The Scaffolds

Monellakaan Ilovaarirockiin saapuneella ei tainnut olla minkäänlaista käsitystä bändistä nimeltä Scaffolds. Veljekset Harry ja Chirster "Kicke" Bergolm perustivat bändin jo syksyllä 1961. Alkuaan bändi soitti rautalankaa, kuten muutkin tuon ajan nuorisobändit. Bändi toimi vaihtelevalla menestyksellä reilut kolme vuotta. Bändin suurin hitti oli vuonna 1963 levytetty Cay Karlssonin Girls. Tuossa vaiheessa bändi oli siirtynyt Beatles-tyyliseen laulettuun beat-musiikkiin ja käytti nimeä Cay & The Scaffolds. Tuolla kokoonpanolla bändi kävi soittamassa myös Hampurin Star Clubilla. Bändissä soittivat mainittujen lisäksi mm. monista muistakin bändeistä tutut Ave Lönnfors, Måsse Enqvist ja Ronnie Österberg.

Joensuussa Scaffols esiintyi kokoonpanolla Chister Bergholm (basso), Harry Bergholm (kitara), Kari Kuivalainen (rummut ja laulu) ja Arto Vilkko (kitara ja laulu).

Kun Scaffolds oli alunperin rautalankabändi, kuultiin nytkin muutama insrtumenttaalibiisi. Scaffolds olikin tällä kertaa ainut rautalankamusiikin edustaja.

 Ilosaaren lisäksi Scaffolds esiintyi iltapäivällä Carsonin tavaratalossa. Carlsonhan oli Ilovaarirockin sponsori. 

Alla on kolme diaesitystä Scaffoldsien esiintymisistä. Kaksi ensimmäistä diasarja on Carlsonilta ja kolmas Ilosaaresta. Kukin diasarja käynnistyy kuvan alla olevasta painekkeesta.
Kuva-esitys-alue.
Kuva-esitys-alue.
Kuva-esitys-alue.

Diaesitykset näkyvät, jos selaimesi sallii javascriptien käytön.

Valokuvaus ja kuvien jälkikäsittely Raimo Öystilä. Kuvia ei saa lainata ilman kuvaajan lupaa.

Lisää kuvia löydät Ilovaarirockin virallisilta sivuilta.

Kuvia Ilovaarirockista 2008 Etusivulle - Ilovaarirock

nuottiviiva
© 2008 Raimo Öystilä