CVKPNWXSCZ

Miehen silmät alkoivat tehdä tepposia ja mies meni silmälääkärille Prahassa. Lääkäri näytti potilaalle silmäkarttaa näyttäen kirjaimia CVKPNWXSCZ.

"Pystyttekö lukemaan tämän?" lääkäri kysyi.

"Pystynkö lukemaan?" Tsekkiläinen vastasi. "Minä seurustelen hänen siskonsa kanssa!"


Arvovaltakysymys

Pappi kuoli ja odotti Taivaan portilla jonossa. Hänen edessään oli kaveri, jolla oli aurinkolasit, räikeä paita, nahkatakki ja farkut.

Pyhä Pietari puhutteli tätä kaveria, "Kuka sinä olet, jolloin saatan tietää, että päästänkö sinut sisään Taivaan valtakuntaan vaiko en."

Kaveri vastasi, "Olen Joe Cohen, taksikuski, New Yorkista."

Pyhä Pietari katsoi listastaan. Hän hymyili ja sanoi taksinkuljettajalle, "Ota tätä silkkinen viitta ja kultainen sauva ja astu Taivaan valtakuntaan.

Taksinkuljettaja meni taivaaseen viittansa ja sauvansa kanssa ja tuli ministerin vuoro. Hän seisoi suorana ja jyrisi, "Olen Joseph Snow, Saint Maryn pastorina viimeiset kolmekymmentä neljä vuotta."

Pyhä Pietari katsoi listastaan. Hän sanoi ministerille, "Ota tämä puuvilla viitta ja puinen sauva ja astu Taivaan valtakuntaan."

"Hetkiiiinen," sanoi pappi. "Tämä mies oli taksinkuljettaja ja hän sai silkkisen viitan ja kultaisen sauvan. Kuinka se voi olla mahdollista?"

"Täällä ylhäällä me työskentelemme tulosten mukaan," sanoi Pyhä Pietari. "Kun sinä saarnasit, ihmiset nukkuivat; kun hän ajoi, ihmiset rukoilivat."


Naimisissa oleva mies ajatteli, että hän voisi antaa vaimolleen syntymäpäivälahjaksi yllätyksen ostamalla hänelle rintaliivit. Hän meni sisään naisten kauppaa melko peloissaan, mutta tytöt ottivat komennon auttaessaan häntä.

"Minä värinen?" he kysyivät. Hän päätti valkoisten puolesta.

"Kuinka paljon ne maksavat?" hän kysyi. "Sata markkaa."

"Selvä," hän ajatteli. Jäljelle jäi koko, mutta hänellä ei ollut harmainta aavistustakaan.

"No, herra. Ovatko ne meloonin kokoiset? Kookospähkinän? Greipin? Appelsiinin?"

"Ei," hän sanoi, "ei mitään sellaista."

"Miettikää nyt herra. Täytyy olla jotain, joka muistuttaa vaimonne povea."

Hän mietti pitkään ja hartaasti ja sitten katsahti ylös ja sanoi, "Oletteko koskaan nähneet Spanielin korvia?"


Pyssysankari

Marvin oli aina halunnut olla pyssysankari. Hän kasvoi villissä lännessä. Lapsena hän luki kaiken pyssysankareista, mitä hän vain kykeni löytämään. Hänen sankarinsa oli Billy the Kid. Hän uneksi olevansa samanlainen kuin sankarinsa.

Eräänä päivänä hän meni kaupunkiin ja osti itselleen mustan hatun, joitain mustia vaatteita, mustan hevosen ja kaksi asetta. Hän meni kotiin ja joka päivä hän meni ladon taakse ja harjoitteli ampumista. Kahden viikon jälkeen hänestä oli tullut varsin hyvä ampuja. Hän päätti, että nyt oli tullut aika näyttää.

Hän laittoi mustat vaatteensa ja hatun, kiinnitti hihnalla aseensa ja ratsasti kaupunkiin. Kun hän käveli saluunaan, hän näki Billy the Kidin seisovan baaritiskin luona.

Hän oli innoissaan! Hän käveli tiskin luokse ja sanoi, "Herra Kid, olen teidän suurin ihailijanne. Olen aina halunnut olla kuten te." "Katsokaa minua. Näytänkö pyssysankarilta?"

Billy katseli häntä ja sanoi, "Tuota, sinulla on oikeat vaatteet ja sinulla on kiva musta hattu ja näin sinun ratsastaneen mustalla hevosella. Mutta osaatko ampua?"

Marvin katseli ympäri huonetta ja sanoi, "Näetkö tuon pianistin tuolla?" Hän veti revolverinsa ja laukaisi ampuen kalvosinnapin pianistin paidasta.

Billy sanoi, "Ei hassumpaa. Osaatko ampua vasemmalla kädellä? Pyssysankarin pitää pystyä ampumaan molemmilla käsillä."

Marvin veti toisen revolverin ja laukaisi ampuen irti pianistin toisen kalvosinnapin.

Billi sanoi, "Se oli mahtava laukaus. Minulla on yksi pieni neuvo sinulle."

Marvin kihisi jännityksestä, "Mikä se on? Mitä muuta voisin tehdä?"

Billy puhui hitaasti, "Tuota, mene taakse keittiöön ja ota iso saavi ihraa. Ota molemmat pyssysi ja hiero ne ympäriinsä ihralla, tee se hyvin ja sukkelasti."

Marvin oli ymmällään. Hän kysyi, "Miksi se on tärkeää? Mitä hyvää ihran hierominen aseisiin voi tehdä?"

Billy vastasi, "Se ei helpota sinua ollenkaan ampumisessa, mutta kun Wyatt Earp lopettaa pianon soiton, hän tulee työntämään sinun molemmat aseesi syvälle takamukseesi."


Minkä väriset?

Nuori mies osti uuden saapasparin, joista hän oli hyvin ylpeä, joten hän päätti kokeilla niitä ja tanssia niillä.

Tanssittuaan erään neidon kanssa muutaman minuutin, hän sanoi, "Lyön vetoa, että pystyn sanomaan minkä väriset pöksyt sinulla on."

"OK." nainen vastasi, "minkä väriset sinä luulet niiden olevan?"

"Siniset," hän vastasi.

"Kuinka sinä tiesit?" nainen kysyi

"Näin heijastuksen minun kiiltävissä uusissa saappaissani." hän sanoi.

Nainen sanoi, "Tanssi minun siskoni kanssa ja kerro minulle minkä väriset hänellä on?" Tanssin jälkeen nuori mies alkoi hangata housunlahkeisiin ja aloitti tanssin uudelleen. Muutaman minuutin päästä hän kysyi uudelta naiselta, "Minkä väriset pöksyt sinulla on, en pysty erottamaan."

Johon nainen vastasi, "Minulla ei ole ollenkaan housuja."

Helpotuksesta huokaisten nuori mies sanoi, "Oi hyvä, minuutin luulin, että minulla on iso halkeama uusissa saappaissani."


Ymmärrys

On kaksi ajankohtaa, jolloin mies ei ymmärrä naista: Ennen avioliittoa, sekä avioliiton jälkeen.


Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.