Osunut arvaus?

Mies käveli maaseudulla tietä pitkin ja vastaan tuli paimen ja valtava lauma lampaita. Pysähtyen lopulta, hän kertoi paimenelle, "Lyön kanssasi 1000 markkaa vetoa yhtä sinun lammastasi vastaan, että pystyn kertomaan laumasi tarkan luvun."

Paimen mietti hetken; se on iso lauma, joten hän otti vedon vastaan.

"973," sanoi mies.

Paimen oli hämmästynyt, koska se oli tarkalleen oikein. Paimen sanoi:
"Okei, olen sanojeni mittainen mies, ota eläin." Mies nosti yhden syliinsä ja lähti kävelemään pois.

"Odota," huusi paimen, "anna minulle mahdollisuus päästä tasoihin. Tupla tai kuitti että pystyn arvaamaan sinun tarkan ammattisi."

Mies myöntyi.
"Sinä olet valtion tilintarkastaja," sanoi paimen.

"Hämmästyttävää!" vastasi mies, "Olet todella oikeassa! Mutta kerro minulle, kuinka sinä päättelit sen?"

"No," sanoi paimen, "pistä minun koirani alas, niin minä kerron sen sinulle."


Jos kuolen

Vaimo kysyi mieheltään, "Kultaseni, jos kuolen, menetkö uudelleen naimisiin?"

"Kohtuullisen pitkän suruajan jälkeen uskoisin meneväni. Me kaikki tarvitsemme seuraa."

"Jos minä kuolen ja sinä menet uudelleen naimisiin," vaimo kysyi, "asuisiko hän tässä talossa?"

"Me käytimme paljon rahaa saadaksemme tämän talon juuri sellaiseksi, kuin me halusimme. En aio luopua talostani. Uskon hänen asuvan."

"Jos kuolen ja sinä menet uudelleen naimisiin ja hän asuisi tässä talossa," vaimo kysyi, "nukkuisiko hän meidän vuoteessamme?"

"Vuodehan on upouusi ja maksoi 10.000 markkaa. Se kestää pitkän aikaa, joten uskon hänen nukkuvan." "Jos kuolen ja sinä menet uudelleen naimisiin ja hän asuu tässä talossa ja nukkuu meidän vuoteessamme, uskoisitko hänen käyttävän golfmailojani?"

"Oi, ei," mies vastasi, "Hän on vasenkätinen."


Saisiko olla ketsuppia?

Ovelta-ovelle pölynimurikauppias meni ensimmäiseen taloon uudella alueellaan. Mies koputti ja todella ilkeän ja kovapintaisen näköinen nainen avasi oven ja ennenkuin hän ehti sanoa mitään, mies syöksyi sisään ja tyhjensi lehmänläjät ympäri mattoa.

Mies sanoi, "Rouva, jos tämä pölynimuri ei ihmeellisesti siivoa tätä hevosen lantaa, minä syön joka möykyn siitä."

Nainen kääntyi miestä kohti typerä ilme naamallaan ja sanoi, "Haluatteko ketsuppia sen kanssa?"

Myyntimies sanoi, "Miksi sinä kysyt?"

Nainen sanoi, "Olemme juuri muuttaneet sisään, eikä meillä ole vielä sähköä."


Yöpaita

Mies meni kauniiden alusvaatteiden myymälään ostamaan jotakin kallista vaimolleen. Myyjä tuli mukanaan yöpaita. Mies sanoi, "Ei, haluan jotakin hyvin ohutta ja kallista."
Myyjä toi toisen artikkelin, mies sanoi:
"Eikö teillä ole mitään ohuempaa kuin tuo?"
Myyjä toi "hyvin" kalliin ja hyvin ohuen kotiasun.
Mies vei sen kotiin ja antoi sen vaimolle. Hän avasi sen ja ajatteli itsekseen, "Mikä hölmö. Tuhlata niin paljon rahaa yöpaitaan."
Vaimo vei sen takaisin kauppaan ja sai rahat takaisin.
Sinä yönä kun hänen aviomiehensä halusi vaimon esittelevän yöpaitaa, vaimo meni yläkertaan ja tuli alas alasti. Vaimo sanoi, "No, niin kultaseni. Mitä sinä pidät?"
Hänen aviomiehensä sanoi, "Hemmetti, siihen rahasummaan he olisivat voineet vähintään silittää siitä rypyt pois."


