Jussi Raittinen - Diskografia


SINGLET JA EP-LEVYT

Alla on luettelo Jussin (& Boysien) singleistä ja EP -levyistä. Levyistä esitetään seuraavat tiedot: Otsikkotiedot; levyn kappaleet; kappaleiden säveltäjät, sovittajat ja sanoittajat; kappaleiden kestoajat sekä luettelo levyllä soittavista muusikoista.

Otsikkorivillä on ensin  EP -levyjen osalta levyn nimi, sen jälkeen levymerkki ja julkaisunumero, sitten seuraa äänityspäivämäärä sillä tarkkuudella (pv.kk.vuosi) kuin se on tiedossa ja viimeisenä levyn julkaisija sekä julkaisuajankohta sillä tarkkuudella kuin se on tiedossa. Ulkomaisten julkaisujen osalta mainitaan myös julkaisumaa.

Kappaleiden nimen jäljessä on kappaleen alkuperäinen nimi, silloin kun kappale on julkaistu muulla kuin alkuperäisellä nimellä (esim. suomennokset). Kappaleiden tekijät mainitaan järjestyksessä säveltäjä, sanoittaja, sovittaja kauttaviivalla toisistaan erotettuna. Jos tekijöitä on useita, heidät on erotettu toisistaan väliviivalla. Vieraskielistä alkuperää olevista kappaleista mainitaan sanoittajana suomenkielisten sanojen tekijä. Sanoittajaa ei mainita lainkaan, jos säveltäjä on myös sanoittanut kappaleen. Jos sävellys, sanoitus ja sovitus on saman tekijän/tekijöiden, mainitaan tekijät vain kertaalleen. Tekijän paikalla on kysymysmerkki, jos tekijä on tuntematon. Tietoja kappaleiden sovittajasta ei läheskään kaikkien levyjen osalta ole saatavissa.

Muusikoiden osalta mainitaan nimien lisäksi heidän instrumenttinsa. Joidenkin levyjen kohdalla tiedossa on vain säestävän orkesterin nimi. Muidenkin levyjen osalta muusikkolistoissa voi olla puutteita.

RCA Victor FAS 963, 9.1966, Discophon 1966
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Nyyhkytango Pedro de Shillinki / ? 2:30
B Opettaja Raittinen Jussi Raittinen / ? 2:13
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu ja rytmikitara
Pekka Laitinen: kontrabasso, akustinen kitara, taustalaulu (B)
Hannu Euramaa: rummut
Aarno Raninen: urut (A), harmonikka (A), piano (B)

Tämän Jussin ensimmäisen sinkun A-puolen säveltäjä/sanoittaja -nimerkin Pedro De Shillinki taakse kätkeytyy Punkalaitumelainen parivaljakko Heikki Paloheimo ja Jyrki Paavola. Paloheimo oli Jussin armeijakavereita RUK:ssa ja Paavolasta tuli sittemmin tunnettu piirtäjä. Tuossa hommassaan hän käyttää nimimerkkiä Jykä. B-puolella on hiukan naivi vastine Irwinin Ei tippa tapa rallille. Jussi väsäsi laulun Mosse Vikstedin idean pohjalta. Viksted oli hermostunut, kun hänen kolmevuotias tyttärensä oli lauleskellut Irwinin rappiorallia. Levy ei menestynyt sanottavammin. Ei tippa tapa laulua sitä vastoin laulavat monet lapset nykyäänkin.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:


RCA Victor FAS 018, 22.5.1969, Discophon 1969
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Lännen nopein Kari Kuuva / Eero Koivistoinen 2:43
B Kun Kusti polkee Kari Kuuva / Eero Koivistoinen 2:43
Muusikot:
Kuuva ja Raittinen & The Boys:
Kari Kuuva: laulu
Jussi Raittinen: laulu, basso
Antero Jakoila: kitara
Eero Koivistoinen: saksofoni
Mikki Nuorivaara: urut
Arto Alaspää: trumpetti
Heikki Kasari: saksofoni
Matti Oiling: rummut

Tämän Kari Kuuvan ja Jussin yhteisen singlen etiketissä esittäjiksi mainitaan Kuuva ja Raittinen, The Boys, joht. Eero Koivistoinen. Levyllä soittavista muusikoista ei minulla ole täyttä varmuutta. The Boys yhtyeen kokoonpano oli levyn äänittämisen aikaan käsittääkseni yllämainittu, mutta levyllä voi soittaa The Boys nimellä muunlainen studiokokoonpano. Jussi on ainakin joissakin haastatteluissa todennut, että tämä seitsemän miehinen The Boys -koonpano ei päässyt koskaan levylle.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 825, 13.2.1970, Scandia-Musiikki 1970
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
B Kuularuiskulaulu Trad. / Olli Heikkilä  
Muusikot:
Jussi Raittinen ja Olli Heikkilän orkesteri

Levyn A-puolen kappale on Eija Merilän ja Olli Heikkilän orkesterin esittämä Kerenski. Molemmat kappaleet ovat LP:ltä Talonpoikaisarmeijan lauluja (SLP 538). Levytyksessä toimivat tuottajina Pekka Gronow ja Harry Orvomaa. Äänityksen Scandian-studiolla Kulttuuritalolla hoiti Jouko Ahera. Tämä single on tehty lähinnä levyautomaattijakelua varten. Polvijärven Esson baarin jukebosissa tämä levy soikin silloin nuoren vasemmistoradikaalin mielestä tuskastuttavan usein.

