Kuinka Frank sai Teknolitilta 2 kirjaa?

Eräänä synkkänä kesäkuun iltana päätti Frank imaista taas kasan postia koneelleen ja katso, joukossa oli viesti Teknolitilta. Olivat juuri laittaneet sivuilleen uuden kilpailun, jossa pelaamalla pystyi voittamaan. Frank päätti etsiä pelin ja laittaa sivuilleen. Tosin pettymys oli suuri, kun Frank ei löytänytkään mitään. Oli vain jotain mainintaa jostain voitosta.

Frank ilmoitti takaisin, ettei ollut löytänyt mitään ja seuraavana päivänä oli jo kaksi viestiä. Toisessa kerrottiin tarkempi osoite ja toisessa kerrottiin lisää, että kyllä siellä sellainen peli on. Kuitenkin Teknolit oli päättänyt kiittää Frankia ja lupasivat, että koska pelin löytäminen on tuottanut ongelmia, niin Frank saisi valita itselleen minkä tahansa kirjan Quick tai Visualsarjasta.

Tuollainen viesti oli jo todella kiittämisen ja pelin löytämisen arvoinen juttu ja etsintä jatkui. Kuitenkaan Fran ei vieläkään onnistunut löytämään peliä. Oli jopa tyhjennettävä cache, jos se auttaisi. Ei auttanut ja taas viesti Teknolitille takaisin. Nyt tulikin jo erilainen viesti takaisin. Kyseessä oli Javapeli, jota pystyi pelaamaan vain tietyillä selaimilla ja versioilla. Tämäpä auttoi ja Frank laittoi linkin sivuilleen ja ryhtyi valitsemaan kirjaa.

Frank oli juuri saanut kivan koneen ja siinä oli sekä Word 6 ja Excel 5. Nyt vain Frank ei osannut päättää, että kumpi se olisi ollut, kun vielä olisi ollut haave kuvankäsittelykirjasta. Niinpä Frank ilmoitti, että mieluiten hän ottaa vastaan Word6 Visual kirjan, muttei laita ollenkaan pahakseen, jos mukaan eksyy samaan sarjaan lukeutuva Excel5 kirja.

Toisena arkipäivänä Frank huomasi varsin mielenkiintoisen paketin postilaatikolla. Pikajuoksu kotiin ja paketti auki. Paketti oli Teknolitilta ja sisälsi sekä Word6 kirjan että Excel5 kirjan ja tarkempi tutkiminen alkoi. Nyt Frankki on tosi iloinen. Nyt kun vielä jostain saisi uuden kalenterin tälle vuodelle. Nykyinen kalenteri kun on epäkunnossa. Kalenteri väittää, että nyt (tätä kirjoitettaessa) olisi kesä, mutta ilma ei oikein näytä siltä. Kun Frank vain saisi jostain kunnossa olevan kalenterin ja siihen takuun. ;-)

Kilpailuja
Uusimmat kilpailut
Kilpailuvoittoja