Hirveetä metsästystä

Kaksi punaniskametsästäjää olivat saaneet lentäjän lentämään heidät kauas pohjoiseen hirvijahtiin. Heidän seikkailunsa oli ollut varsin menestyksekäs ja he olivat laittaneet riippumaan kuusi uroshirveä. Lentäjä tuli takaisin hakemaan heitä. He ryhtyivät kuormaamaan tavaroitaan koneeseen, mukaanlukien kuusi hirveä.. mutta lentäjä vastusti.

Hän sanoi: "Kone voi ottaa vain neljä teidän hirvistänne; teidän täytyy jättää kaksi tänne."
Miehet riitelivät hänen kanssaan; vuotta aikaisemmin he olivat ampuneet kuusi ja lentäjä oli sallinut heidän ottaa kaikki mukaan ja kone oli juuri samaa mallia ja sama kapasiteetti, kuin tämäkin. Vastahakoisesti lentäjä viimein salli heidän ottaa kuusi mukaan.

Mutta kun he yrittivät lähteä laaksosta, jossa he olivat, pieni kone ei voinutkaan nousta ja he rysähtivät erämaahan. Kömpiessään ulos hylystä, toinen punaniska sanoi toiselle,
"Tiedätkö missä me olemme?"
"Luulen niin," vastasi toinen punaniska. "Luulen, että tämä on sama paikka, jonne kone rysähti viime vuonna."

(Redneck=Punaniska (yleensä halv) 1 (Yhdysvaltain) etelän maalainen, köyhä valkoinen 2 (erityisesti maaseudun työväenluokkaan kuuluva) patavanhoillinen ihminen, jurtti, juntti, heinäkenkä. Amerikanenglannin slangisanakirja. Ilkka Rekiaro, WSOY)


Päivä Golfkurssilla

Kaksi golffaajaa odottelivat vuoroaan, kun kaksi naista heidän edellään pelasivat, metsästivät kadonneita palloja ja seisoivat puttausten ajan, joka näytti kestävän tunteja.

"Minä kysyn, jos voimme pelata välissä," Pekka sanoi astellen kohti naisia. Parikymmentä metriä greeniltä, hän kuitenkin kääntyi kannoillaan ja meni takaisin, missä hänen pelikaverinsa odotti.

"En voinut tehdä sitä," hän selitti, nolosti. "Toinen heistä on vaimoni ja toinen on rakastajattareni. En voi riskeerata kohtaamalla heidät samanaikaisesti!"

"Minä kysyn," sanoi Jussi. Hän oli lähdössä, vain kääntyen ja palaten takaisin ennen viheriötä.

"Mikä hätänä?" Pekka kysyi.

"Pieni maailma, eikö olekin?"


Kuoleman kynsissä

Kärsien pahasta flunssasta, järkyttynyt potilas karjui, "Kolme viikkoa?? Tohtori ei voi tavata minua kolmeen viikkoon?? Voin kuolla ennen sitä."
Tyynesti ääni toisessa päässä vastasi, "Siinä tapauksessa, voisitteko pyytää vaimoanne peruuttamaan varatun ajan?"


Poikaystävä

Tyttö kertoi kämppäkaverilleen viimeisimmästä poikaystävästään: "Et kyllä ikinä usko, mutta me tavattiin todella erikoisella tavalla, sillä meidät esiteltiin toisillemme."Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Frankin kääntämät vitsit päähakemisto
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1998.