Etusivu   Diskografia   Uutiset  Kuvat   Eero ja Jussi & The Boys

Eero Raittinen & Pekka Gröhn Kolin kirkossa 22.9.2007

Osana Kolilla järjestettyä Ruska Blues -tapahtumaa kuultiin Kolin kirkossa Gospel-konsertti esiintyjinä Eero ja Pekka Gröhn.
 


     
 

   

 


Kolin kirkon urut ja hirret saivat tutustua uudenlaisiin säveliin noin tunnin pituisen konsertin aikana. Jos ohjelmisto oli uutta ja yllättävää kirkon hirsille, ei se ollut sitä Eeron esityksiä aiemmin kuulleille. Varsin hyvin Eeron muilta keikoilta tutut biisit kuten Tiellä turhuuden, Nobody Knows You When You Are Down And Out tai yleisönkin hyvin mukaansa temmannut, The Band-yhtyeen ohjelmistosta Eeron repetuaariin päätynyt,
Will The Circle Be Unbroken sopivat gospel-nimikkeen. Lopuksi Pekka Gröhn soitti komeasti kirkon uruilla Procol Harumin A White Shade of Pale. Se taisikin olla ainut biisi, jota en ollut aiemmin kuullut Eeron laulamana. Ihan viimeisenä kuultiin myös hyvin kirkkoon soveltuva Vanha Holvikirkko, jonka Eero kertoi laulaneensa jo 3500 kertaa.  


Lieksalaisen kuvanveistäjän Eeva Ryynäsen veistämä kaunis risti ja Eero.

ylös

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
--Kaikki oikeudet pidätetään--
© 2007 Raimo Öystilä