Maailman tärkein ihminen

Paavi tuli Amerikkaan. Tietenkin hän oli kiireinen. Messuja, joukkokokouksia, päivällisiä, tapahtumia jne. Turvallisuuden vuoksi hänellä oli päivittäin sama kuljettaja.

Eräänä iltana juhlapäivällisillä Paavi huomasi tilaisuuden hiipiä huomaamatta karkuun. Hän meni ulos takakautta, löysi limusiininsa, koputti ikkunaan ja löysi kuljettajan vetelehtimässä takaistuimella syöden valtavaa voileipää jalat istuimelle nostettuna.

Kuljettaja: "Teidän Pyhyytenne! Olen pahoillani. Minne voin viedä teidät? Antakaa anteeksi!"

Paavi: "Istu ja syö poikani. Totuuden nimissä, haluaisin lähteä autoajelulle. Minä olen Paavi ja kaikki tehdään minulle valmiiksi. En ole koskaan ajanut autoa. Salli minun ajaa."

Kuljettaja: "Tietenkin Teidän Pyhyytenne. Antakaa minun avustaa."

Paavi: "Istu poikani. Syö ateriasi loppuun."

Paavi lähti ajamaan. Tietenkään hän ei ollut kovin hyvä siinä, sillä hän ei ollut tehnyt sitä koskaan aiemmin. Kolaroituaan muutaman pysäköidyn auton, kaadettuaan muutaman lyhtypylvään ja liikennevalon, kehoitti poliisi häntä pysähtymään tien laitaan.

Poliisi nousi ulos partioautosta, lähestyi kuljettajan ikkunaa ja koputti. Paavi avasi ikkunaa, poliisi silmäili näkymää ja perääntyi partioautoonsa. Välittömästi hän sieppasi kännykkänsä ja soitti Kuvernöörille.

Poliisi: "Kuvernööri, tässä on liikkuva poliisi Wilson. Pysäytin juuri maailman tärkeimmän ihmisen vakavista liikennerikkomuksista, mutta minä en tiedä mitä tehdä."

Kuvernööri: "Kuka teillä on siellä? Clinton? Minä puhun Valkoisen talon esikuntapäällikölle. Minä järjestän tämän."

Poliisi: "Ei, se ei ole Clinton. Se on maailman tärkein ihminen!"

Kuvernööri: "No, kuka teillä on siellä? YK:n pääsihteeri? Minä puhun YK:n kavereille. Diplomaattinen koskemattomuus on hyvin pyhä asia, kuten tiedätte."

Poliisi: "Ei, ei. Minähän jo sanoin teille. Se on maailman tärkein ihminen."

Kuvernööri: "Hemmetin Wilson, kenet te oikein pysäytitte?"

Poliisi: "Minulla ei ole aavistustakaan, mutta hän istuu limusiinin takapenkillä ja syö voileipää ja Paavi on hänen kuljettajanaan!"


Goldstein ja Baarimikko

Sam Goldstein käveli baariin, istahti jakkaralle ja sanoi, "votkaryyppyjä tasaseen tahtiin"

"Vau," baarimikko sanoi, "kova päivä?"

"Jep, sain juuri tietää, että poikani on homo." Niin hän veti pään täyteen ja lähti.

Muutaman päivän päästä hän tuli takaisin ja toisti tilauksen.

"Toinen kova päivä?" sanoi baarimikko.

"Jep, sain juuri tietää, että veljeni on homo." Taas hän veti päänsä täyteen ja lähti.

Seuraavana päivänä hän tuli jo valmiiksi kännissä ja toisti tavallisen tilauksen. Baarimikko räjähti huutaen "EIKÖ KUKAAN TEIDÄN PERHEESTÄNNE PIDÄ NAISISTA!!?"

"Jep," mies sanoi, "minun vaimoni."


Detroit Lions

Valmentaja Bobby Ross oli pistänyt yhteen täydellisen Lionsien joukkueen vuodelle 99. Yksi asia oli kateissa ja se oli hyvä pelinrakentaja. Hän oli etsinyt kaikista yliopistoista, ja jopa oppikouluista, mutta hän ei pystynyt löytämään vahvistavaa pelinrakentajaa, joka voisi taata Super Bowlin voiton.

Sitten yhtenä yönä katsellessaan CNN:ää hän näki sota-alue näkymän Bosniassa. Taustan yhdessä nurkassa hän näki nuoren Bosnialaisen sotilaan jolla oli todella uskomaton käsi. Hän heitti käsikranaatin suoraan 200 metrin päästä 15 kerroksisen talon ikkunasta -- Bum! Hän heitti toisen käsikranaatin 100 metrin päähän 10 sotilaan keskelle--- ka-bum! Sitten auto ohitti, kulki 120 kilometriä tunnissa, häränsilmä. Suoraan sisään.

"Minun täytyy saada tuo kaveri!" Ross sanoi itsekseen. "Hänellä on täydellinen käsi!"

Niin hän toi hänet Amerikkaan ja opetti hänelle jalkapallon hienon pelin ja Lions voitti Super Bowlin ensi kertaa historiassa. Nuorta Bosnialaista kohdeltiin jalkapallon Suurena sankarina ja kun Ross kysyi häneltä, että mitä hän halusi, ainoa mitä nuori mies halusi oli soittaa äidilleen.

"Äiti," hän sanoi puhelimeen, "minä voitin juuri Super Bowlin."

"Minä en halua puhua kanssasi," vanha nainen sanoi. "Sinä petit meidät. Sinä et ole minun poikani."

"Minä luulen, ettet sinä ymmärrä äiti!" nuori mies puolustautui. "Minä voitin maailman suurimman urheilutapahtuman. Minä olen keskellä tuhansia jumaloivia faneja."

"Ei, anna minun kertoa sinulle," äiti tiuskaisi. "Tällä hetkellä laukaukset ympäröivät meitä. Naapurissa on talon rauniokasa. Sinun kaksi veljeäsi hakattiin viime viikolla tuuman päähän kuolemasta ja tällä viikolla sinun siskosi raiskattiin keskellä päivää."

Vanha nainen piti taukoa itkien, "... minä en ikinä anna sinulle anteeksi, että sait meidät muuttamaan Detroitiin."


(Detroit Lions amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigan, National Football Leaguen, joukkue. "All American, Ilkka Rekiaro, WSOY")

(National Football League, amerikkalaisen jalkapallon valtakunnallinen ammattilaisliiga, jossa pelaa 30 joukkuetta. "All American, Ilkka Rekiaro, WSOY")


Rangaistusta

OPETTAJA: Etkö sinä luvannut käyttäytyä kunnolla?
OPPILAS: Kyllä opettaja.
OPETTAJA: Ja enkä luvannut rangaista sinua, jos et käyttäydy kunnolla?
OPPILAS: Kyllä opettaja, mutta siitä lähtien kun minä rikoin lupaukseni, en odota opettajan pitävän omaansa.Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.