Kiva partioleiri

Rakas äiti,

Meidän partiojohtajamme kehoitti meitä kirjoittamaan vanhemmillemme siltä varalta, että näit vedenpaisumuksen TV:ssä ja huolestuit. Me olemme kunnossa. Vain yksi teltta ja 2 makuupussia huuhtoutui pois. Onneksi kukaan meistä ei hukkunut, koska olimme vuorella etsimässä Chadia, kun se tapahtui. Ai niin, soittaisitko Chadin äidille ja kertoisit, että hän on kunnossa. Hän ei voi kirjoittaa näkönsä takia. Sain ajaa yhtä etsintä & pelastusjeeppiä. Se oli nastaa. Me emme olisi koskaan löytäneet häntä pimeessä, jos ei olisi ruvennut salamoimaan.

Partiojohtaja Webb tuli vihaiseksi Chadille tämän lähdettyä patikoimaan yksin kertomatta kenellekään. Chad sanoi kertoneensa hänelle, mutta se oli tulipalon aikana, joten hän ei mahdollisesti kuullut häntä. Tiesitkö, että jos laittaa kaasua tuleen, niin kaasu voi räjähtää? Märkä puu ei palanut, mutta yksi meidän teltta paloi. Myöskin joitain meidän vaatteita. John tulee näyttämään kummalliselta, kunnes hänen hiuksensa kasvavat takaisin.

Me tulemme kotiin Lauantaina, jos partiojohtaja Webb saa auton korjattua. Se ei ollut hänen syynsä, että siitä tuli romu. Jarrut toimivat ihan hyvin, kun me lähdimme. Partiojohtaja Webb sanoi, että noin vanhassa autossa voi odottaakin jonkin menevän rikki; varmaan sen takia hän ei saanut siihen vakuutusta. Meidän mielestä se on nasta auto. Hän ei välitä, jos me liataan ja jos se on kuuma, joskus hän antaa meidän matkustaa takaluukussa. Tulee tosi kuuma, kun on 10 ihmistä autossa. Hän antoi meidän ottaa kierrokset perävaunulla kunnes maantiepoliisi pysäytti ja keskusteli meidän kanssa.

Partiojohtaja Webb on nasta kaveri. Älä huolehdi, hän on hyvä kuski. Itse asiassa hän opetti Terrylle, kuinka ajetaan. Mutta hän antoi hänen ajaa vain vuoristoteillä, missä ei ollut yhtään liikennettä. Kaikki me emme olleet aikaisemmin nähneet siellä olevan tukkirekkoja.

Tänä aamuna kaverit hyppäsivät kiviltä ja uivat järvelle. Partiojohtaja Webb ei voinut päästää minua, koska en osaa uida ja Chad pelkäsi hukkuvansa, näkönsä vuoksi, joten hän antoi meidän meloa kanootilla ympäri järveä. Se oli hauskaa. Voit vieläkin nähdä puita veden alla vedenpaisumuksen jäljiltä. Partiojohtaja Webb ei ole hapan, kuin jotkut partiojohtajat. Hän ei edes suuttunut pelastusliiveistä.

Hän on viettänyt paljon aikaa korjatessaan autoa, joten me olemme yrittäneet olla aiheuttamatta mitään ongelmia. Arvaa mitä? Me olemme kaikki suorittaneet ensiavun ansiomerkit. Kun Dave sukelsi järveen ja katkaisi kätensä, meidän piti kaikkien katsoa kuinka kiristysside toimii. Wade ja minä oksennettiin. Partiojohtaja Webb sanoi sitä mahdollisesti poisheitetystä kanasta saaduksi ruokamyrkytykseksi, hän sanoi, että he tulivat sairaaksi tuolla tavalla ruuasta, jota he söivät vankilassa. Olen iloinen, että hän pääsi ulos ja tuli meidän partiojohtajaksi. Hän sanoi, että hän tietenkin kuvitteli kuinka saada asiat hoidetuksi paremmin, kun hän on ulkona.

Minun täytyy mennä nyt. Me olemme menossa kaupunkiin postittamaan kirjeitämme ja ostamaan panoksia. Älä turhaan huolehdi. Meillä on kaikki hyvin.

Rakkaudella, Cole


Oikea varoitus

Saapuessaan sisään pieneen maalaiskauppaan, muukalainen huomasi ovenlasiin kiinnitetyn kyltin, jossa luki: VAARA! VAROKAA KOIRAA!. Sisäpuolella hän huomasi harmittoman metsästyskoiran nukkuvan kassakoneen vieressä.

Hän kysyi kaupan johtajalta, "Onko TUO se koira, josta kansaa varoitettiin?"

"Kyllä, tämä se on," hän vastasi.

Muukalainen ei voinut mitään, mutta hän oli huvittunut. "Tuo ei todellakaan näytä vaaralliselle minua kohtaan. Miksi maailmassa te olette kiinnittänyt tuon kyltin?"

"Koska," omistaja vastasi, "ennenkuin kiinnitin tuon kyltin, ihmiset kävelivät sen ylitse."


Kohtalon numero

Nainen oli pelaamassa Kasinolla ensimmäistä kertaa. Ruletin luona hän sanoi, "Minä en tiedä, että mille numerolle minä laittaisin."

Nuori hyvännäköinen mies lähistöllä ehdotti häntä laittamaan samalle numerolle kuin hänen ikänsä. Hymyillen miehelle, hän laittoi rahansa numerolle 21.
Ruletti pyörähti ja pallo osui numerolle 36.
Hymy valahti naisen kasvoilta ja hän pyörtyi.


Kunnon naamiaisasu

Kaveri meni vaatekauppaan. Hän sanoi, "Olen menossa naamiaisiin, haluaisin mennä kuten Aatami."
Tyttö toi viikunanlehden. Kaveri sanoi, "Ei ole tarpeeksi iso."
Tyttö toi suuremman. Kaveri sanoi, "Vieläkään ei ole tarpeeksi iso."
Tyttö toi valtavan viikunanlehden. Kaveri sanoi, "Vieläkään ei ole tarpeeksi iso."
Tyttö sanoi, "Kuule Ässä, miksi sinä et heitä vain sitä olkasi yli ja mene bensa-automaattina?"


Kirouksen poisto

Vanha mies meni Velhon luokse kysymään, jos hän voisi poistaa "Kirouksen", jonka kanssa hän on elänyt viimeiset 40 vuotta.
Velho sanoi, "Ehkäpä, mutta sinun täytyy kertoa minulle tarkat sanat, joita käytettiin, kun kirous pantiin sinun yllesi."

Vanha mies sanoi epäröimättä, "Ja nyt minä julistan teidät mieheksi ja vaimoksi."


Poliisiapua

Poliisipäällikkö: Uutena tulokkaana joudutte kasvotusten vaikeiden tilanteiden kanssa. Mitä tekisitte, jos teidän täytyisi pidättää teidän äitinne?

Uusi tulokas: Soittaisin apua!


Varma tunnistus

Yliajon uhri oli juuri pääsemässä jaloilleen, kun poliisimies juoksi auttamaan. "Anoppini yritti ajaa ylitseni!" tärisevä mies selitti poliisille.

"Auto töytäisi teitä takaapäin," poliisi sanoi. "Kuinka te voitte tietää, että se oli anoppinne?"

"Tunnistin naurun!" hän vastasi.Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Frankin kääntämät vitsit päähakemisto
Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1998.