Välineet

Pariskunta meni lomallaan kalastuspaikkaan pohjoisessa. Aviomies halusi kalastaa päivän valjetessa; vaimo suosi lukemista.

Eräänä aamuna aviomies palasi muutamaa tuntia myöhemmin kalastamasta ja päätti ottaa lyhyet torkut. Vaimo päätti ottaa veneen. Hän ei ollut tuttu järven kanssa, joten hän souti ulos, ankkuroi veneen ja ryhtyi lukemaan kirjaansa. Sheriffi saapui hänen veneensä luokse, tuli vierelle ja sanoi, "Hyvää huomenta, rouva. Mitä te teette?"
"Luen kirjaani," hän vastasi ajatellen itsekseen, 'Onko tämä kaveri sokea, vai mitä?'
"Te olette rajoitetulla kalastusalueella," sheriffi informoi.
"Mutta, minä en kalasta. Ettekö te näe?"
"Mutta teillä on kaikki nämä välineet, rouva. Minun täytyy viedä teidät toimistoon ja kirjoittaa teille sakot."
"Jos te teette sen, syytän teitä raiskauksesta," tiuskaisi raivostunut nainen.
"Minä en ole edes koskenut teihin," mutisi sheriffi.
"Se on totta....mutta teillä on kaikki välineet."


Hitauttapa, joo...

Nämä kaksi kaveria tapasivat toisensa monien vuosien jälkeen. Ensimmäinen kaveri kysyi toiselta kaverilta "kuinka menee?"

Toinen kaveri puhui hyvin h..i..t..a..a..s..t..i.., kertoen ensimmäiselle kaverille "O..l..i..n m..e..l..k..e..i..n n..a..i..m..i..s..i..s..s..a."

Ensimmäinen kaveri hämmästyneenä "Hei; sinä et änkytä enää ollenkaan."

Vastaus tuli "N..i..i..n, m..e..n..i..n l..ä..ä..k..ä..r..i..l..l..e j..a h..ä..n s..a..n..o..i, e..t..t..ä j..o..s m..i..n..ä p..u..h..u..n h..i..t..a..a..s..t..i , n..i..i..n m..i..n..ä e..n ä..n..k..y..t..ä."

Ensimmäinen kaveri onnitteli häntä ja sitten kysyi, että kuinka hän oli voinut olla "mekein naimisissa."

"N..o, m..o..r..s..i..a..m..e..n..i j..a m..i..n..ä i..s..t..u..i..m..m..e k..u..i..s..t..i..l..l..a j..a k..o..i..r..a r..a..a..p..u..t..t..i s..e..l..ä..s..t..ä..ä..n j..a m..i..n..ä s..a..n..o..i..n h..ä..n..e..l..l..e, e..t..t..ä k..u..n m..e o..l..e..m..m..e n..a..i..m..i..s..i..s..s..a n..i..i..n h..ä..n v..o..i t..e..h..d..ä s..e..n m..i..n..u..l..l..e j..a h..ä..n h..e..i..t..t..i s..o..r..m..u..k..s..e..n n..a..a..m..a..l..l..e..n..i.."

"Miksi hän heittäisi sormuksen naamallesi tuon vuoksi?" kysyi ensimmäinen kaveri.

"N..o k..u..n m..i..n..ä p..u..h..u..n n..i..i..n h..i..t..a..a..s..t..i, n..i..i..n k..u..n h..ä..n k..a..t..s..o..i k..o..i..r..a..a , n..i..i..n s..e n..u..o..l..i p..a..l..l..e..j..a..a..n"


Haisunäätä

Naisella oli lemmikki haisunäätä johon nainen oli ollut ihastunut jo vuosien ajan. Eräänä päivänä haisunäätä kuoli. Nainen ei ensin tiennyt mitä tehdä, koska hän asui kerrostaloasunnossa ja hänellä ei ollut pihaa, jonne haudata lemmikki. Niin hän päätti antaa lemmikille oikeat hautajaiset maalla. Hänellä ei ollut autoa, joten hän suunnitteli ajavansa bussilla kaupungin laidalle, sitten kävelevänsä sieltä johonkin hyvään paikkaan.

Hän astui bussiin ja istahti kuljettajan taakse. Tässä vaiheessa haisunäätää ei ollut pidetty kovin hyvin, joten hän piteli haisunäätää käsivarrellaan. Kuljettaja huomasi hajun välittömästi, mutta ajeli muutamia kortteleita eteenpäin. Hän avasi seuraavaksi ikkunan, mutta se ei auttanut. Viimein hän hän ajoi tien laitaan ja kääntyi ympäri sanoen: "Voisiko se nainen, jolla on haiseva mirri, mennä ulos bussista?"

14 naista poistui.


Clintonit huoltoasemalla

Bill ja Hillary olivat ajelemassa maaseudulla lähellä Hillaryn kotikaupunkia. Heillä oli polttoaine lopuillaan, joten Bill ajoi huoltoasemalle tankkaamaan. Apulainen tuli ulos ja ryhtyi tankkaamaan pariskunnan tankkia. Tehdessään sitä hän katsoi matkustajan ikkunasta sisään. "Hei Hillary. Me seurusteltiin lukiossa, vieläkö muistat minua?" hän kysyi.

He juttelivat muutamia minuutteja, Bill kävi maksamassa ja pariskunta lähti. Heidän ajaessaan Bill tunsi itsensä hyvin ylpeäksi ja katsoi Hillaryyn. "Sinä seurustelit hänen kanssaan? Ajattelin vain, että minkälaista se olisi jos olisit mennyt naimisiin hänen kanssaan," hän sanoi omahyväisenä.

Hillary katsoi Billiin, kohautti olkapäitään ja vastasi, "No, luultavasti sinä olisit tankkaamassa ja hän olisi Presidentti."


Rikas rakas?

"Mitä sinun ja Samin välillä tapahtui? Luulin sinun kertoneen, että hän käveli ympäriinsä mukanaan paljon isoja laskuja taskussaan. Miksi sinä pistit välit poikki hänen kanssaan?"

"Katsos Liisa, viime yönä sain selville, että ne laskut olivat sekä maksamatta, että myöhässä."


Nimen anto

Valmiiksi kahden mahdottoman pojan äiti ja isä olivat haltioissaan kun tohtori huomautti, että heille olisi tällä kertaa tulossa kaksoset. Mies kertoi vaimolleen, että hänen pitäisi ryhtyä miettimään nimiä.

"Hetkinen, katsotaan." Vaimo sanoi. "Meillä on jo ennestään Aadof ja Rudolf. Miten olisi Pysähdy ja Paikalla?"


Arvosana

ÄITI: Mikä oli syynä, että sinä sait niin huonon arvosanan kokeista?
POIKA: Poissaolo.
ÄITI: Tarkoitatko, että olit poissa koepäivänä?
POIKA: En, vaan poika joka istuu edessäni.


Tentin arvosana

KALLE: Luulen, etten ansaitse nollaa tästä tentistä.
Professori: Myönnän, mutta se oli alhaisin arvosana, jonka voin antaa sinulle.Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.