Eero Raittinen Combo Band Rock and Roll Show

Etusivu   Diskografia   Uutiset     Kuvat 

Nelihenkisen kokoonpanon keulakuva ja suomibluesin ja muun juurimusiikin sinnikäs uranuurtaja Eero Raittinen ei esittelyjä kaipaa. Combo Band Rock And Roll Shown kanssa ”Pappa” tahkoaa keikkoja minkä ehtii ja laittaa takuuvarmasti jokaiseen punttiin vipinää ikään katsomatta. Bändin ohjelmisto sisältää osin Eeron tuoreimmilta levyiltäkin tuttuja rock’n’rollin, rhythm & bluesin ja muun juurimusiikin tunnettuja ja vähemmän tunnettuja helmiä vaikkapa Chuck Berrystä ja Fats Dominosta Fabulous Thunderbirdseihin, Jerry Lee Lewisistä ja Roy Orbisonista Levon Helmiin, unohtamatta tietysti Elvistä. Keikkasetistä saattaa löytyä esimerkiksi seuraavia biisejä Blues In The Night, Can't Tear It Up Enuff, Carol, Cest La Vie, Downbound Train, Down The Line, Fulltime Lover, Hurricane, I Don’t Care, I’m A Hog For You, Leap Of Faith, Man That’s All, My Baby Left Me, One’s Too Many, Rain, Reet Petite, Ride Your Pony ja She’s About Mover.

Combon kitaristi Ykä Putkinen on tehnyt yhteistyötä Eeron kanssa jo pitkään. Ykä on pitkänlinjan blueskitaristi ja soittamisen hän on aloittanut jo vuonna 1964. Hän on ehtinyt musisoimaan pitkän uransa aikana monessa ja monen tyylin kokoonpanossa, esim. Pepe Ahlqvistin Rollin Tumbleweed, Henry O. Band, Fat Boy & The Lucky Loosers, Sue Van Doe, George Plummer and His Carpenters, Leningrad Cowboys, Gyan Dookie And The Telecaster Combo, Pete Boy & Virginia Gang. Lisäksi Ykä on soittanut monilla levyillä, joista mainittakoon Jorma Kääriäisen soololevyt.  Päätyökseen Ykä opettaa uusia kitaristeja ja muita muusikon alkuja Pop & Jazz Konservatoriossa.

Rumpali Markku Reinikainen on syntynyt 1977. Hän on Pop & Jazz-konservatorion kasvatteja ja on ehtinyt soittamaan mm. Boston Bromenade Big Bandissa ja Bootyssä. Markku on tehnyt töitä myös freelancerina mm. Lapinlahden Linnuissa. Markun historiasta löytyy myös hänen säveltämäänsä ja sanoittamaansa musiikkia esittänyt Vasama orkesteri. Combo Bandin ohella Markku vaikuttaa Pepe Deluxe -kokoonpanossa.

Bassoa Combossa soittaa Tero Palo, jonka musiikin opiskelut ovat tuoneet Kajaanista Helsinkiin. Tero soittaa Combon ohella mm. Niko Ahvosen Cortina Jetsissä, The Sentimeters funkbändissä ja Sari Kaasisen Otawassa. Muita Teron bändejä ovat Absolutely Doors, Plastic Superstar ja Madame Xylitol. Aiemmin Tero on soittanut ainakin seuraavissa bändeissä; Booty, Ruuhi ja Vimma. Myös Kuopion ja Joensuun Kaupunginteatterit ovat työllistäneet Teroa useampaan otteeseen.

Bändistä löytyy siis aineksia monenlaiseen menoon!

Etusivu   Diskografia   Uutiset     Kuvat 

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta vapaasti linkittää tämän sivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 2007 Raimo Öystilä