Innoitettu?

Mies käveli pimeänä yönä hautausmaan läpi ja vahingossa putosi avoimeen hautaan. Hän teki muutamia yrityksiä kiivetä, mutta ei hyödyttänyt, hän luovutti ja istui nurkkaan odottamaan päivänvaloa ja mahdollista pelastusta.

Suunnilleen tuntia myöhemmin toinen mies kärsi saman kohtalon. Näkemättä ensimmäistä miestä istumassa nurkassa, hän myös yritti turhaan kiivetä. Katseltuaan muutaman minuutin hänen tuloksettomia yrityksiään, ensimmäinen mies sanoi, "Voit saman tien unohtaa sen. Sinä et koskaan pääse pois täältä."

Mutta tiedätkö? Hän pääsi!


Katkera totuus

Pariskunnalla oli Kultahääpäiväjuhlat. Aviomies istui yksin näyttäen surulliselta. Ystävä kysyi, että mikä oli ongelmana.

Aviomies vastasi, "Hänen isänsä löysi meidät kesken kaiken ladosta 50 vuotta sitten. Hän osoitti minua haulikolla ja sanoi, että jos en mene naimisiin hänen tyttärensä kanssa, joutuisin 50 vuodeksi vankilaan. Jos olisin mennyt vankilaan, olisin nyt vapaa mies."


Ilo uutinen?

Toinen yliopiston opiskelija kirjoitti kirjeen kotiin: "Rakkaat vanhemmat, tunnen itseni kurjaksi, koska minun täytyy kirjoittaa rahan takia. Tunnen itseni noloksi ja onnettomaksi. Minun täytyy pyytää muutama satanen lisää, mutta joka solu ruumiissani kapinoi vastaan. Rukoilen polvillani, että annatte minulle anteeksi.

Poikanne Marvin.

J.K. Tunsin itseni niin kauheaksi, että juoksin postimiehen perässä, hän poimi tämän läheisestä postilaatikosta. Halusin ottaa tämän kirjeen ja polttaa sen. Rukoilin Jumalaa, että saisin sen takaisin. Mutta olin liian myöhässä."

Muutamaa päivää myöhemmin hän sai kirjeen isältään. Siinä sanottiin, "Rukouksiisi on vastattu. Kirjeesi ei koskaan tullut!"


Pankissa

Kaveri käveli pankkiin ja pyysi 500 markkaa lainaksi vuodeksi.
- Ei ongelmia, sanoi virkailija, me voimme myöntää lainan, mutta näyttää siltä, ettei Teillä ole tiliä pankissamme, me tarvitsemme jotain pantiksi.
- Kaikki mitä minulla on, on tuo Mercedes Benz, joka on parkkeerattu ulos. Käykö se?
- Totta kai, tässä on rahanne. Jättäkää vain avaimet.

Vuotta myöhemmin....

Kaveri, joka jätti autonsa, meni saman virkailijan luokse ja sanoi:
- Tässä on se 500 markkaa, jonka lainasin Teiltä vuosi sitten.
- Se tekee 520 markkaa. Siihen tulee 4% korko päälle.
- Totta kai, sanoi mies ja hän lisäsi 20 markkaa päälle.
- Haluaisin todella tietää, sanoi virkailija, kuinka miehellä, jolla on mahdollisuus hankkia tuollainen Mercedes, ei ole 500 markkaa?
- Minun piti matkustaa vuodeksi pois maasta, sanoi mies ja mistä muualta olisin saanut parkkipaikan vuodeksi 20 markalla?


Kunnon pirskeet

Sami oli ollut Telecomilla 25 vuotta ja viimein sairastui stressistä. Hän lopetti työnsä ja osti muutaman hehtaarin maata Lapista mahdollisimman kaukana ihmiskunnasta.

Sami näki postimiestä kerran viikossa ja haki ruokatavarat kerran kuukaudessa. Muutoin oli täydellinen rauha ja hiljaisuus. Kuuden kuukauden päästä melkein täydellisessä eristyksessä hän lopetteli päivällistään, kun joku koputti oveen. Hän avasi sen ja ovella oli iso parrakas Lappalainen seisomassa.

"Nimeni on Erkki.... Naapurinne kuuden kilometrin päästä sillan toiselta puolen... Meillä on juhlat ensi lauantaina.... Ajattelin, että haluaisitte tulla."

"Hienoa", sanoi Sami, "puolen vuoden päästä olenkin valmis tapaamaan paikallisia. Kiitoksia."

Kun Erkki oli lähdössä, hän pysähtyi, "Täytyy varoittaa, että siellä voi olla kunnon ryyppäjäiset."

"Ei se mitään... 25 vuoden Telecomilla olon jälkeen, voin tehdä sitä parhaiten."

Taas, kun hän oli lähdössä, Erkki pysähtyi jälleen. "Pitää kai varoittaa, että siellä voi olla tappeluakin."

Pirhana sentään, Sami mietti... kovasti väkeä. "No, minä tulen ihmisten mukana. Minä tulen sinne. Kiitos taas."

Uudelleen Erkki kääntyi ovella. "Olen nähnyt näissä juhlissa jonkin verran myös villiä seksiä."

"No, se ei ole ongelma" sanoi Sami, "Muista, että olen ollut yksin kuusi kuukautta! Minä tulen ehdottomasti sinne... muuten, mitä minun pitäisi laittaa ylleni juhliin?"

Erkki pysähtyi uudelleen ovelle ja sanoi, "Ihan mitä vaan haluat, ei sinne tule muita kuin me kaksi."


Kirkollinen jekku

Katolisen kirkon ilmastointi meni rikki, joten heidän piti kutsua mies ryömimään kanavia pitkin selvittääkseen, että missä on vika. Kun mies kurkisti pyhätön tuuletusaukosta, hän näki vanhan rouvan polvistuneena alttarille ilmeisesti lukien rukouksensa.

Kun mies oli Baptisti, hän ajatteli, että voisi olla hauskaa yrittää sekoittaa rouvan ajatukset. Parhaalla virallisella äänellään hän sanoi, "Tämä on Jeesus. Rukouksiisi on vastattu."

Vanha rouva ei edes hätkähtänyt, lukien vain rukouksensa. Mies päätteli, ettei nainen ollut kuullut häntä ja yritti uudelleen, "Tämä on Jeesus, Jumalan poika! Sinun rukouksiisi on vastattu!"

Taaskaan nainen ei reagoinut ollenkaan. Keräten ilmaa keuhkoihinsa, mies päätti yrittää uudelleen. "TÄMÄ ON JEESUS KRISTUS, JUMALAN POIKA! RUKOUKSIISI ON VASTATTU!"

Nainen katsahti ylös ja sanoi, "OLE HILJAA, JUTTELEN JUURI ÄITISI KANSSA!"


Syy-yhteys?

Ruåtsalainen makasi ojassa verisenä ja hakattuna. Kun poliisit viimein löysivät hänet sieltä makaamasta, he kysyivät ruåtsalaiselta, "Pystytkö kuvailemaan sitä, joka teki sinulle tämän?"

Ruåtsalainen vastasi, "Sitä minä olin tekemässä, kun hän löi minua!"


Virhe

Matkalla kirkkoon Kaapo pysähtyi ovella juttelemaan papin kanssa. "Olisiko oikein," hän kysyi, "että ihminen hyötyisi toisen virheestä?"

"Ei tietenkään!" vastasi pappi.

"Siinä tapauksessa," sanoi nuori mies, "minä ajattelin, että jos voisitte harkita sen satasen palauttamista, jonka minä maksoin Heinäkuussa vaimoni ja minun vihkimisestä."Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.