3.2.2000.

Terve  Mikki,   minä kyllä muistelen  Sua  Ekinä,   mutta  olihan se Kukkosen Ekikin, joten taitaa muistini pätkiä.

Vuoteet ovat vierineet ja sängyt kierineet siitä kun viimeksi on sanailtu.

Kuso vielä kulkee kun firma ei ole pitänyt hoppua hiljentämisessäni (fuusiostaan huolimati).

Täytyy sitten hankkia omaa rompetta, kun henkselit ilmestyy firman osoitekirjaan nimeni päälle.

Arvannet, että Särkelän  Vesahan se mulle  kotisivusi neuvoi.

Ihmettelin tovin  ämmän edessä olevaa vaihtovirran merkkiä (kiehkuraa). Ilmeisesti  merkki onnistui, kun sivu löytyi.

Kyllähän tämän  mail-oson  saat kirjata, vaan en tiedä kuinka kauan tätä riemua riittää.

Pohjois-Haagassahan sitä on asusteltu 40 vuotta ja tässä  samassa QTH:ssakin jo 30 vuotta.

Olen ollut jonkinlainen etätyöläisen ja  Reissu-Lassin yhdistelmä.  Eli virallinen työpaikka oli Tampereella Valmet Automationissa,  mutta kävin siellä noin pari kolme kertaa vuodessa. Muuten tein kotona PC:llä assembler-ohjelmointia  ja välillä kävin paperitehtailla ottamassa käyttöön tekeleitäni.   Viime aikoina reissaaminen harveni,  kun  patchitkin pystyi lähettämään sähköpostissa tehtaalle.  Kun vain löytyi  reipas käyttöön-ottaja , joka viitsi toisen tekemiä patchejä kokeilla.  Tulihan sitä joskus ulkomaillakin käytyä.  Vuonna 1993 olin kahteen otteeseen työasioissa  Austraaliassa  Morwell nimisessä pikkukaupungissa,  yhteensä 9 viikkoa.

Terveyskin on ollut kohtalainen, mitä nyt  vähän  kaljamaha painoa lisää.

Mites  itsellänne.    Ei taida Pitäjänmäellä enää montaa seitsemänkymmentä-luvun vesseliä löytyä. Erjannin Jyrki   on hyvin säilynyt muistissani ja Paavo  Wennervirta  ajalta ennen  Selco-hommia.

En ole erikoisemmin ihastunut tähän uuden ajan netti-meininkiin, mutta kyllä on riemastuttavaa havaita elon merkkejä kavereissa vuosien takaa.  Tässä  sähköpostissa näin kotikäytössä on  se ikävä piirre, että se  ei ilmoita saapuneesta postista,  jolloin  helposti  sortuu  netti-addiktiksi  kun on olevinaan hyvä tekosyy:  käydä postilaatikolla.

Jotenkin tuntuu hölmöltä soittaa ensin vaikkapa vielä kännykällä, että käyhän postilaatikollasi: "maili tulee". Se myös hiukan maksaa, vähän samaan tapaan kuin  pajatson pelaaminen ,  jonkun markan päivässä tai jonkun kympin. Siis  sekä soittaminen että  postilaatikolla käynti. Kyllähän tuota rahaa senverran löytyy, mutta tulee mieleen  Halosen Kari, joka unelmoi juuri tämäntapaisista rahastus-systeemeistä.   Eli  tasainen rahastus kerran kuussa jostain hommasta, joka ei rahastajaa juurikaan rasita. Taitaa olla  Kari  jossain  operaattorina.

Ei kummempia, kuulolla ollaan.

     Terv.  Eero P.