Taivaalliset huoneet

Eräänä päivänä bussilastillinen turisteja joutui onnettomuuteen, kuolivat ja kaikki joutuivat taivaaseen. Niinpä heidän oppaansa tarjoutui näyttämään heille, että missä he ovat tai minne he haluavat jäädä. Opas vei heidät alas tähän pitkään, pitkään taivaan valkeaan käytävään, jossa oli monia huoneita, näyttäen aivan kuin hotellin käytävältä. Niin opas sanoi, "Minä aion näyttää teille yleisimpien uskontojen huoneita, joten aloitetaan teidän tutustumismatkanne".

Ensin opas vei heidät ensimmäisen huoneen ovelle. Hän avasi sen. "Tämä on Juutalaisten huone."

Kaikki ihmiset vilkuttivat ja sanoivat hei ja kuten mikä tahansa uskonto, hyvin uskovaiset rukoilivat itsekseen nurkassa.

Sitten opas vei heidät seuraavalle ovelle. Hän avasi sen. "Tämä on Muslimien huone."

Kaikki ihmiset vilkuttivat ja sanoivat hei ja kuten mikä tahansa uskonto, hyvin uskovaiset rukoilivat itsekseen nurkassa. Tämän jälkeen opas vei ihmisryhmän seuraavan oven luokse.

"Tämä on Buddhalaisten huone." Kaikki ihmiset vilkuttivat ja sanoivat hei ja kuten mikä tahansa uskonto, hyvin uskovaiset rukoilivat itsekseen nurkassa.

Viimein he saapuivat neljännen oven luokse, "Ja tässä hyvät ystävät, on Hindujen huone."

Kaikki ihmiset vilkuttivat ja sanoivat hei ja kuten mikä tahansa uskonto, hyvin uskovaiset rukoilivat itsekseen nurkassa. Nyt aivan yht äkkiä opas hiipi varpaillaan. "Shhh Shhhh ShhhSHH älkää puhuko".

Kaikki ihmiset olivat hyvin uteliaita, mutta he tekivät niinkuin heidän oppaansa oli sanonut. Hän hiipi hiljaa ovelle, avasi sitä hieman ja päästi kaikki kurkistamaan sisään. "Shh! Tämä on Mormonien huone ja he luulevat olevansa ainoita täällä ylhäällä!"


MAALI

Isä opasti, "Poikani, seurustelun kohde on MAALI! Ja saadaksesi sen, sinun täytyy antaa naiselle jotakin. Joten, kun haet kumppanisi myöhemmin, varmista että sinulla on kukkia ja suklaakonvehteja hänelle. Tytöt tulevat hulluksi siitä kamasta. Mitä enemmän sinä annat, sitä enemmän sinä saat!"

Niin hän ilmaantui tyttönsä luokse kukkien JA suklaakonvehtien kanssa.

Tyttö oli hyvin imarreltu ja mielissään ja hän palkitsi pojan pitkällä ja intohimoisella suukolla. Tyttö painoi rintansa poikaa vasten ja juoksutti sormiaan pojan hiusten läpi,.... toivoen antaneensa pojalle parhaan suukon, mitä tämä oli koskaan saanut.

Suukon jälkeen poika kääntyi kohti ovea.

"Oi, olen pahoillani," tyttö sanoi. "Minun ei ollut tarkoitus pelotella sinut pois."

"Et pelotellutkaan!" poika vastasi. "Menen hakemaan sinulle jotain kultasepänliikkeestä!"


Jotain kivaa

Kykenemättä osallistumaan hautajaisiin isänsä kuoltua, poika joka asui kaukana soitti veljelleen ja kertoi hänelle, "Järjestä isälle jotain mukavaa ja lähetä minulle lasku."

Myöhemmin hän sai 1000 markan laskun, jonka hän maksoi. Seuraavassa kuussa hän sai toisen 1000 markan laskun, kuvitellen sen olleen jotain sattumanvaraista menoa.

