banneri
FAS 027a
RCA Victor FAS 027, 2.1970. Discophon 1970
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Epäilet vain - Suspicious Minds -
Mark James / Mark James - Jussi Raittinen / Aarno Raninen 3:20
B Mä luulen niin, on aika mennä kotiin - I Guess The Lord Must Be In New York City - Harry Nilsson / Aarno Raninen / Heikki Laurila 2:30
Muusikot:
Eero ja Aarno Ranisen orkesteri (A)
Eero ja Heikki Laurilan orkesteri (B)

Mark Jamesin kirjoittama ja vuonna 1969 ilmestynyt Suspicious Minds oli ensimmäinen Elviksen ykköshitti USA:ssa sitten vuoden 1962. Elvis oli levyttänyt laulun kotikaupungissaan Memphisissä American Sound Studiolla. Sessioiden tuottajana toiminut Chips Moman oli tuottanut myös Mark Jamesin edellisenä vuonna levyttämän version tästä biisistä. Kun James kuuli Elviksen olevan myös tulossa American Sound Studiolle levyttämään, tarjosi hän Momanin ja hänen kumppaninsa Don Crewsin välityksellä lauluaan Elviksen levytettäväksi.

Eeron singlen b-puolen kappaleen Mä luulen niin, on aika mennä kotiin levytti laulun sanoittaja Harry Nilsson albumilleen Harry (RCA Victor LSP 4197) myös vuonna 1969. Tämä taisi olla ensimmäinen suomennettu versio Nilssonin tuotannosta ja itse asiassa en muita ole havainnutkaan. Heikki Laurila soittaa kitaraa taustalla, muista muusikoista ei ole tietoa.

FAS 027a

Kuuntele singlen biisit Spotifystä:

nuottiviiva