My company
 
Tällä saitilla:
On this site:

On other sites:

Nordea

Googlen karttapalvelut

Metsähallituksen retkeilysivusto

Metsähallituksen kalastusluvat

Metsähallituksen karttapalvelu: Retkikartta.fi

Ilmatieteenlaitos
Euroopan sääkartta

Helsingin Latu ry

Suomen Latu ry

TV-opas

Vapaa-ajattelijain liitto ry

Scripta (Jussi Halla-aho)

F-Secure

Kansalaisen karttapaikka
Karttapaikka: Aittosaari

NLS of Finland

URSA
URSA blogit

Webparkkini
Tervetuloa sivuilleni!

Welcome to my web site!

Katso myös blogini -- See also my blogs:

http://juhanipeltola.blogspot.fi

Tällä sivustolla on sekalaista minuun, työhöni ja harrastuksiini liittyvää asiaa. Aihekohtainen valikko löytyy vasemmalla olevasta kehyksestä, jossa on myös linkkejä joihinkin harrastusteni kannalta merkittäviin ulkopuolisiin sivustoihin. Oikealla puolella on ajankohtaisia ilmailuaiheisia linkkejä.
Πυθαγόρας -- PythagorasΕλλάδα

Modern Greek Verbs

Google map of Samos

Wikimapia: Samos/Potokaki

Alla oleva zoomattava ja liikuteltava kartta auttaa suunnistamaan perille, jos olet tulossa käymään.


Kartta latautuu...odota! --- The MAP is loading...please wait!

Työhistoriani löytyy linkistä JP-Research. Perustin toiminimeni JP-Research jäätyäni eläkkeelle.

Valokuva-albumeihini pääsee vasemmasta palkista linkistä Valokuvastoni. Valokuvia löytyy mm. Uusi-Seelannista, Australiasta, Kreikasta, Italiasta, Suomen Lapista ja sukulaisistani, jne. Valokuvia voi katselemisen lisäksi myös imuroida. Lisäksi alhaalla sivulla on poimittuna valittuja albumeja, jotka saa avattua yhdellä klikkauksella.

Lapin kävijöitä saattaa kiinnostaa palvelu Suomen Lapin autiotuvat, josta löytyy noin 250 autiotuvan tiedot, mukaan lukien tupien koordinaatit WGS-84 järjestelmässä. Ohjelma käyttää  Googlen karttapalvelua sekä Maanmittauslaitoksen Karttapaikka -sivustoa tupien sijaintien paikallistamiseksi kartalla ja satelliittikuvassa. Palvelu on interaktiivinen ja tupien tietoihin (kuvaukset ja sijainnit) toivotaankin palautetta.

Koska harrastuksiini kuuluu ilmailu ja purjelento, löytyy valikosta myös tähän aiheeseen liittyviä linkkejä. Osa niistä on englanninkielisiä samoin kuin itse asiatkin. Englannin kielellä käytettäviä palveluja ovat Turnpoints&Tasks Manager ja Geolocator sekä Airfields. Kaksi ensimmäistä käyttävät hyväkseen Googlen karttapalvelu sekä MML:n Karttapaikkapalvelu -sivustoja paikkojen näyttämiseen kartalla ja satelliittikuvissa. Turnpoints&Tasks Manager mahdollistaa tietokantaani tallennettujen käännepisteiden näyttämisen Googlen kartalla, sekä tehtävien rakentamisen näistä käännepisteistä, ja näiden tehtävien tarkastelun Googlen kartoilla. Jälkimmäinen näyttää syötettyihin koordinaatteihin liittyvän maantieteellisen paikan tarkastelun Googlen kartalla. Airfields -palveluun olen tallentanut mielestäni mielenkiintoisten lentokenttien tiedot ja itse lentokenttiä voi tarkastella Googlen karttapalvelussa.

Oikealla puolella on ilmailuaiheisia linkkejä, joita ilmailijoille ei juuri tarvitse selitellä. Palkin yläpäästä pitäisi löytyä linkit ajankohtaisille kisasivustoille. Jos ei löydy, niin sitten FAI-linkin kautta todennäköisesti löytyy


Matka- ja valokuvakertomuksia:

Seuraavassa linkkejä käänteisessä aikajärjestyksessä toisille sivuilleni, joilta löytyy kuvia ja kuvakertomuksia reissuistani Suomessa ja maailmalla.

Google Chrome Sivu päivitetty 19.8.2018 ASP.NET 2.0
 
Aviation links:

EFRY

Suomen Urheiluilmailuopisto
SUIO

TraFi

Ilmatieteenlaitos
ILMAILUSÄÄ

FAI

Online Contest

SIL

Suomen lentopaikat

RASPI

Purjelennon pulinajakso

WinPilot

Naviter: SeeYou

Hannu Korhonen

Finavia

Tolppa Gliding

World Wide Waypoints

ilmailukartta.fi

Räyskälän Ilmailukerho ry

SkySight