Frankin suosittelijoille suositusta

Miksi et ottaisi sivuillesi JavaScriptiä, joka näyttäisi sivuillasi joka päivä uuden kivan paikan, jonne sivuillasi kävijät voivat suunnistaa?

Kopioi sivuillesi seuraava koodi. ÄLÄ MUOTOILE TAI MUUTA KOODIA. Katso, että samalla kohdalla on hyvää tilaa vähintään n. 500 x 50, sillä kaikki linkkeihin kohdistuvat muotoilut tulevat Frankin tietokannasta. Myös mahdolliset kuviin kohdistetut linkit tulevat Frankin tietokannasta.

Kopioi seuraava koodi ja liitä se sivuillesi sellaisenaan:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC='http://www.dlc.fi/~frank/8396882652/image.js'></SCRIPT> <NOSCRIPT>Jos selaimesi sallisi JavaScriptiä, niin näkisit jotain kivaa.</NOSCRIPT>

Kun olet kopioinut Scriptin sivuillesi, mene suoraan suosituslomakkeelle ja ilmoita se sivu, jossa Scripti on. Lisäksi ilmoita se sivu, jonne haluat vierailijoita.

Suosittelijoiden listalta näet, että koska tulee sinun vuorosi. Suosittelijoita pyritään esittelemään n. 50% kuukaudesta. Sen lisäksi saattaa mukaan eksyä linkkejä Frankin sivuille tai joihinkin muihin sellaisiin paikkoihin, joita Frank haluaa esitellä. Myös maksettuja mainoksia saattaa joskus löytyä joukosta.

Palvelu tarjotaan AS IS, mahdolliset muutokset mahdollisia ilman ennakkoilmoitusta.

Pian on tulossa myös erilaisia muita variaatioita tästä Scriptistä. Seuraa Scriptin ilmoittelua.


Frankin suositukset
Ilmaista mainostilaa hyväntekeväisyysjärjestöille
Suosituslomake
Kieltäytyminen linkkaamasta
Frankin kotisivut


Sivua päivitetty viimeksi 28.09.2001