Kuuntele Kuularuiskulaulu Spotifystä:Scandia KS 827, 15.4.1970, Scandia-Musiikki 1970
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Liikaa keskikaljaa on -Seegal- Aris San / Saukki / Olli Heikkilä  
B Kuuletko likka Walter Rae / Olli Heikkilä 2:05
Muusikot:
Jussi Raittinen ja Olli Heikkilän orkesteri

Tämä on ensimmäinen Scandian julkaisema Jussin soolosingle. Jo edellisenä vuonna Jussi oli ollut mukana Scandian julkaisemalla Työväenlauluja LP:llä, jolla hän esitti kaksi laulua niin ikään Olli Heikkilän orkesterin säestyksellä. Tämän orkesterin säestyksellä Jussi esiintyikin 1969-1972 useilla Scandian julkaisemilla erilaisilla teema-albumeilla. Kuuletko likka laulun tekijä on oikealta nimeltään Valto Tynnilä.

Kuuletko likka julkaistiin myös kokoelma-albumilla Aikuisten suosikkeja (HSLP 130) ja Liikaa keskikaljaa on Tunnelmasta toiseen (SDE 053) sekä Aikuisten suosikkeja 3 (HSLP 143).

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Blue Master BLU 741, 19.3.1970 , PSO 1970
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Vapaa oon Kari Kuuva / Nacke Johansson-Jussi Raittinen-Kari Kuuva 2:43
B Mietin mitä teen Jarno Sarjanen / Nacke Johansson-Jussi Raittinen-Kari Kuuva 2:50
Muusikot:
Jarno Sarjanen: laulu ja kitara
Jussi Raittinen: taustalaulu, komppikitara ja basso
Antero Jakoila: sähkökitara
Kari Kuuva: akustinen kitara, taustalulu
Matti Oiling: rummut
Markku Johansson, trumpetti
Kaj Backlund, trumpetti
Matti Bergström, basso
Nacke Johansson, piano

Jussi teki noihin aikoihin paljon yhteistyötä vanhan hyvän ystävänsä Kari Kuuvan kanssa ja Kuuva puolestaan oli kovasti tukemassa omaperäistä kantrilaulajaa Jarno Sarjasta. Niinpä kaverukset ovat mukana myös tällä Sarjasen varhaisella singellä. Sinkun kappaleet julkaistiin sittemmin Sarjasen ensimmäisellä albumilla Jarno Sarjanen (Blue Master BLU-LP 138)

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Blue Master BLU 751, 21.7.1970 , PSO 1971
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Bronsson Kari Kuuva / Nacke Johansson-Jussi Raittinen-Kari Kuuva 2:58
Muusikot:
Jarno Sarjanen: laulu ja kitara
Jussi Raittinen: taustalaulu, komppikitara ja basso
Antero Jakoila: sähkökitara
Kari Kuuva: akustinen kitara, taustalulu
Rauli Puumalainen: rummut
Jukka Kuoppamäki, kitara

Tämän Jarno Sarjasen sinkun toisella puolella on Sarjasen oma biisi Kun tulen kotiin. Bronson julkaistiin sittemmin Sarjasen ensimmäisellä albumilla Jarno Sarjanen (Blue Master BLU-LP 138)

Kuuntele Bronson Spotifystä:Scandia KS 854, 1-4.2.1971, Scandia-Musiikki 1971
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Edessäin näen tien yksinäisen -Long Lonesome Highway- James Hendriks / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 1:45
B Kunnon suomalainen -Okie From Muskogee- Merle Haggard / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:30
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu, akustinen kitara
Kaj Westerlund: kitara
Antero Jakoila: kitara
Rauli Puumalainen: rummut
Roy Rabb: steel kitara
Pentti Mutikainen: basso

Tämä single on lohkaistu Scandian julkaisemalta ensimmäiseltä suomalaiselta kantrialbumilta - nimeltä Kantri (Scandia SLP 554). Äänitys on tehty Scandian studiolla 1.-4.2.1971 ja äänittäjänä toimi Jouko Ahera ja tuottajana Jussi itse. Kappaleilla soittavista muusikoista ei ole täyttä varmuutta, mutta ilmeisesti levyllä soittavat ainakin yllä mainitut muusikot. Levyetiketissä esittäjäksi on merkitty pelkästään Jussi Raittinen.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 859, 1-4.2.1971, Scandia-Musiikki 1971
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Oon yksin niin -Oh, Lonesome Me- Don Gibson / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:27
B Mä sulta ikävän sain -Singin The Blues- Melvin Endsley / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:17
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu, akustinen kitara
Kaj Westerlund: kitara, piano (B)
Antero Jakoila: kitara
Rauli Puumalainen: rummut
Roy Rabb: steel kitara
Pentti Mutikainen: basso, bassoviulu (B)
Mikko Kuoppamäki: bongot (B)

