Kokkausta

Kaksi piintynyttä poikamiestä istui juttelemassa, heidän keskustelunsa ajautui politiikasta kokkaamiseen. "Sain kerran keittokirjan," sanoi Frank, "mutta en koskaan pystynyt tekemään mitään."

"Liian paljon käsityötä, eikö vain?" kysyi toinen.

"Sinä sen sanoit. Jokainen resepti alkoi samalla tavalla - 'Otetaan puhdas vati.'"


Minkä värinen Jumala on?

Kaksi pappia, musta ja valkoinen olivat kirkkoherroina samassa pienessä kaupungissa ja heistä oli tullut hyviä ystäviä. Heillä oli yksi ainoa kiista, että minkä värinen Jumala on. Musta pappi väitti, että Jumala on musta ja antoi syynsä ajatella niin. Valkoinen pappi väitti, että Jumala on valkoinen ja antoi syynsä ajatella niin. Kumpikaan ei pystynyt vakuuttamaan toista, että hänen mielipiteensä oli oikeassa, niin he sopivat riitansa.

No, he molemmat ottivat osaa konferenssiin toisessa kaupungissa ja päättivät ajaa yhdessä. Matkalla sinne, he joutuivat auto-onnettomuuteen ja he molemmat kuolivat välittömästi. Kun he päätyivät Taivaaseen, he kävelivät ympäriinsä nauttien kaikesta kun kas kummaa, he näkivät kirkkaan valon ja kuulivat enkelkuoron laulavan Pyhää laulua. Toinen pastoreista kääntyi toisen puoleen ja sanoi, "Tämä se on. Me saamme lopultakin selville minkä värinen Jumala on."

Juuri kun sanat olivat tulleet ulos hänen suustaan, Jumala tuli nurkan takaa ja sanoi, "Buenas Dias!"


Ostoksilla Keski-idässä

Herra X sai ylennyksen ja hänen asemapaikakseen tuli Keski-itä. Muutamaa viikkoa myöhemmin, Herra ja Rouva X menivät ostoksille. Rouva X vaati epätoivoisesti uusia rintaliivejä. He astuivat kauppaan kysymään erityistä merkkiä rintariivejä. Valitettavasti kukaan myyntimiehistä ei puhunut Englantia. Epäonnistuttuaan yrittää selittää heille Englanniksi, Herra X yritti merkkikieltä.

Hän osoitti vaimonsa rintoja ja näytti niitä peittäviä eleitä. Myyntimiehet olivat liian hämmentyneitä katsomaan noita eleitä.

Tullessaan hieman epätoivoiseksi, hän pyysi kaksi nenäliinaa, solmi ne ja peitti vaimonsa rinnat niillä osoittaakseen rintaliivien käytön.

Vieläkään myyntimiehet eivät ymmärtäneet asiaa ja yksi heistä uhkasi ilmoittaa Herra X:n sopimattomasta käytöksestä poliisille.

Rouva X arveli, että heidän täytyy piirtää rintaliivit paperille. Herra X pyysi paperia ja kynän ja piirsi rintaliivejä muistuttavan kuvion.

Myyntimies otti paperin, käveli toiselle puolelle myymälää ja tuli takaisin mukanaan.... (mitä luulet?)

Parin Ray-Ban aurinkolaseja.


Tekniikan edistyminen

Kaksi kaveria oli pelaamassa golffia. Yhtäkkiä kuului soiva ääni; toinen kavereista katsoi vyöhönsä ja näki sinisen valon, työnsi sormen korvaansa ja alkoi puhua kuin olisi keskustellut toimistonsa kanssa. Kun hän otti sormen korvastaan, hänen kaverinsa kysyi häneltä, että mistä oli kysymys. "No, minä vietin liian paljon aikaa puhelimessa, minulla on lääkärin asentama kännykkä sormessani."

Myöhemmin kuului toinen soiva ääni. Kaveri katsoi vyöhönsä ja näki punaisen valon, avasi paidan ja alkoi puhua kainalokuoppaansa hyvin lämpimästi ja romanttisella äänellä. Kun hän lopetti, hän selitti toiselle kaverille viettäneensä liian paljon aikaa puhelimessa tyttöystävänsä kanssa, hänelle oli asennettu yksityinen kännykkä kainalokuoppaan.

Pari reikää myöhemmin kuului taas soiva ääni. Kaveri katsoi vyöhönsä, näki että valo oli vihreä, pudotti mailansa, meni metsään, veti housut alas ja kyykistyi puun alle.
Kaveri huusi, "Hei, mikä nyt on?"
Johon toinen vastasi, "Faksi tulossa!"


Hyvä vaimo

Innokas Golffaaja oli pelaamassa tavallisen ystäväjoukkonsa kanssa. Tie kulki ohi sen reiän, jota he olivat pelaamassa ja ruumisvaunut ja hautajaiskulkue kulki tietä pitkin. Hän pysähtyi, otti lakkinsa päästään ja painoi päänsä. Hänen ystävänsä näkivät tämän kummallisen käytöksen ja kysyivät häneltä syytä, miksi hän oli niin liikuttunut.

Mies vastasi: "Kaiken kaikkiaan, hän "oli" hyvä vaimo".


Tapa ajatella

Matematiikan tunnilla opettaja kysyi oppilailtaan, "Puussa on kolme lintua ja metsästäjä ampuu niistä yhden. Kuinka monta lintua jää jäljelle?"

Tommi hyppää ylös ja huutaa, "Ei yhtään, koska ne lentää tiehensä pelästyttyään laukausta."

"Tämä on matematiikan tunti, Tommi" sanoi opettaja, "Mutta pidän sinun tavastasi ajatella."

"Nyt minulla on kysymys," sanoi Tommi, "Pubissa on kolme naista, yksi siemailee juomaansa, toinen imee juomaansa ja kolmas hörppii juomaansa. Nyt, kuka heistä on naimisissa?"

"Se, joka hörppii juomaansa, luulen." vastasi opettaja..

"Ei", sanoi Tommi. "Se on se, jolla on vihkisormus! Mutta minä pidän sinun tavastasi ajatella."


Velkasaldo

Oli - 40 astetta Alaskassa. Pat oli juomassa paikallisessa kapakassaan ja baarimikko sanoi hänelle, "Olet velkaa minulle melkoisen laskun."
"Valitan," sanoi Pat, "Olen rahaton tällä viikolla."
"Asia on ookoo," sanoi baarimikko. "Minä kirjoitan lapulle nimesi ja summan, jonka olet velkaa ja laitan sen tähän seinälle."
"Mutta," sanoi Pat, "Minä en halua, että ystäväni näkevät sitä."
"Eivät näe," sanoi baarimikko. "Minä ripustan anorakkisi sen päälle, kunnes olet maksanut."


Laiskin

Rakennustyömaan rakennusmestarilla oli töissä kymmenen laiskaa miestä, joten eräänä päivänä hän päätti huijata heitä tekemään vaihteeksi töitäkin.

"Minulla on tänään todella helppo homma teidän joukon laiskimmalle", hän ilmoitti, "kuka teistä on laiskin? Käsi ylös."

Yhdeksän kättä nousi ylös.

"Miksi Sinä et nostanut kättäsi?", mestari kysyi kymmenenneltä mieheltä.

"Liian paljon vaivaa", tuli vastaus.Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.