Senkin valehtelija

Golfaaja palasi kotiin myöhään eräänä iltana. Hänen vaimonsa oli todella huolissaan ja vaati saada tietää, että miksi hän oli niin myöhässä. Golfaaja selitti mitä hänelle oli tapahtunut matkalla golfkurssilta kotiin:

"Olin tulossa kotiin ja näin auton pysähtyneenä moottoritien laidassa. Nainen yritti vaihtaa rengasta, joten pysähdyin auttamaan häntä. Hänen vararenkaansa ei ollut kovin hyvässä kunnossa ja halusin varmistaa, että hän pääsee kunnolla kotiin, joten ajoin hänen perässään. Kun me saavuimme hänen luokseen, hän kutsui minut drinkille. Yksi asia johti toiseen ja ennenkuin todella tiesin, mitä oli tapahtumassa, me olimme sängyssä rakastelemassa. Viimein tajusin, kuinka myöhä oli ja lähdin, hyppäsin autoon ja kiirehdin kotiin. Olen pahoillani, että olen niin myöhässä."

"Älä valehtele minulle, senkin sika," hänen vaimonsa sanoi. "Sinä jäit ja pelasit ylimääräisen kierroksen, etkö tehnytkin niin?"


Hätäjärjestelmä

Niilo otti vastaan työn, jossa työskenneltiin yksin kaukana jäätyneessä Kanadassa. "Tässä on sinun selviytymispakkauksesi," sanoi hänen pomonsa. "Se sisältää laatikollisen hätäraketteja, radion ja korttipakan."

"Mitä varten kortit ovat?" Niilo kysyi.

"Siinä tapauksessa, että hätäraketit eivät toimi ja radio jäätyy," vastasi pomo, "vain otat esille pelikortit ja ryhdyt pelaamaan pasianssia. Suunnilleen kymmenessä sekunnissa joku koputtaa sinua olalle ja sanoo, 'Laita punainen ysi mustan kympin päälle.'"


Tiukka ongelma

Las ja Jöran poistuivat autosta ja lukitsivat sen kiireessä, unohtaen avaimet virtalukkoon.
Tajuten erehdyksen Lars kysyi, "Miksi emme ota henkaria ja avaa sillä ovea?"
"Ei, se ei ole hyvä" vastasi Jöran. "Ihmiset voivat luulla meidän yrittävän murtautua sisälle autoon."
Sitten Lars ehdotti, "Miksi emme leikkaa taskuveitsellä kumitiivistettä, sitten työnnä sormea sisään ja vedä lukonnappia ylös?"
"Ei," sanoi Jöran. "Ihmiset luulevat meitä tyhmiksi, kun emme käytä henkaria."
"No, siinä tapauksessa," huokaisi Lars, "meidän täytyy nopeasti keksi jotain. Kohta alkaa sataa ja kattoluukku on auki!"


Ihme koira

Kaksi koirien omistajaa kerskuivat lemmikkiensä älykkyyttä. "Älykkäin koira, mitä minulla oli koskaan ollut," sanoi ensimmäinen, "se oli tanskandoggi, jolla oli tapana pelata korttia. Se oli taikuri pokerissa, mutta viimein eräs ystävä valitti ja minun oli pakko nukuttaa se."

"Sinun oli pakko nukuttaa niin älykäs koira? Semmoinen koira olisi miljoonien arvoinen."

"Oli pakko," sanoi entinen omistaja. "Me saatiin se kiinni, kun se pelasi merkityillä korteilla."


Nuo kultaiset vuodet

Vanhempi nainen istui puiston penkillä lukemassa lehteä, kun vanhempi mies keskeytti sanoen,
"Lyön vetoa, ettette pysty arvaamaan, kuinka vanha minä olen."

Nainen katsoi ylös ja sanoi, "Ottakaa hattunne ja takkinne pois."
Mies teki niin ja nainen sanoi: "Kääntykää ympäri."

Katsottuaan miestä tarkasti, nainen sanoi: "Kääntykää uudelleen ympäri."
Vanha herrasmies kääntyi uudelleen ympäri ja nainen sanoi: "Tehkää se vielä kerran."

Kun mies oli kääntynyt vielä uudelleen, vanha rouva sanoi:
"Te olette 93 vuotias."

Mies oli hämmästynyt ja sanoi: "Tämäpä on todella hämmästyttävää, mistä te oikein tiesitte?"

Rouva sanoi: "Te kerroitte minulle eilen."


Äitiysneuvontaa

Synnytysvalmennusluokka oli täydessä touhussa. Ohjaaja opetti naisia hengittämään oikein, ilmoittaen mukana oleville miehille, kuinka antaa tarvittavaa varmuutta tapahtumien suunnittelussa.
Silloin ohjaaja mainitsi, "Naiset, harjoitus tekee teille hyvää. Käveleminen on erityisen terveellistä. Ja herrat, ei varmaankaan ole pahasta, jos otatte jostain aikaa voidaksenne kävellä partnerinne kanssa!"
Huone hiljeni täysin. Viimein mies ryhmän keskeltä nosti kättään.
"Niin," vastasi ohjaaja."
"Voiko hän samanaikaisesti kantaa golflaukkua kävellessään?"


Tulipalo

Eräänä yönä unisessa kaupungissa kemiallinen tehdaslaitos räjähti liekkeihin. Hälytyskellot pärähtivät soimaan ja paloautot kilometrien säteellä ajoivat kilpaa tapahtumapaikalle. Tunnin tulipaloa vastaan käydyn taistelun jälkeen kemikaaliyhtiön johtaja lähestyi palopäällikköä, "Kaikki salaiset kaavamme ovat holvissa keskellä laitosta. Ne täytyy pelastaa! Annan 200.000 markkaa sille paloyksikölle, joka tuo ne ulos turvallisesti!"

Tällöin palomiehet hyökkäsivät uudistuneella mielihyvällä. Kaksi tuntia myöhemmin he eivät olleet voittaneet yhtään alaa. Tällöin yhtiön johtaja tarjosi 400.000 markkaa sille paloyksikölle, joka tuo yhtiön salaiset tiedostot.

Kaukaa kuului yksinäinen sireeni ja pian toinen paloauto tuli näkyviin. Palopäällikkö tajusi, että se oli onneton vapaaehtoisten yksikkö muodostuen täysin yli 65 vuotiaista miehistä. Päällikkö hämmästyi paljon, kun paloauto ajoi rymisten tehtaan porttien läpi keskelle helvettiä. Hän näki kuinka nämä vanhukset hyppäsivät kiireesti kyydistä ja taistelivat tulta vastaan sellaisella tavalla, ettei hän ole koskaan ennen nähnyt.

Vähemmän kuin tuntia myöhemmin tulipalo oli sammunut ja kaavat oli pelastettu vapaaehtoisjoukkion avulla.

Kemikaaliyhtiön johtaja oli niin innoissaan, että hän tuplasi palkkion 800.000 markkaan. Kiitettyään vapaaehtoisjoukkiota, johtaja ei voinut olla kysymättä, että mitä he aikoivat tehdä tuolla rahasummalla.

Kuljettaja katsoi häntä suoraan silmiin ja sanoi: "Ensimmäiseksi aiomme korjata tuon kirotun paloauton jarrut."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.