle, että me saamme huomenna kauniin päivän. Mitä se kertoo sinulle?"

"Joku varasti telttamme."


Peuran metsästystä

Sillä aikaa kun Teksasilainen valmistautui peuranmetsästyskauden ensimmäiseen päivään, vaimo aloitti nalkuttamisen, että mies ei koskaan pyydä häntä mukaan. Muutaman tunnin riitelyn jälkeen vaimo voitti.

Seuraavana aamuna he ajoivat maalle ja mies sijoitti vaimonsa puuhun noin sadan metrin päähän väijyntäpaikastaan. Juuri kun metsästäjä saavutti väijyntäpaikkansa, hän kuuli kovan pamauksen vaimonsa sijoituspaikasta.

Kun hän juoksi vaimonsa luokse, hän näki vaimonsa pitelevän asettaan miehen lähellä ja huutavan, "Se on minun peurani! Mene kauemmaksi siitä!!
Arannäköinen muukalainen nyökkäsi hitaasti ja sanoi, "Okei rouva... Se on teidän peura. Antakaa minun irrottaa satula!"


Huono päivä, huonompi...

Huolestunut perheenäiti juoksi puhelimeen kun se soi ja kuunteli helpottuneena ystävällistä ääntä korvassa. "Kuinka voit kultaseni?" se sanoi. "Minkälainen päivä sinulla on ollut?" "Oi äiti," sanoi perheenäiti, puhjeten katkeriin kyyneliin, "Minulla on ollut todella huono päivä. Vauva ei syö ja pesukone meni rikki. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käydä kaupassa, ja sitä paitsi minä juuri nyrjäytin nilkkani ja minun täytyy nilkuttaa ympäriinsä. Kaiken huipuksi talo on sekaisin ja meille on tulossa kaksi pariskuntaa illalliselle tänä iltana."

Äiti oli järkyttynyt ja oli heti myötätuntoinen. "Voi kultaseni," hän sanoi, "istu alas, rauhoitu ja sulje silmäsi. Minä olen siellä puolessa tunnissa. Minä teen sinun ostokset, siivoan talon, laitan illallisen sinulle. Minä syötän vauvan ja kutsun korjaajan jonka tunnen, joka on siellä viipymättä korjaamassa pesukonetta. Nyt lopeta itkeminen. Minä teen kaiken.

Itse asiassa jopa soitan Georgelle toimistoon ja kerron hänelle, että hänen pitäisi tulla kotiin kerrankin auttamaan." "George?" sanoi perheenäiti. Kuka on George?"
"Miksi Georgelle! Sinun miehellesi!..... Onko tämä 223-1374?"
"Ei, tämä on 223-1375."
"Voi, olen pahoillani. Ilmeisesti olen ottanut väärän numeron."
Tuli hetken hiljaisuus ja perheenäiti sanoi, "Tarkoittaako tämä sitä, että sinä et tulekaan?"


Alussa Jumala...

Jumala tuntui juuri saaneen tehtyä maailmankaikkeuden luomisen, mutta Hänellä oli kaksi ylimääräistä asiaa jäljellä luomissäkissään, joten hän päätti jakaa ne Aatamin ja Eevan kesken. Hän kertoi pariskunnalle, että yksi asia, joka hänen täytyi antaa pois oli kyky seistä pissaamisen aikana.

"Se on hyvin kätevä tapa," Jumala kertoi pariskunnalle, jonka hän oli löytänyt vetelehtimästä omenapuun alla. "Minä arvelin, että jos kumpikaan haluaisi tätä kykyä."

Aatami hyppäsi ylös ja päästi suustaan, "Oi, anna se minulle! Minä haluaisin kyetä tekemään niin! Se vaikuttaa sen lajin asialta, jonka mies pitäisi pystyä tekemään. Oi, kiltti, kiltti, anna minulle se kyky. Se on niin hieno! Kun minä työskentelen puutarhassa tai kastan eläimiä, voin vain seistä siellä ja antaa sen lentää. Se olisi niin hienoa. Voisin kirjoittaa nimeni hiekkaan. Oi kiltti Jumala, anna minun olla se, jolle sinä annat sen lahjan, anna minun seistä ja pissata, oi anna, anna...."

Ja niin hän kulki kuin pikkupoika innoissaan, jonka piti päästä pissalle. Eeva vain hymyili ja sanoi Jumalalle, että jos Aatami todella halusi sitä noin kovasti, hänen täytyi saada se. Se näytti olevan sen lajin asia, joka tekisi hänet onnelliseksi, eikä hänellä ollut mitään sitä vastaan, jos Aatamille annettaisiin tämä kyky. Ja niin Aatamille annettiin kyky hallita virtsaamistaan pystyasennossa. Ja kas kummaa, hän oli iloinen ja juhli kastelemalla lähimmän puun kaarnan, nauraen ihastuneena kaiken aikaa. Ja se oli hyvä.

"Hienoa," Jumala sanoi, katsoen uudelleen säkkiinsä jääneitä lahjoja. "Mitäpä täällä on jäljellä? Ai, niin, useita orgasmeja....."


Salasana

Mies nojautui kotikoneeltaan, hänen kymmenen vuotias tyttärensä hiipi hänen taakseen. Sitten hän kääntyi ja juoksi keittiöön, kiljuen muulle perheelle, "Minä tiedän isin salasanan! Minä tiedän isin salasanan!"

Mikä se on? hänen siskonsa kysyi kärkkäästi.

Ylpeänä hän vastasi, "Tähti, tähti, tähti, tähti, tähti!"


Lippuja

Mies seisoi ensimmäisenä jonottamassa lippuja niiltä, jotka oli peruuttanut varauksensa loppuunmyytyyn näytelmään. Johtaja sanoi, että hänellä on kaksi yhdessä osoittaen kahta naista hänen takanaan. "Ette varmaankaan halua mennä äidin ja tyttären väliin, vai haluatteko?"
Mies kääntyi ympäri ja vastasi, "En. Minä tein sen kerran ja kaduin niin kauan, kunnes erosin."


Muistoa

Merimies oli laittamassa kukkasia ystävänsä haudalle, kun hän huomasi vanhan kiinalaisen asettelemassa kupillista riisiä läheiselle haudalle.

Merimies kysyi: "Milloin Sinä arvelet ystäväsi nousevan ylös syömään riisin?"

Vanha kiinalainen hymyili ja vastasi: "Samoihin aikoihin, kun Sinun ystäväsi nousee haistelemaan kukkasiasi."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.