Voita pullo hyvää kuohuviiniä

Kaikkien Frankin kotisivuihin linkanneiden kesken arvotaan pullo kuohuviiniä, jolla voi juhlistaa erilaisia asioita.

Kilpailuehdot:

 1. Kilpailuun osallistuvalla henkilöllä tulee olla omat kotisivut, jonne ylläpitäjä laittaa jonkin Frankin kotisivuihin liittyvän linkin tai napin.

 2. Kilpailuun saa osallistua myös henkilö, joka on liittänyt linkin jollekin keskustelupalstalle. Silloin kilpailuun hyväksytään ensimmäinen ilmoittautuja. Frankin kotisivut kuitenkin tarkistaa, että ainakin ensimmäinen maininta Frankin kotisivuista on asiallinen. Keskustelupalstalle pitää päästä kenen tahansa katsomaan ilman rekisteröitymistä.

 3. Kilpailun ylläpitäjä laittaa jokaisen suosittelijan listalleen, tästä syystä kilpailuun osallistuvan saitin tulee asiallinen, eikä se saa sisältää mitään halventavaa, laitonta tai moraalisesti arveluttavaa materiaalia. Mukaanlukien aikuisten viihde.

 4. Frankin suosittelijat ovat joka kukausi automaattisesti mukana kilpailussa.

 5. Palkinto toimitetaan vain suomen alueella.

 6. Keskustelupalstalla olevia linkkejä ei sisällytetä Frankin suosittelijoiden listaan

 7. Kilpailuun osallistuvan tai kotisivun ylläpitäjän/palkinnon saajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt, koska kuohuviini luovutetaan vain täysi-ikäiselle.

 8. Kilpailuun osallistuva suostuu siihen, että järjestäjä joutuu alkoholilain mukaan tarkistamaan palkinnon saajan henkilöllisyys ja ikä poliisiviranomaisen antamasta henkilöllisyyttä todentavasta virallisesta asiakirjasta. Kela-kortit yms. eivät kelpaa.

 9. Palkinto arvotaan kerran kuukaudessa jokaisen kuukauden 15 päivän jälkeen. Ensimmäinen arvonta 15.5.2006 jälkeen.

 10. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä suosituslomake sen jälkeen, kun osallistuja on ensin lisännyt linkin omille sivuilleen. Mikäli linkkiä ei löydy, poistetaan osallistuja kilpailusta.

 11. Kilpailuun osallistujana voi olla myös henkilö, joka vastaa jonkin yrityksen, säätiön, yhdistyksen eli yhteisön weppisivuista. Tällöin palkinnon saa se henkilö, joka on ensin ilmoittautunut palkintoa haluavaksi.

 12. Kilpailun järjestäjä ei käytä ilmoittautumistietoja muuhun, kuin tarkempaan osoitetiedusteluun voiton sattuessa. Kilpailuun osallistuva varmistaa itse, että hänen sähköpostiosoitteensa on oikea.

 13. Mikäli osallistuja on jo linkannut Frankin kotisivuille, eikä vastalinkkiä löydy, hän voi ilmoittautua uudelleen kilpailuun.

 14. Kilpailuun osallistutaan vain kerran. Turhat lomakkeen lähettämiset ovat kiellettyjä

 15. Kilpailun järjestäjä Frankin kotisivut pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä koska tahansa.
Seuraavat palkinnot ja arvonnat:

 • 15.5.2006 jälkeen arvotaan Törley Muscateller makea. (Erittäin hyvä)

 • 15.6.2006 jälkeen arvotaan Törley Charmant makea.

Frankin suositukset
Bannereita, onko niitä?
Suosituslomake
Kieltäytyminen linkkaamasta
Frankin kotisivut