Fifty/Sixty: Janne ja Olli Haavisto 50/60v

Tavastia Klubi 30.11.2014 klo 18 - 01:30
Janne Haavisto

Janne Haaviston muusikon ura alkoi 16-vuotiaana J.Karjalaisen Mustien Lasien rumpalina. Jannen monipuolinen ura musiikin parissa on myöhemmin täydentynyt musiikkituottajan, -äänittäjän ja miksaajan töillä.

Janne on soittanut muun muassa Eero Raittisen bändiessä Kansainväliset seikkailijat ja Noisy Kinda Men , sekä koonpanoissa Laika & The Cosmonauts, TTV, The JP's ja Janne Haavisto & The Farangs.

Mustien Lasien jälkeenkin hän on tehnyt yhteistyötä J. Karjalaisen kanssa ja tuottanut tämän kolme levyä, joista Tähtilampun alla toi hänelle tuottaja-Emman vuonna 1992.

Janne on tuottanut myös uusimman J.Karjalaisen albumin Et ole yksin ja tietysti myös soittaa sillä.


Janne Haavisto 50v.
e-studio: Janne Haavisto
Haaviston musiikkisuvun veljekset Janne ja Olli viettävät tasavuotissynttäreitään soiton merkeissä Tavastia klubilla 30.11.2014. Tavastian ovet avautuvat klo 17 ja muusiikki soi monin eri kokoonpanoin Jannen ja Ollin ja heidän muusikkotovereidensa toimesta puoli kahteen saakka. Lavalla nähdään parikymmentä aktia veljesten uran varrelta.

Fifty/Sixty: Janne ja Olli Haavisto 50/60-v

Osta lippu: Tiketti.fi
Olli Haavisto

Olli Haavisto on kansainvälisen tason steel kitaran taitaja. Olli soitti Boyseisa kymmenkunta vuotta vuosina 1986-96. Muita Ollin yhtyeitä ovat olleet muun muassa Vanha Isäntä, Jim Pembroken taustayhtye, J. Karjalainen ja Mustat Lasit, Mikko Kuustosen taustayhtye, Dallas Wayne & The Dimlights, Kari Tapion taustayhtye, Hoedown, Farangs, Ninni Poijärven yhtye, Band'o, Jorma Kääriäisen yhtye ja Topi Sorsakosken yhtye.

Olli on keikkaillut myös ulkomailla mm. amerikkalaisen blueslaulaja-kitaristin Eric Bibbin The North Country Far -yhtyeessä.

Olli on ollut myös hyvin suosittu studiomuusikko. Ollin pedal steelin, dobron tai kitaran soittoa kuullaan yli 1600 levytetyllä kappaleella. Muusikon tehtävien ohella myös Olli on toiminut tuottajana tai äänittäjänä monissa levytyksissä.

Olli Haavisto 60v
Lue Ollin synttärihaastattelu Hesarista.

Kuuntele Spotifystä näytteitä Janne ja Olli Haaviston -tuotannosta
Eero ja Jussi & The Boys etusivu - The Boys
Eero ja Jussi & The Boys

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta vapaasti linkittää tämän sivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 2014 Raimo Öystilä
Kirjoita tai lueKirjoita tai lue vieraskirjaanivieraskirjaani!