Jäljillä ollaan

Kaksi blondia olivat kävelyllä, kun he näkivät joitain jälkiä. Ensimmäinen blondi sanoi,
"Ne ovat hiiren jäljet."
Toinen blondi sanoi, "Ei, ne ovat peuran jäljet."
"Ei, ne ovat hiiren jäljet!"
"Peuran jäljet!"
He jatkoivat riitelyään, kunnes juna ajoi heidän ylitseen.


Verenkiertoa

Opettaja antoi oppituntia verenkierrosta. Yrittäen tehdä asian selvemmäksi, hän sanoi, "Nyt pojat, jos minä seison päälläni, kuten tiedätte, veri menee päähän ja minä muutun punaiseksi kasvoiltani."

"Kyllä opettaja," pojat sanoivat.

"Joten, miksi kun seison oikeinpäin tavallisessa asennossa, veri ei mene jalkoihini?"

Pikku kaveri huusi, "Koska ne eivät ole tyhjiä."


Koiran laina

Hannu oli hämmästynyt pääkatua pitkin kulkevan hautajaiskulkueen pituudesta, hän pani merkille että saattue käsitti lopulta miehiä ja heitä johti mies, joka piteli Dobermannia talutushihnassa. Kun Hannun uteliaisuus voitti, hän käveli jonon eteen miehen luokse. "Anteeksi, että keskeytän teidät surun hetkellä," sanoi Hannu anteeksi pyydellen, "mutta en ole koskaan aikaisemmin nähnyt tämän kaltaista hautajaiskulkuetta. Voisitteko kertoa, mistä on kysymys."

"Se on minun anoppini," selitti saattaja. Kiristäen otettaan talutushihnasta, hän elehti koiraan päin ja sanoi, "Tämä minun Dobermannini tappoi hänet."

"Ouh,... tämäpä kauheaa," säälitteli Hannu. "Mutta.... hmmmm... olisiko mitään mahdollisuutta, että lainaisitte minulle koiraanne päiväksi tai pariksi?"

Sureva vävy osoitti peukalollaan olkapäänsä yli ja vastasi, "Mene jonon päähän."


Vaikea valinta

Nainen vieraili eläintarhassa ja ihmetteli apinatalolla. Katsoen tyhjää häkkiä, hän kysyi eläinten hoitajalta, että missä kaikki apinat ovat. Hän selitti, että on kiima-aika ja ne ovat sisällä talossa parittelemassa.
Nainen kysyi: "Tulisivatko ne ulos jos hän heittäisi niille pähkinöitä häkkiin."
"En tiedä rouva, tulisitteko te?"


Vammaisten toivomukset

Kolme vammaista miestä kulki eräänä päivänä metsässä. Suomalainen oli sokea, Norjalainen oli kuuro ja Ruåtsalainen kulki pyörätuolilla. He tulivat purolle ja kaksi heistä, jotka pystyi näkemään, näkivät hengen kamppailevan pullossa ja vapauttivat hänet. Heidän avustaan hän antoi heille kullekin toivomuksen ja kertoi että heidän piti vain mennä puron yli ja heidän toivomuksensa toteutuisi.

Sokea suomalainen toivoi ja juoksi puroon... PUUF!...
"Minä pystyn näkemään!!" ja hän juoksi pois tyytyväisenä.

Kuuro norjalainen toivoi ja juoksi puroon... PUUF!...
"Minä pystyn kuulemaan !!" ja hän juoksi pois myöskin tyytyväisenä.

Ruåtsalainen pyörätuolissa toivoi ja rullasi puroon... PUUF!!...

ja ruåtsalainen huusi:
"HIENOA, HIENOA... sain uudet pyörät pyörätuoliini !!"


Muulit

Takaisin hevosten ja rattaiden aikoihin, tällä köyhällä maanviljelijällä oli hyvin vanha muuli, jota hän käytti kyntäessään pientä maatilkkuaan. Eräänä päivänä, hänen vanha muulinsa kuoli. Nyt maanviljelijällä ei ollut mahdollisuutta kyntää peltoaan ja hän ei pystynyt ruokkimaan perhettään.

Niin tämä maanviljelijä meni kaupunkiin, käymään pankinjohtajan luona yrittäen saada lainaa ostaakseen uuden muulin. Pankki käännytti hänet pois ja hänellä ei ollut muuta paikkaa, jonne kääntyä. Sitten hän sai idean. Kaupungin toisella puolella oli valtava maatila, jonka omisti melko rikas maanviljelijä. Hänellä on paljon hyviä muuleja ja hevosia. Varmaankin hän myisi vanhalle ystävälle yhden muulin tai hevosen luotolla.

Hän puhui rikkaan maanviljelijän kanssa ja taas hänet käännytettiin pois. Nyt köyhä maanviljelijä oli tulossa epätoivoiseksi. Niinpä yöllä hän meni rikkaan maanviljelijän talliin ja varasti kaksi muuleista. Hän vei ne maatilalleen ja seuraavana aamuna ryhtyi kyntämään peltoaan. Kahden päivän kyntämisen jälkeen hän lopetti. Juuri silloin Sheriffi tuli hänen talolleen ja kertoi, että hänet oli pidätetty muulien varastamisesta, että rikas maanviljelijä oli havainnut kahden muulinsa olevan poissa.

Joten nyt olemme oikeudessa, jossa köyhä maanviljelijä on syytettynä muulien varastamisesta. Syyttäjäpuoli ja puolustus on riittävästi levännyt ja nyt jury oli tulossa takaisin hyvin lyhyen harkinnan jälkeen.

Tuomasi kysyi valamiehistön puheenjohtajalta: "Oletteko saanut aikaan päätöksen?"

PJ: "Kyllä me olemme, teidän armonne."

Tuomari: "Mikä on päätökenne?"

PJ: "Me olemme havainneet vastaajan.... syyttömäksi.... mutta hänen täytyy antaa muulit takaisin."

Tuomari: "Mitä?!?! Se on naurettavin päätös, jonka olen koskaan kuullut!! Nyt menkää takaisin valahiehistön huoneesees ja tulkaa takaisin päätöksen kanssa, jossa on järkeä!!"

Toisen lyhyen harkinnan jälkeen jury palasi:

Tuomari: "Oletteko saaneet aikaan päätöksen?"

PJ: "Kyllä olemme, teidän armonne."

Tuomari: "Mikä on päätöksenne?"

PJ: "ME JURY, vieläkin olemme havainneet vastaajan syyttömäksi... ja hän saa pitää muulit!!"


Ah, rahaa

Raha ei merkitse kaikkea, mutta se pistää lapset kirjoittamaan sinulle! Yksi yliopisto-opiskelija kirjoitti kotiin, "Rakkaat vanhemmat, olen ollut huolesta sairas, kun en ole kuullut teistä. Lähettäkää minulle hieman rahaa, että tiedän teillä olevan kaikki kunnossa."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.