Jäi paha maku suuhun

Tapahtumapaikkana pimeä viidakko. Kaksi tiikeriä oli vaanimassa saalista aluskasvillisuuden läpi, kun toinen saavutti toisen takapään ja äkkiä nuolaisi toisen tiikerin takamusta. Järkyttynyt tiikeri kääntyi ympäri ja sanoi, "Hei! Jo riittää!"

Takimmainen tiikeri sanoi, "anteeksi," ja he jatkoivat. Muutaman minuutin päästä takimmainen tiikeri saavutti taas toisen takapään ja äkkiä nuolaisi etummaisen tiikerin takapäätä. Etummainen tiikeri kääntyi ja antoi takimmaiselle korvatillikan ja sanoi, "Minä sanoin, että lopeta!"

Takimmainen tiikeri sanoi, "anteeksi," ja he jatkoivat. Muutaman minuutin päästä takimmainen tiikerin vielä kerran nuolaisi etummaisen tiikerin takapäätä. Etummainen tiikeri kääntyi ja kysyi takimmaiselta tiikeriltä, "Mikä ihme sinua vaivaa?"

Takimmainen tiikeri vastasi, "Anteeksi, mutta minä söin juuri lakimiehen ja yritän saada makua pois suustani!"


Ylennetty

Kenraali jäi eläkkeelle 35 palvelusvuoden jälkeen ja toteutti elinikäisen haaveen ostaa linnunmetsästystä varten mökin kaukaa maalta. Hän kutsui vanhan ystävänsä viikoksi sorsanmetsästykseen. Ystävä tunsi kunnioitusta Kenraalin uutta lintukoiraa kohtaan. Koiran nimi oli "Kessu".

Koira pystyi osoittamaan, pelästyttää lintuparven lentoon ja noutaa yhtä hyvin, kuin mikä tahansa koira ja ystävä tarjoutui ostamaan koiran millä tahansa hinnalla. Kenraali kieltäytyi, sanoen että Kessu oli paras lintukoira, mitä hänellä oli koskaan ollut ja hän ei luopuisi siitä mistään hinnasta.

Vuotta myöhemmin sama ystävä palasi taas viikoksi metsästämään ja oli yllättynyt löytäessään Kenraalin kouluttamassa uutta koiraa. "Mitä tapahtui vanhalle Kessulle?" hän kysyi.

"Oli pakko ampua se," mutisi Kenraali. "Ystäväni tuli kanssani metsästämään, eikä pystynyt muistamaan koiran nimeä. Hän rupesi kutsumaan sitä Everstiksi. Sen jälkeen se ei muuta tehnyt, kuin istui persuuksillaan ja haukkui kaikkea."


Henki

Kaksi Ruåttalaista olivat laivalla, joka upposi keskelle merta. He onnistuivat täyttämään kumisen pelastuslautan ja sieppasivat muonalaatikon ennenkuin heidän alus painui pohjaan. Ajelehdittuaan paahtavassa kuumuudessa 6 päivää, loppui ruoka ja vesi. Kymmenentenä päivänä, samein silmin ja puolikuolleina kuumuudesta, janosta ja nälästä, he huomasivat pienen esineen kelluvan vedessä heitä kohti. Kun se oli vedetty lähemmäksi, he olivat haltioissaan löytäessään öljylampun (sellaisen, josta tulee henkiä).

He kahmaisivat lampun ja hieroivat sitä. "PUF", ulos tuli vanha ja väsynyt henki, joka sanoi, "Okei, no te vapautitte minut tästä typerästä lampusta, blää, blää, blää. Mutta, hei olen tehnyt tämän kolmen toivomuksen tempun niin monta kertaa ja suoraan sanottuna nyt olen ihan puhki. Teillä on VAIN YKSI, toivomus ja sitten minä häivyn. Tehkää hyvä".

Ensimmäinen kaveri epäröimättä tai ajattelematta päästi suustaan, "Anna meille niin paljon olutta, kuin me jaksamme koko loppuelämämme juoda!!"
"Hienoa" sanoi henki, ja välittömästi muutti koko valtameren olueksi.
"Tosi hieno älynväläys Einstein!", sanoi toinen kaveri läimäyttäen ensimmäistä kaveria kasvoihin. "NYT meidän täytyy pissata VENEESEEN!"


Palvelua

Texasilainen, Venäläinen ja Suomalainen menivät ravintolaan Lontoossa, samoihin aikoihin kun Hullun lehmän tauti raivosi.
Tarjoilija sanoi, "Anteeksi, mutta lihasta on pulaa, joten te ette voi tilata pihviä."
Amerikkalainen kysyi: "Mitä on pula?"
Venäläinen kysyi: "Mitä on pihvi?"
Suomalainen kysyi: "Mitä on anteeksi?"


Älykäs toivomus

Olipa kerran kolme blondia, jotka haaksirikkoutuivat saarelle. Äkkiä haltija ilmestyi ja lupasi toteuttaa yhden kunkin toivomuksen.

Ensimmäinen blondi pyysi älykkyyttä. Äkkiä hänestä tuli brunetti ja hän ui pois saarelta.

Seuraava pyysi enemmän älykkyyttä kuin edellinen, niin hänestä tuli mustatukkainen nainen. Hän rakensi veneen ja purjehti pois saarelta.

Kolmas pyysi vielä enemmän älykkyyttä, kuin edelliset kaksi. Haltija muutti hänet mieheksi ja hän käveli siltaa pitkin pois.


Manausta

Olin pelaamassa Pastorini kanssa ja katsoin, kun hän missasi puttauksen tuumalla. Hän pysähtyi ja sanoi, "Hitto !!!" Minä sanoin, "Pastori, jos tuo on parasta, mitä pystyt kiroamaan, sinä et koskaan riko ihannelyöntimäärää."


Lääkärin tutkimus

Mies meni lääkäriin ja sanoi lääkärille:
"Sattuu kun painan tästä" (painaen kyljestä)
"Ja kun painan tästä" (painaen toisesta kyljestä)
"Ja tästä" (jalasta)
"Ja tästä, tästä ja tästä" (toinen jalka ja molemmat kädet)
Niin lääkäri tutki hänet kaikkialta ja viimein löysi syyn.... "Teidät sormenne on murtunut!"


Vitsin kertominen

Uusi vanki saapui vankilaan. Nopeasti hänet oli käsitelty ja laitettu vankiselliinsä, hän kuuli jonkun huutavan "52". Kaikki vangit räjähtivät nauramaan. Vähän ajan päästä hiljeni ja sitten joku sanoi, "23". Taas vankiselli räjähti nauramaan.

Nyt uteliaampana uusi vanki kysyi pitempään olleelta vangilta, miksi kaikki nauroivat kun numero huudettiin. Pitempään ollut sanoi, "Useimmat meistä ovat olleet täällä niin kauan, että me olemme kuulleet samat vitsit yhä uudelleen. Siksi me olemme säästääksemme aikaa, numeroineet vitsit.

Juuri silloin toinen vanki huusi. "37". Oli aivan hiljaista. Niinpä uusi vanki kysyi, "Miksi kukaan ei nauranut?"

Ja pitempään ollut sanoi, "Joo, tää kaveri EI OSAA KERTOA tota vitsiä!"Frankin kääntämät vitsit
Haluatko tietää, koska tulee uudet vitsit?
Tekstivitsit, tekstiviestin pituiset vitsit Voi vitsit
Palautetta otetaan vastaan
Frankin kotisivu
Kilpailuja
Frankin suosittelijat

Copyright© Aaro (Frank) Huhtala 1997-1999.