Olenpa hyvinkin... (kysyin onko hän se Olli Terho...)

Aika jännä idea kerätä yhteen noita vanhoja muistoja. Ehkäpä se on sitä romppalaista, että syntyy jotain tämmöistä. En tiedä mistä se johtuu, mutta olen usein vieläkin ajatellut noita aikoja. Se oli minulle ensimmäinen työpaikka valmistumisen jälkeen ja siinä oli välillä kunnon tekemisen meininkiä, tietysti sitä sekoiluakin. Nyttemmin työ on yhä enemmän pelkkää paperin pyörittelyä.

Olen ollut vuodesta 1989 alkaen Merivoimien Esikunnassa. Merivoimista ei paljoa löydy internetistä, ei nyt eikä ehkä tulevaisuudessakaan. Puolustusvoimat taitaa olla ainoa valtion laitoksista, jolla ei ole sähköpostiyhteyttä ulkomaailmaan. Syyt varmaan arvaat.

Olin tosiaan vuoden jenkkilässä koulussa syksystä -95 alkaen.
(selitys: löysin Ollin email-osoitteen AltaVistan avulla tälliselta listalta tällaisesta paikasta)
Siihen samaan liittyen olen nyt töistä vuorotteluvapaalla ja teen samaiseen kouluun fysiikan masteria. Opintomatkaan liittyen olen käyttänyt internettiä keväästä -95 alkaen suht. säännöllisesti. Se oli korvaamaton apuneuvo tuolla matkalla yhteydenpidossa Suomeen, pankkimaksujen hoitamisessa, opinnoissa, yms. Palvelut ovat kyllä selvästi räjähtäneet viimeisen kahden vuoden kuluessa. Nyt sen koulun kursseista saa verkosta jo täydelliset tiedot, mikä ei ollut aikaisemmin mahdollista . Viimeisen puolen vuoden aikana mm koulun kotisivut ovat jo rauhoittuneet eikä niitä muuteta jatkuvasti. Hyötykäyttö on selvästi alkanut.

Lukiessani noita muiden terveisä kotisivultasi selvisi, että sukusi voisi olla Laitilan suunnalta. Minulla on taas vahvat siteet Pyhärantaan ja kun siellä lähes kaikki ovat sukua keskenään niin, ollaankohan tässä kaiken lisäksi vielä sukulaisiakin ?

Ellen ihan väärin muista, taisimme olla yhdessä Selco-1000:n "käyttöönotossa" Tekniikan museossa. Minähän vuonna se oli ?

Tässä kaikessa on vähän samaa henkeä kuin eri koulujen alumnikerhoissa. Noinkohan sitä pitäisi perustaa Strömbergin 'alumnikerho' ?

Terveisiä sinulle ja pidetään yhteyksiä.

Olli T