Eero ja Jussi (& Boys) - Diskografia

Kansikuva: Exotic Entertainment & Scary Sounds Vol 1.
- SUURENNA KUVA -
Eri esittäjiä: EXOTIC ENTERTAINMENT & SCARY SOUNDS VOL 1
CD: Texicalli TEXCD 006, Texicalli Records 1997
Tuottajat: Martti Heikkinen ja Matti Luhtala
Äänitys: Finnvox Studiot, Helsinki
Masterointi: Pauli Saastamoinen Finnvox Studiot, Helsinki

# kappale sävel/sovitus/sanat kesto
3 Emiko Matti Luhtala 2:47
13 Southern Slinger Matti Luhtala 2:10

Muusikot:
Matti Luhtala & The Visitors
Matti Luhtala: kitarat
Eero Raittinen: rummut
Jussi Raittinen: basso, rytmikitara

Texicalli Records julkaisi 1997 tämän upean rautalanka-albumin, jolle on koottu useiden eri bändien pääosin ennenjulkaisemattomia äänityksiä. Rautalankamusiikin konkarit Eero ja Jussi muodostavat levyllä The Visitors nimisen yhtyeen, joka yhdessä Matti Luhtalan kanssa esittää kaksi Luhtalan perinteisen tyylin mukaista kitarainstrumenttaalia. "Emiko" on kaunis hitaanpuoleinen biisi ja Southers Slinger taas nopeatempoisempi kappale. Kummankin melodioista löytyy tutun tuntuisia sävelkulkuja. Luhtalahan on levyttänyt rautalankaa aikaisemmin The Mustangs yhtyeen riveissä.

Levyllä on lisäksi esityksiä seuraavilta bändeiltä Laika & The Cosmonauts, The Potatoes, The Swinghufwuds, Larry & The Lefthanded, The JP´s, The Playing Stones sekä levyn kruunaava Agents. Vaikka levyllä on järjestään hyviä muusikoita, nousee Esa Pulliainen jälleen omiin ulottuvuuksiinsa. Kaiken kaikkiaan levy on nautittavaa kuunneltavaa. Levyä on viety myös ulkomaille mm. rautalangan luvattuun maahan Japaniin. Texicalli Records on julkaissut tänä vuonna jatkoa levylle eli "Exotic Entertainment & Scary Sounds Vol 2". Mukana sillä on osin samoja bändejä kuten Vol 1:llä mm. Matti Luhtala & The Visitors, mutta tällä kertaa Visitors koostuu nuoremmista muusikoista eli Eero ja Jussi eivät soita bändissä.

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 1998-1999 Raimo Öystilä