Tämä single on lohkaistu Scandian julkaisemalta ensimmäiseltä suomalaiselta kantrialbumilta - nimeltä Kantri (Scandia SLP 554). Äänitys on tehty 1.-4.2.1971 Scandian studiolla ja äänittäjänä toimi Jouko Ahera ja tuottajana Jussi itse. Kappaleilla soittavista muusikoista ei ole täyttä varmuutta, mutta ilmeisesti levyllä soittavat ainakin yllä mainitut muusikot. Levyetiketissä esittäjäksi on merkitty pelkästään Jussi Raittinen.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Tavastia 1901, 4.1973, Tavastia Klubi 1973
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Tavastia-Rock -Crocodile Rock- Elton John / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 3:29
B K.W. Blomqvistin ilmailuaiheinen blues K.W. Blomqvist / Kaj Westerlund 3:33
Muusikot:
Jussi Raittinen & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, rytmikitara (B), vihellys (A)
Kaj Westerlund: piano ja urut (A)
Antero Jakoila: kitarat
Aimo Hakala: rummut
sekä:
Martti Metsäketo: basso, congarummut (B)
Matti Sarapaltio: tenorisaksofoni (B)

Tämä Helsinkiläisen Tawastia-Klubin mainoslevy on ensimmäinen tämän kaupallisesti menestyneimmän The Boys kokoonpanon levytys. Tosin bändihän oli perusrunkona jo edellisvuonna ilmestyneellä Tommie Mansfield group with Jussi Raittinen LP:llä ja aiemmin samassa kuussa oli äänitetty pari kappaletta Veikko Pajusen liikennetiedon Non-Stop nimistä kasettijulkaisua varten. Jussi oli tehnyt Muska Babitzinille suomalaisen tekstin Elton Johnin megahittiin Crocodile Rock. Tavastia-klubin johtaja Kalle Toriseva halusi teettää tuosta kappaleesta klubilleen mainoskappaleen ja pyysi Jussia väsäämään tekstin ja levyttämään sen Boysien kanssa. Mainossinglen toiselle puolelle äänitettiin K.W.Blomqvistin ilmailuaihein blues, joka oli jäänyt bändin ohjelmistoon Raittisen Eerolta tämän piipahdettua bändissä -70 luvun alussa. Samassa levytyssessiossa Jussi lauloi Tavastia-rockia varten tehdyille taustoille biisin myös Muskalle tekemillään sanoilla. Molemmat singlen biisit ilmestyivät myös myöhemmin samana vuonna julkaistulla menestysalbumilla Mä tahdon rokata, a-puoli "oikealla" nimellään Krokotiili rock.  B-puolesta LP:llä on täysin sama versio kuin tällä singelläkin. K.W:n ilmailuaiheinen blues sisältyi myös kasetille Veikko Pajusen liikennetiedon Non-Stop, mutta sillä kuultava versio on erilainen kuin tämä single/LP-versio.

Siglen etiketit on vartavasten tätä levyä varten tehdyt. A-puolella on tekstien lisäksi krokotiilin kuva ja B-puolella sian pää. Esittäjän nimi on poikkeuksellisesti muodossa "Jussi Raittinen & The Boys". Singlen kappaleet on sittemmin julkaistu CD:llä Parhaat 1973-76 (SAFCD 2025). Tuottajana levytyksessä toimi Scandian Matti Laipio, josta sitten tulikin pitkäaikainen Jussi & The Boys tuottaja.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 901, 1973, Scandia-Musiikki 1973
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Juhlimaan (tosi rankasti) -Rip It Up- John Marascalco-Robert Blackwell / Roy Rabb / Roy Rabb 2:44
B Kesäduuni blues -Summertime Blues- Eddie Cochran-Jerry Capehart / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:16
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso (A), kitara (B)
Kaj Westerlund: piano, basso (B)
Antero Jakoila: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä Roy Rabb: steel-kitara (A)

Singlen kappaleet ovat Jussi & The Boysin kultalevymenestykseen yltäneeltä albumilta Mä tahdon rokata (SLP 589). Kappaleet on äänitetty Finnvox-studioilla. Äänittäjänä toimi Jouko Ahera ja tuottajana Matti Laipio.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 909, 1973, Scandia-Musiikki 1973 - Kansikuva
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Sampomies -Jambalaya- Hank Williams / Risto Tukiainen / Kaj Westerlund 3:10
B Krokotiili rock -Crocodile Rock- Elton John / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 3:33
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso
Kaj Westerlund: piano
Antero Jakoila: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä Roy Rabb: steel-kitara (A)

Sampomies on tehty Oy W.Rosenlew Ab:n leikkuupuimuritehtaan vihkiäisiin 30.10.1973. Levyllä lauletaan siis "Sampo" -leikkuupuimurista, jonka kuva on myös levykannessa. Tämän levyn kustantaja oli SOK-osuuskaupat. Levy on julkaistu kuvakansilla, jonka takapuolella on Sampomies -kappaleen sanat sekä piirroskuva Jussista. Itse levyetiketti on normaali Scandian singlen etiketti. Sampomiestä ei ole julkaistu millään muulla levyllä. Krokotiili rock on albumilta Mä tahdon rokata (SLP 589). Singlestä otettiin parin tuhannen kappaleen painos ja sitä jaettiin SOK:n maatalouskonekaupan asiakkalle.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 915, A: 9.6.1973 B: 18.6.1973, Scandia-Musiikki 1973
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Tutti Frutti Dorothy LaBostrie-Richard Penniman / Saukki / Kaj Westerlund 2:12
B Mä oon rock-kuningas -King Of Rock And Roll- H.B.Barnum-Bradford Craig / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:24
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso
Kaj Westerlund: piano
Antero Jakoila: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä:
Martti Metsäketo: congarummut (B), taustalaulu (B)
Matti Sarapaltio: tenorisaksofoni (B)
Mike Koskinen: trumpetti (B)
Arto Alaspää: trumpetti (B)
Marjo-Riitta Kervinen: taustalaulu (B)
Paula Erko: taustalaulu (B)