1000 markan laskut jatkoivat tuloaan joka kuukausi ja viimein mies soitti veljelleen saadakseen tietää, että mistä oli kysymys.

"No," sanoi toinen veli, "Sinä sanoit, että järjestä jotain mukavaa isälle. Niin minä vuokrasin hänelle smokin."


Minä rakastan sinua monella kielellä:

Englantilainen...........I Love You
Espanjalainen.......... Te Amo
Ranskalainen........... Je T'aime
Saksalainen.......... Ich Liebe Dich
Japanilainen....... Ai Shite Imasu
Italialainen.......... Ti Amo
Kiinalainen......... Wo Ai Ni
Ruotsalainen........ Jag Alskar Dig
Eskimo.......... Nagligivaget
Kreikkalainen............ S'Agapo
Hawailainen....... Aloha Wau la Oe
Irlantilainen............. Thaim In Grabh Leat
Hebrea......... Ani Ohev Otakh
Veväläinen........ Ya Lyublyu Tyebya
Albanialainen....... Une Te Dua
Suomalainen......... Mina Rakastan Sinua
Turkkilainen........ Seni Seviyorum
Unkarilainen...... Se Ret Lay
Peresialainen....... Du Stet Daram
Maltalainen....... Jien Inhobbok
Katalonialainen..... Testimo Molt

Juntti .... Kivat tissit


Parittelua

Mies vei vaimonsa karjanäyttelyyn. He aloittivat päätyen laaksoon sonnien taloon. Ensimmäisen sonnin talliaitauksessa oli kyltti:

"Tämä sonni on paritellut 50 kertaa viime vuonna".

Vaimo kääntyi miehensä puoleen ja sanoi, "Hän paritteli 50 kertaa viime vuonna, eikö olekin mukavaa!"

He etenivät seuraavan sonnin luokse ja sen kyltissä luki: "Tämä sonni on paritellut 65 kertaa viime vuonna."

Vaimo kääntyi miehensä puoleen ja sanoi, "Tämä sonni on paritellut viime vuonna 65 kertaa. Se on yli 5 kertaa kuussa. Sinä voisit oppia tältä jotain."

He etenivät viimeisen sonnin luokse ja sen kyltissä luki: "Tämä sonni on paritellut 365 kertaa viime vuonna."

Vaimon suu leuka putosi ja hän sanoi, "VAU! Se on paritellut 365 kertaa viime vuonna. Se tekee KERRAN PÄIVÄSSÄ. Sinä voisit todella oppia tältä sonnilta.

Mies ei kestänyt enää ja kääntyi vaimonsa puoleen ja sanoi, "Kysy siltä, että tekikö se sen 365 kertaa saman lehmän kanssa."


Valehtelija

Mies oli oikeudessa syytteessä kaksoismurhasta ja tuomari sanoi, "Teitä syytetään vaimonne hakkaamisesta vasaralla kuoliaaksi."

Ääni oikeussalin takaa huusi: "PASKIAINEN!"

Tuomari jatkoi, "Teitä syytetään myös tyttärenne murhasta vasaraa käyttäen."

Taas ääni oikeussalin takaa huusi: "SENKIN SIKA!"

Tuomari keskeytti, katsoi miestä oikeussalin takarivissä ja sanoi, "Kuulkaapas herra, minä ymmärrän teidän vihanne ja pettymyksenne tässä rikoksessa, mutta en enää hyväksy minkäänlaisia tunteenpurkauksia keneltäkään tai saatte syytteen oikeuden halventamisesta! Oliko teillä vielä muuta?"

Mies oikeussalin takaa nousi seisomaan ja vastasi: "Viisitoista vuotta olen asunut tämän paskiaisen naapurissa ja joka kerta kun olen pyytänyt häneltä vasaraa lainaksi, hän on sanonut, ettei hänellä ole sellaista."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.