Lakimiehen neuvo

Kun kaksi lapsuuden kaverusta kasvoivat vanhemmiksi, yhdestä tuli lääkäri ja toisesta lakimies. He olivat juhlaillalliskierroksella ja kerran kun he tapasivat, lääkäri kertoi ystävälleen: "Tiedätkö, en pysty koskaan rentoutumaan juhlissa. Aina on joku tylsä tyyppi, joka saa tietää, että olen lääkäri, eikä koskaan jätä minua rauhaan kertoen kaikki sairautensa. Tapahtuuko tätä sinulle koskaan?"

"Tietenkin," vastasi lakimies, "etkö tiedä että jokaisella on naapuri haastettavana tai yritys jolle esittää vaatimuksia vahingoista, joten he toivovat saavansa ilmaisia neuvoja juhlissa. Mutta minä tiedän kuinka hoitelen heidät."

"Kuinka?" kysyi lääkäri.

"Minä annan heille neuvon, jota he kysyvät," vastasi lakimies, "mutta seuraavana päivänä lähetän heille laskun ja he eivät kysy enää koskaan.

"Hienoa!" huudahti hänen ystävänsä, "Minä teen samoin!"

Seuraavana päivänä hän sai laskun.


Jokerifani

Mies käveli baariin mukanaan uskollinen kummpaninsa, koira. Baarimikko sanoi, "Valitan, mutta et voi tuoda koiraa tänne."

Mies sanoi, "Hei, mun täytyy tuoda se tänne. Se on mun paras kaveri. Lisäksi, te näytätte Jokereiden matsin Skreeniltä ja se on maailman suurin Jokeri fani!"

Baarimikko sanoi, "Valitan, sinä et voi tuoda sitä tänne."

Mies sanoi, "No, jukrat, mä en voi kertoa sille sitä, ettei se voi katsoa matsia."

Baarimikko katsoi koiran isoihin surullisiin silmiin ja sanoi, "Okei, okei. Tuo se sisään, mutta ensimmäisestä ongelmasta se lähtee ulos.!"

Niin kaveri ja sen koira ottivat paikat baarista, kaveri tilasi olutta ja siirtyivät katsomaan peliä. Jokerit sai maalin ja koira hyppäsi baaritiskille ja juoksi sitä pitkin lyöden käpälää jokaisen baarissa istuvan kanssa.

Baarimikko oli hämmästynyt. "Sepä oli aikamoisen näppärä temppu!" hän sanoi koiran omistajalle. Hieman myöhemmin Jokerit saivat uuden maalin ja taas koira hyppäsi baaritiskille ja juoksi sitä pitkin lyöden käpälää jokaisen baarissa istuvan kanssa. Baarimikko sanoi, "Sepä on todella hämmästyttävä temppu! Kerrohan, mitä se tekee, kun Jokerit voittaa matsin?"

Kaveri sanoi, "En tiedä, se on ollut minulla vasta pari vuotta."


Raamatullinen laskenta

Pyhäkoulun opettajalta puuttui keskustelun aiheita ja hän keskusteli luokkansa kanssa, että kuinka Nooa mahtoi viettää aikaansa arkissa.

Tyttö ehdotti, "Ehkä hän kalasti."

Poika laskeskeli, "Vain kahdella madolla?"


Kissankorjaus

Köyhä pieni yksinäinen rouva asui talossa vain kissa ystävänään. Eräänä päivänä valot sammuivat, kun hän oli kutomassa; hän ei ollut kyennyt maksamaan sähkölaskua.

Niin hän meni ullakolle ja löysi vanhan öljylampun lapsuusajoilta. Kun hän hankasi sitä puhtaaksi, henki ilmestyi ja salli hänelle kolme toivomusta. Ensiksi hän halusi olla niin rikas, ettei hänen tarvinnut enää koskaan huolehtia rahasta.

Toiseksi hän halusi olla taas nuori ja kaunis. "Viimeiseksi haluan muuttaa pienen kissani komeaksi prinssiksi."

*PUUF*, kun savu hälveni, hän näki ympärillään suuria kolikkosäkkejä ja peilissä oli nuori kaunis nainen. Hän kääntyi, kun komea prinssi käveli ovesta sisään ottaen hänet käsivarsilleen ja sanoen, "Nyt lyön vetoa, että olet pahoillasi, kun veit minut eläinlääkärille siihen pieneen leikkaukseen."


Raamatun tietämystä

Kolme miestä päätyi Taivaan porteille pian heidän kuolemansa jälkeen. Kun he saapuivat, Pyhä Pietari sanoi, "Herrat, teidän täytyy vastata taitavasti kysymyksiin, ennenkuin teidät päästetään Taivaaseen. Jos vastaatte oikein, valot välähtävät, kellot soivat, portit avautuvat ja olette vapaita menemään sisään."

Ensimmäinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi, "Mikä oli maapallon ensimmäisen miehen nimi?"

"Oi, tämä on helppo," mies sanoi, "Aatami!"

Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui Taivaaseen. Toinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi, "Mikä oli maapallon ensimmäisen naisen nimi?"

"Oi, tämäpä on helppo," mies sanoi, "Eeva!"

Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui Taivaaseen. Kolmas ja viimeinen mies astui ylemmäksi Pyhän Pietarin luokse kysymystään varten. Pyhä Pietari kysyi, "Mikä oli ensimmäinen asia, mitä Eeva sanoi Aatamille?"

Mies vastasi mietiskellen: "Kylläpä on kova....."

Valot välähtivät, kellot soivat, portit avautuivat ja mies astui taivaaseen.


Onnellisen avioliiton salaisuus

"Mikä on pitkän ja onnellisen avioliittosi salaisuus?"

"Vaimoni ja minä käymme romanttisella illallisella vähintään kerran viikossa."

"Tämäpä hienoa! Minne te menette?"

"Minä pidän Italialaisesta.... En tiedä, että minne vaimoni menee."


Rukouksen voima

Papin sunnuntairukouksen aikana kuului kirkon takapenkiltä kova vihellys. Pikku pojan äiti oli kauhuissaan! Hän hiljensi pojan ja kirkon jälkeen kysyi, "Mikä ihme sai sinut tekemään sillä tavalla?"

Pikku poika vastasi nyyhkyttäen, "Minä pyysin Jumalaa opettamaan minua viheltämään..... Ja juuri silloin hän sen teki!"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.