Singlen kappaleet ovat Jussi & The Boysin kultalevymenestykseen yltäneeltä albumilta Mä tahdon rokata (SLP 589). Kappaleet on äänitetty Finnvox-studioilla. Äänittäjänä toimi Jouko Ahera ja tuottajana Matti Laipio.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 921, 1974, Scandia-Musiikki 1974
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Jumppa-humppa Jani Uhlenius / Jukka Virtanen / Jani Uhlenius 2:45
B Voimistelutangon taikaa Jani Uhlenius / Jukka Virtanen / Jani Uhlenius 2:22
Muusikot:
Jussi Raittinen ja Jani Uhlenius yhtyeineen

Tämän liikunnallisen singlen tuottaja on Jani Uhlenius. Levyllä soittavan Uhleniuksen orkesterin koostumuksesta ei ole tarkempaa tietoa. Singlen molemat kappaleet julkaistiin myös albumilla Aikuisten suosikkeja 5.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 929, 9.1974, Scandia-Musiikki 1974
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Metsämökin tonttu K.W.Blomqvist / Kaj Westerlund 2:34
B C'mon Everybody Cochran-Capehart / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 2:35
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, taputus
Kaj Westerlund: piano, basso, akustinen kitara, taputus
Antero Jakoila: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä Nono Söderberg: kitara (soolo B)

Tuottaja Matti Laipio ehdotti Jussille ja The Boyseille vuoden 1974 Syksyn Sävel -kilpailuun osallistumista. Sopivaa biisiä vain ei ollut tiedossa kunnes Laipio törmäsi K.W.Blomqvistiin.  K.W kertoo biisin syntyhistorista: "Olin Hullujussin kanssa äänittämässä Finnvoxin studiolla Pitäjänmäessä, kun törmäsin portaissa Matti Laipioon ja hän kysyi onko mulla mitään Syksyn Säveleen. Sanoin miettiväni asiaa, menin kotiin ja rupesin kelaamaan mun mummoni muni mun mammani -lorua, jota olin joskus aiemmin kokeillut rocn'n'rollina. Teksti syntyikin puolessa tunnissa. Soitin alkuillasta Laipiolle ja vein tekstin mukanani kapakkaan. Laipio innostui ja sanoi, että voitto on jo melkein taskussa. Biisissä oli kuitenkin yksi säe, johon oli joku kansanrunousseuran copyright (vanha hokema: oli syys, oli sade, oli luteelta delannut fade...) joka jätettiin pois. Raittinen pyysi minua kotiinsa, jossa minulta ruvettiin tivaamaan sanoihin melodiaa. Sanoin, että ei ole. Jussi sanoi, että koetetaan kuitenkin ilman sabluunaa, komppasi pianolla ja nauha pyöri ja sen päälle Kajde teki sovituksen johon lisäsi aksentit jne. En uskonut hetkeäkään koko juttuun kunnes tuli kutsu loppukilpailutilaisuuteen"

Loppukilpailupaikan varmistuttua alettiin kuumeisesti miettiä keinoja menestyksen varmistamiseksi. Joku esitti erilaisiin hahmoihin pukeutumista Abban eroviisuissa käyttämään tyyliin. Niinpä Kajde puettiin husaarin juhla-asuun, Jussi munkin asuun, tuore sulhanen Aikka smokkiin, Antero sai Pekka Puupää hatun ja vahvistuksena ollut Nono Söderberg puettiin nallepukuun. Ensimmäistä kertaa Syksyn Sävelessä käytettiin näin poikkeavia esiintymisasuja ja tämän arvioitiinkin tuoneen Jussille ja The Boysille runsaasti ääniä varsinkin naisilta ja lapsilta.

