Frankin lippalakki

Oli kaunis Toukokuinen aamu, kun Frank ryhtyi lukemaan viimeisiä sähköpostejaan. Kas, mielenkiintoista. Kuka kirjoittaa viestiä kilpailuistani? Frank avaa viestin ja paljastuu mukava aihe. Anywear, jolla oli aikaisemmin kilpailu ja jonne Frank oli linkannut. He kiittivät kauniisti linkkauksesta ja kertoivat laittaneensa uuden kilpailun, jonne pyysivät kauniisti uutta linkkausta.

Frank oli iloinen noin kauniista pyynnöstä ja kas kummaa. Vielä oli viestin lopussa P.S.:

"Voisitko kertoa osoitteesi, että voimme lähettää sinulle Frank lippalakin?" Tästäpä Frank ilostui ja mietti hetken ja kertoi osoitteen, jonne sen voisi toimittaa. Pyysipä oikein, että ensi kerralla kun laittavat uutta kilpailua, että ilmoittavat ihan heti osoitteesta.

Lippalakki oli saapunut varsin vikkelään ja kun kuori saapui, se repesi nopeasti auki ja sisältä paljastui komea lippalakki. Frankki siitä kovasti ilostui ja laittoi lakin päähänsä. Nyt ei aurinko pääse paistamaan suoraan silmään ja komea on tekstikin. Jääköhän kenellekään enää epäselväksi Frankin nimi?

Kun Frank pääsi seuraavan kerran katsomaan sähköpostejaan, hän lähetti todellisen kiitosviestin Anywearille.

Kyllä nyt Frankin kelpaa ja kaikki ovat kateudesta vihreitä.

Seuraavaksi Frank haaveilee ihka oikeasta Digitaalikamerasta. Voi, kun hän olisi tosi onnellinen, kun saisi Digitaalikameran joltain kiitolliselta firmalta.

Frankin kilpailut
Voittoja kilpailuista