Danny

2000-luvun Danny Show oli aika kaukana 60-luvun Danny Show'sta. Tokihan Danny lauloi 60-luvun hittejään, mutta sovitukset olivat varsin kaukana alkuperäisistä. Tosin eihän Danny Shown ohjelmisto 60-luvulla sisältänyt kovin paljoa Dannyn levytysmateriaalia ja kuultiinhan tälläkin kertaa jonkin verran cover-ohjelmistoa. Nyt ohjelmisto vastasi kyllä melko pitkälle Ilovaarin yhteydessä julkaistun Dannyn uuden Tähti ja tähtien tekijä hybrid media -julkaisun antia. Ja jottei julkaisut loppuisi, oli Dannyllä nytkin kuvausryhmä mukanaan.


 

Jyrki Hämäläinen pääsi varmasti illan kovimpaan minuuttitaksaan parin minuutin juonnollaan.

Danny antoi runsaasti lauluaikaa myös D'Voices ryhmänsä naisille Varpulle, Miinalle ja Katjalle. Pitäähän eturivissä oleville miehillekin tatjota välillä viihdykettä, totesi Iso-D.


Varpu Virta

Miina Mikkonen

Katja Lukin

D'Voices-ryhmällä riitti kyllä energiaa ja asusteetkin vaihtuivat hämmästyttävällä vauhdilla sitä varten lavan taa pystytetyssä teltassa.


60-luvun Danny Show'n Islanders koostui sen ajan kovimmista huippusoittajista. Nyt Islanders sen sijaan oli nimetöntä taustajoukkoa. Nimi mainiten bändistä esiteltiin vain kitaristi Jussi. Hänkin vain etunimeltä.


 

 

Varpu "Olavi Virran äiti" Virta

Danny ja D'Voices
 

Saat kuvan esille suurempana klikkaamalla sitä hiirellä.

Katso myös kuvia vuoden vuosien 2005 ja 2006 Ilovaarirockista

Valokuvaus ja kuvien jälkikäsittely Raimo Öystilä. Kuvia ei saa lainata ilman kuvaajan lupaa.

Kuvia Ilovaarirockista 2007 Etusivulle - Ilovaarirock

nuottiviiva
© 2007 Raimo Öystilä