Syksyn Sävel voittaja "Metsämökin tonttu" on ilman muuta eniten myyty Jussin singleistä. Se oli singlejen myyntilistalla parhaimmillaan neljäntenä ja TOP 20:ssä yhteensä viisi kuukautta. Levyllä on vierailijana useaan otteeseen Boyseissa soittanut ja vieraillut Nono Söderberg, joka oli siis mukana myös Syksyn Sävel -kilpailussa.
"Metsämökin tonttu" on julkaistu sittemmin albumeilla Kantri & rock (HSLP 157) ja Parhaat 1973-76 (SAFCD 2025) kuten myös lukuisilla kokoelmalevyillä mm. ensimmäisellä 16Finnhits (FTV 1) -kokoelmalla. Yhteensä Metsämökin tonttua on myyty eri levyillä reilusti yli 100 000 kappaletta. C'mon Everybody on vartavasten tätä singleä varten äänitetty studioversio, joka on julkaistu myös tuolla Parhaat 1973-76 albumilla. Molemmat singlen kappaleet löytyvät myös Scandian Huipulla 6 (SLP 609) -kokoelmalta.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 936, 2.1975, Scandia-Musiikki 1975
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Kanteen Suosikin -Cover Of The Rolling Stone- Shel Silverstein /  Jussi Raittinen / Kaj Westerlund-Kalle Lae 2:55
B Valtatie 66 -Route 66- Bob Troup / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund-Kalle Lae 2:33
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso (B), rytmikitara (A)
Kaj Westerlund: piano, basso (A), taustalaulu
Kalle Lae: kitara, taustalaulu (A), draamallinen ilmaisu (A)
Aimo Hakala: rummut
sekä:
Tony Nyholm: havaijikitara ja draamallinen ilmaisu (A)
Matti Laipio: draamallinen ilmaisu (A)

Metsämökin tontun menestyksen myötä Scandialle tuli kiire saada markkinoille uusi Jussi & The Boys albumi. Helmikuussa 1975 julkaistiinkin LP Kantri & rock ja samaan aikaan julkaistiin tämä single. Levyn A-puolta ei jostain syystä kuitenkaan laitettu LP:lle, vaan sen B-puoli täytettiin aikaisemmin Kantri -LP:llä julkaistuilla kappaleilla. Valtatie 66 on sensijaan tuo Kantri & rock LP:llä julkaistu versio. Tuottajana toimi edelleen Matti Laipio, mutta nyt oli siirrytty Finnlevyn studiolle, jossa äänittäjänä toimi Antti Joki. Molemmat kappaleet on 1989 julkaistu CD:llä Parhaat 1973-76 (SAFCD 2025). Kanteen Suosikin innoittamana Suosikki -lehti halusi kuvata bändin lehden kansikuvaan. Kuvat otettiinkin ja niistä yksi niistä painettiin singlepussiin, mutta Suosikin kanteen ne eivät koskaan päässeet.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 945, A:8.1975 B:4-5.1975, Scandia-Musiikki 10.1975
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Alla palmupuiden Kaj Westerlund / K.W.Blomqvist / Kaj Westerlund 2:44
B Korkataan taas -Wine- Trad. / Jussi Raittinen / Kaj Westerlund 3:25
Muusikot:
A:Jussi & New Orleans Boys
Jussi Raittinen: laulu
Kaj Westerlund: paino
Steve Hughes: kitara
David Barard: basso
Herman Ernest: rummut
Kenneth Williams: conga
Charles Neville: alttosaksofoni
Lon Price: tenorisaksofoni
B:Jussi & Boys & Friends
Jussi Raittinen: laulu
Kaj Westerlund: piano, taustalaulu
Kalle Lae: kitara, taustalaulu
Aimo Hakala: rummut
Jukka Gustavson: urut, taustalaulu
Pekka Pohjola: basso
Eero Raittinen: taustalaulu
Americo Belotti: trumpetti
Maffy Falay: trumpetti
Tommy Koverhult: altto- ja tenorisaksofoni
Bert Rosengren: tenori- ja baritonisaksofoni

Singlen A-puoli on äänitetty Jussin ensimmäisellä amerikanmatkalla Allan Toussaintin ja Marshall Sehornin Sea-Saint studiolla New Orleansissa. Äänittäjänä toimi Ken Laxton ja tuottajana sielläkin Matti Laipio. Alla palmupuiden kappaleella Jussi osallistui jälleen Syksyn sävel -kisaan ja se julkaistiin myös albumilla Mennään melomaan (SLP 625). Korkataan taas on puolestaan albumilta Kehä kaartuu (SLP 620) ja äänitetty Tukholmassa Marcus Music -yhtiön toimesta. Tuottajana tässäkin äänityksessä toimi Matti Laipio.

New Orleansin sessiossa soitti joukko kokeneita studiomuusikoita. Heistä Kenneth Williams on soittanut mm. Albert Kingin, Chicken Shackin ja Lee Dorseyn levyillä. Herman Ernest puolestaan on musisoinut Irma Thomasin, John Mayallin ja Junior Wellsin levyillä. Fonisti Lon Price taas on vieraillut mm. Leonard Cohenin, Elton Johnin, Kansasin, Al Jarreaun ja Dwight Yoakamin levyillä. David Barard on levyttänyt yhdessä Solomon Burken, Dr. Johnin, Patti LaBellen ja Johnny Adamsin kanssa. Kitaristi Steve Hughesin soittoa voi kuulla vaikka James Cotton Blues Bandin, John Mayallin ja Culture Clubin levyillä. Charles Neville on yksi Nevillen veljesyhtyeen (Neville Brothers) jäseniä.

