Terve vaan Eki !

Oletpahan ryhtynyt puuhaan. Ihan täytyy hattua nostaa. Aloititko jo Rompan aikana; silloinhan oli kaikesta huolimatta hiukan rennompi ote. Silloin kun oltiin vielä yhtä suurta yhtä perhettä. (kyllä minä tämän muistelun aloitin vasta tänä keväänä (=1998), vaikka Hessu puhuu totta Stömbergin suuresta perheestä)

Muistatko silloin SELCOn korttitestauksen aikoihin vaikuttaneet "veljekset" Keturin ja Heikkisen, joiden juttuja edellisen illan seikkailuista naurettiin usein väärällään? (Keturia en muista, mutta "urheilijanuorukaisemme" Heikkisen kylläkin, ja nuoremman Tolppasen, joka kävi silloin vielä konepajakoulua, mutta olikos se yksi teekkaripoika nimeltään Viinanen? Heikkisellä oli sellaiset jutut, ja kerrontatyyli, ettei sitä voi unohtaa, vaikka kaverin nimi unohtuisikin, oli se sellainen "konemies". Vähäjärven Kössin Eeva-morsiota hän ei kuitenkaan onnistunut hätkäyttämään.)

Muistan varsin hyvin myös ne lukemattomat viikonloput, jolloin testattiin SELCOa ja minä olin Dahlgrenin Nissen kanssa tinailemassa mikropiirejä tai korjailemassa johtomaton johtimia teidän viisaiden ohjeittenne mukaan. Päivällä käytiin "Mäkkärissä" syömässä Pomon rättisitikalla ja taas jatkettiin. Olen minäkin tullut sen verran vanhaksi, etten muista enää tämän leppoisan piippumiehen nimeä. (piippumies oli Paavo Sääksjärvi, joka nykyään vaikuttaa ARD-Technologyssä)

Seurailempa mitä vielä löydät sivuillesi muistisi kätköistä.

Parhain terveisin !
Hessu.
kommentit Hessulle ja miksei muillekin
Erkki