Jussi Raittinen - Diskografia

Kansikuva: Beatmakers
- SUURENNA KANSIKUVA -

Beatmakers: BEATMAKERS
CD: BEATCD 897, Beatmakers 1997
Tuottaja: Beatmakers
Äänitys ja miksaus: Juha Takanen, Juha Takasen kotistudio 1997
Masterointi: DER Digital Editing Room

# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Siihen suostu en -Ain´t That Lonely Yet- Kostas / Jorma Kääriäinen / Beatmakers-Jussi Raittinen 2:55

Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Juha Heinonen: kitara
Jori Venemies: basso
Juha Salli: kitara, laulu
Paavo Gröhn: laulu, rummut

Jussi on mukana yhdellä biisillä tällä Beatmakers yhtyeen viiden kappaleen omakustanne mini-CD:llä. Jussi avustaa Jorma Kääriäisen bändille sanoittaman vanhan Dwight Yoakam-biisin Ain´t That Lonely Yet sovituksessa sekä lauluosuuksissa. Tämä Kostasin kirjoittama biisi on alunperin julkaistu Yoakamin This Time (Reprise, 9452412) albumilla. Jussin lisäksi CD:llä Beatmakerseja avustaa myös Cay Karlsson omalla biisillään Tytöt. Levyn äänittäjänä toimi ex-Agents ja nykyinen Paavo ja Zephyr rumpali Juha Takanen. Hän laulaa myös taustoja ja soittaa perkussioita osalla biiseistä. Äänitykset tehtiin Takasen kotistudiolla kesällä 1997. Levyn muut biisit ovat Kuin yö -Unchained Melody-, Tytöt -Girls-, Sull' oli onnee -You Got Lucky- ja Jäätä sulla sydän on -Heartless Girl Like Yoy-. Kaikkiaan CD on omakustannelevyksi varsin kelvollinen esitys. Kyseinen Rauli Somerjoen muistolle omistettu CD jäi tuon kokoonpanon ainoaksi julkaisuksi.

Yhtyeen kokoonpano o vaihtunut moneen kertaan ja se on tehnyt eri kokoonpanpoilla useita levyjä. Tarkemmat tiedot yhtyeen historiasta ja levytyksistä löydät Wikipediasta.

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia, älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 1998-2013 Raimo Öystilä