Alla palmupuiden on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Rock & Country R & C 506, 8.1975, Rock & Country Records 1975 (?)
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Blue Moon Of Kentucky Bill Monroe / Charlie Feathers - Jussi Raittinen 1:38
B I'm Left, Yuo're Right, She's Gone Kesler - Taylor / Charlie Feathers - Jussi Raittinen 2:30
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Charlie Feathers, akustinen kitara
Bubba Feathers, kitara
Marcus Van Story: kontrabasso

Tämä ruotsalaisen Rock & Country Records -yhtiön julkaisema single on äänitetty Jussin ensimmäisellä amerikan matkalla Glo-lite studiolla Memphisissä. Äänittäjänä toimi Bill Glore ja tuottajana Matti Laipio. Molemmat kappaleet on julkaistu maaliskuussa 1976 ilmestyneellä albumilla Mennään melomaan (SLP 625). Tuolla älppärillä biisit on julkaistu Memphis Medleynä, jossa biisit spiikkaa DJ "Happy Fats" eli K.W.Blomqvist. Sinkulla ei ole K.W:n spiikkauksia, vaan pelkät biisit monoversioina. Ruotsalaisilla on ollut vaikeuksia suomalaisten nimien kanssa. Jussin nimi on kirjoitettu levyetiketissä muotoon "Jussi Raitanen" ja Matti Laipio on "Mattie Laipio". Alkuperäisestä julkaisuajankohdasta minulla ei ole täyttä varmuutta. Singlestä on ilmeisesti otettu jossakin vaiheessa uusintapainos, koska sitä on yhäkin saatavana ainakin Helsingin Kalliossa aivan Jussin vanhoilla kotinurkilla sijaitsevassa Goofin' Around -myymälässä. Putiikin tarkka osoite on Hämeentie 46 ja puhelinnumero 09-7733 113.

Molemmat laulut on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Scandia KS 952, A:8.1975, B:1976, Scandia-Musiikki 1976
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Mennään melomaan Kaj Westerlund / K.W.Blomqvist / Kaj Westerlund 2:24
B Hyppää paattiin -Sea Cruise- H.Smith-J.Vincent / K.W.Blomqvist / Kaj Westerlund 2:30
Muusikot:
A:Jussi & New Orleans Boys
Jussi Raittinen: laulu
Kaj Westerlund: piano
Steve Hughes: kitara
David Barard: basso
Herman Ernest: rummut
Kenneth Williams: conga
Charles Neville: alttosaksofoni
Lon Price: tenorisaksofoni
B:Jussi & Boys
Jussi Raittinen: laulu, kitara
Kaj Westerlund: piano, taustalaulu
Pekka Tammilehto: kitara
Aimo Hakala: rummut
sekä:
Kalle Lae: kitara
Pekka Pöyry: alttosaksofoni
Sakari Kukko: tenorisaksofoni
Heikki Virtanen: basso

Singlen A-puoli on äänitetty Jussin ensimmäisellä amerikanmatkalla Allan Toussaintin ja Marshall Sehornin Sea-Saint studiolla New Orleansissa. Äänittäjänä toimi Ken Laxton ja tuottajana sielläkin Matti Laipio. Hyppää paattiin on äänitetty Finnvox-studiolla Helsingissä luultavasti alkuvuodesta 1976. Äänittäjänä tällä kappaleella toimi Jouko Ahera. Molemmat kappaleet ovat maaliskuussa 1976 ilmestyneeltä albumilta Mennään melomaan (SLP 625).

Mennään melomaan on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Love Records LRS 2133, 4.1976, Love Records 4.1976
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Muori ei siedä musaa tuvassaan -Mama Don't Allow- Trad. / Raita Outinen / Nalle Nyman 4:38
Muusikot:
Jussi Raittinen ja DDT Jazzband:
Jussi Raittinen: laulu
Rick Wahlstein: trumpetti
Fred Andersson: klarinetti
Nalle Nyman: klarinetti
Sven Svärd: vetopasuuna
Christer Sandell: piano
Christian Schwindt: rummut
Pentti Mutikainen: basso
Herbert Katz: banjo

Love oli julkaissut DDT:ltä LP:n jo vuonna 1970 ja jo tuolloin Jussi oli laulanut levyllä pari biisiä. Tällä singellä Jussi laulaa levyn a-puoliskon. B-puolella on instrumenttaali Kun elämässä on juhlaa. Muori ei siedä musaa tuvassaan on sittemmin julkaistu kokooma-albumilla Eero ja Jussi 20 vuotta (RCA Victor PL 40177) sekä kokoelmakasetilla Mukavaa matkaa 2 (KAC-200). Tuon kasetin etiketissä tai kansiteksteissä ei ole mainintaa julkaisijasta eikä julkaisuvuodesta. Luonnollisesti tämäkin single sisältyy Love Records - Kaikki singlet 4 kokoelmajulkaisulle.

Kuuntele Muori ei siedä musaa tuvassaan Spotifystä:EMI 9C 006-38216, 7.1976, EMI Finland 10.1976
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Nashville Tennessee Hillel Tokazier / Kaj Westerlund / Kaj Westerlund 2:00
B On vannomatta paras Hillel Tokazier / K.W.Blomqvist / Kaj Westerlund 2:46
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Kaj Westerlund: piano
Reggie Young: sähkökitara (soolo)
Scotty Moore: sähkökitara
Ray Edenton: akustinen kitara
Bob Moore: basso
D.J.Fontana: rummut
Buddy Spicher: viulu
Weldon Myrick: steel-kitara
The Jordanaires: taustalaulu
Linda Hargove: taustalaulu

Tämä single on lohkaistu Monument Studiolla Nashvillessa USA:ssa äänitetyltä Nashville albumilta. Äänittäjänä toimi itse Scotty Moore, joka myös tuotti levyn yhdessä Matti Laipion kanssa. Levyn muusikkolista on kuin Elviksen levyiltä. Molemmat biisi on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:EMI 9C 006-38234, 7.1976, EMI Finland 1.1977
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Mannaa sataa Mikko Alatalo / Kaj Westerlund 2:37
B Marjapussi-Jussi Kaj Westerlund / Irina Milan / Kaj Westerlund 2:50
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Reggie Young: sähkökitara (lead)
Scotty Moore: sähkökitara
Ray Edenton, akustinen kitara
Kaj Westerlund: piano
Bob Moore: basso
D.J.Fontana: rummut
Buddy Spicher: viulu
Weldon Myric: steel kitara
The Jordanaires: taustalaulu
Linda Hargove: taustalaulu

Tämä on toinen singlelohkaisu Nashville albumilta. Molemmat biisi on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:EMI 9C 006-38246, 7.1976, EMI Finland 4.1977
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Shame, Shame, Shame McCraclin-Geddings / Kaj Westerlund 2:10
B I'm Walking Domino-Bartholomew / Kaj Westerlund 2:04
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Clyde Kerr: trumpetti
Alvin Thomas: tenorisaksofoni (soolot)
Carl Blount: tenori- ja baritonisaksofoni
Kaj Westerlund: piano
Steve Hughes: kitara
David Barard: basso
Dwight Richard: rummut

Molemmat singlen kappaleet ovat abumilta Rollin' The Rock. Molemmat biisi on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:EMI 9C 006-38282, 1.1978, EMI Finland 1978
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Voi viinaa hirveää -Alcohol- Ray Davies / Kari Kuuva / Kaj Westerlund 3:11
B Mulla on aikaa vain Kari Kuuva / Kaj Westerlund 3:14
Muusikot:
Jussi & The Boys
Jussi Raittinen: laulu, taustalaulu, basso (a)
Kaj Westerlund: piano, taustalaulu, sähkökitara - soolo (b), akustinen kirtra (b)
Pekka Tammilehto: sähkökitara, taustalaulu (a)
Antti Tammilehto: sähkökitara (a), sähköbasso (b), taustalaulu (a)
Aikka Hakala: rummut
tunnistamaton taustalauluja (b)

Tämä single on julkaistu yksin Jussin nimissä. The Boys soittaa kuitenkin levyllä. Kummankaan kappaleen alkuperäistä vinyylimasteroitua versiota ei ole julkaistu millään muulla levyllä. Molemmat biisi on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:EMI 9C 006-38298, 7.1976, EMI Finland 7.1978
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Baby, Let's Play House A.Gunter / Kaj Westerlund 2:31
B Boppin' The Blues Perkins-Griffin / Kaj Westerlund 2:36
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Kaj Westerlund: piano
Billy Zoom: soolokitara
Holly Hollander: rymikitara
Patrick Woodward: basso
Henry Berry: rummut

Singlen kappaleet ovat uudelleen miksattuja versioita Rollin' The Rock -albumilla julkaistuista äänitteistä.  Molemmat biisi on julkaistu uudelleen masteroituna cd-kokoelmalla Muistan vielä vuonna -76.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Gold Disc GDS 227, 2.1979, Levytuottajat 3.1979
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Marsilaisten rock'n'roll - Flyin' Saucers Rock'n'roll - Scott / K.W.Blomqvist / Jussi & The Boys 1:44
B Rokkimorsian - I Knew The Bride (When She Used To Rock And Roll) - Nicholas Lowe / Hector / Jussi & The Boys 2:00
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, taustalaulu, rytmikitara, piano
Pekka Tammilehto: soolokitara, rytmikitara (S.D. Curlee kitara), taustalaulu
Antti Tammilehto: basso, taustalaulu
Aimo Hakala: rummut, lyömäsoittimet

Singlelohkaisu albumilta Lapsilta kielletty (Gold Disc GDL 2013).

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Tähtitorni TÄS-8, 6-7/1984, Music Makers 1984
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Mañana David M. Barbour-Peggy Lee / Trad-Reino Helismaa / Eero Lupari 3:58
B Samassa veneessä (Konttorikantri) Kyösti Kattilakoski - Markku Lonkila / Markku Lonkila / Eero Lupari 2:38
Muusikot:
Jussi Raittinen ja Eero Luparin orkesteri:
Jussi Raittinen: laulu, taustalaulu
Eero Lupari: orkesterin johto, sähkö- ja akustiset kitarat, taustalaulu
Anteri Jakoila: akustiset ja slide-kitarat, mandoliini
Juha Tikka: sähköbasso
Tomi Parkkonen: rummut ja löymäsoittimet
Hillel Tokazier: piano
Aaro Kurkela: harmonikka
Heikki Jäntti: huuliharppu
Antero Priha: trumpetti
Mircea Stan: pasuuna
Mircea Stan: pasuuna
Risto Pensola: klarinetti, alttosaksofoni
Irina Milan: taustalaulu, systeri (A)
Esa Nieminen: taustalaulu

Singlen kappaleet ovat peräisin albumilta Hirvi älä tule tielle (Tähtitorni TÄLP-5).

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:Dingdong-song DDSS-1, 1990, Dingdong-song 1990 - kansikuva
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A Joensuu kutsuu Jack Guthrie / J.Kainulainen / Eero Lupari 3:58
B Elvis Liperissä J.Kainulainen / Eero Lupari 2:38
Muusikot:
Jussi Raittinen & The Country Boys
Jussi Raittinen: laulu, basso
Eero Lupari: kitarat
Olli Haavisto: kitara, steel-kitara
Tomi Parkkonen: rummut ja löymäsoittimet

Tämän singlen takaa löytyvät Joensuulaiset monitoimimiehet Jussi Kainulainen ja Hannu Hätönen. Eräiden Joensuulaisten firmojen tuella he toteuttivat tämän singlen. Singlen tuotti Eero Lupari. Levyllä soittaa Eeroa lukuunottamatta silloinen The Boys -kokoonpano. Eeron tilalla rummuissa on Tomi Parkkonen.

Jussi "Big John" Raittinen with Hal Peters & His Trio, EP: Goofin GOOFY-6022, 24.10.1990, Goofin' Records 1991 - kansikuva
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
A1 Long Black Train Conway Twitty / ? 2:47
A2 There'll Be No Teardrops Tonight Hank Williams / ? 3:02
B1 Even Tho Willie Lee Jones - Curt Peeples - Michael Pierce / ? 2:04
B2 I'll Be There Ray Price - Rusty Gabbard / ? 1:50
Muusikot:
Jussi Raittinen sekä Hal Peters & His Trio
Jussi Raittinen: laulu
Heikki Laakkonen (Hal Peters): akustinen kitara
Jussi Huhtakangas (Lester Peabody): steel kitara
Eino Rastas: soolokitara
Timo Uimonen: kontrabasso

Tämän maxi-EP:n kappaleet on äänitetty Millbrook Studiossa 24.10.1990. Äänittäjänä toimi J.Heininen. Nämä kappaleet on julkaistu vain tällä levyllä. Kappaleiden sovittajia ei levykansissa mainita.

MJ6, 1999, Helsingin Meijeri- ja Juustotyöntekijät r.y ao 36, 1999
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Rotestilaulu Mikko Saarela / Vesa Anttila 2:07
Muusikot:
Jussi Raittinen: laulu
Vesa Anttila: kitara, basso, rummut

Tämä levy liittyy Helsingin Pitäjämäen meijerin lopetuskamppailuun. Valio päätti lopettaa tuottoisan meijerinsä työntekijöiden sitkeästä vastuksesta huolimatta. Helsingin Meijeri- ja Juustotyöntekijöiden ammattiosasto teetätti tämän levyn, joka ensin julkaistiin tarraetiketillä varustettuna painoksena. Myöhemmin siitä tehtiin painetuilla kansilla varustettu "oikean" levyn näköinen painos. Uudessa kansikuvassa on lakkautetun meijerin kuva. "Muistosanat" kansitekstiin on kirjoittanut ammattiosaston puheenjohtaja Jouni Konttila.

alkuperäinen kansikuva - uusintapainoksen kansikuva

Ding Dong DDSCDS-10, 2002, Ding Dong Song 2002 - kansikuva
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Shake bileet -Do The Shake- Kim Brown-Denis Gibson-Graham Johnson-Ian Mallet / Markku Salonen / Jussi & The Boys 3:58
2 Tuhat silmää yön -The Night Has a Thousand Eyes- Ben Weisman-Dorothy Wayne-Marilyn Garret / Vexi Salmi / Eero Lupari 2:38
Muusikot:
Jussi Raittinen & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso
Eero Lupari: kitarat
Jari Metsberg: kitarat, taustalaulu
Rudy Ryynänen: rummut, perkussiot, taustalaulu

Single julkaistiin alkuvuodesta 2002 esimakuna tulevalta SHAKE! -albumilta. Kyseessä on albumin promo-julkaisu. Levyä ei siis ole normaalisti myynnissä.

Parlophone 7243 549352 2 0 , 2004, Emi Finland 2004
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Jorma Kääriäinen & Agents: Tahdon saaren Erik Lindstöm / Erik Linström / Esa Pulliainen 2:52
2 Jussi & The Boys: Leningrad -Theme From Leningrad- Vasili Solojev-Sedoi / Jukka Itkonen / The Boys 3:28
Muusikot:
Jussi Raittinen & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu (2), basso (2), taustalaulu (1)
Eero Lupari: kitarat (2)
Jari Metsberg: kitarat, taustalaulu (2)
Rudy Ryynänen: rummut, perkussiot, taustalaulu
Jorma Kääriäinen & Agents
Jorma Kääriäinen: laulu (1), kitara (1)
Esa Pulliainen: kitara (1)
Kai Pulliainen: basso (1)
Heikki Sandrén: rummut (1)

Agents ja Boys -yhtyeiden yhteiseltä Pop Show albumilta julkaistiin huhtikuun 2004 lopulla tämä promo-single, jota jaettiin radioasemille. Levy on julkaistu muovikotelossa ilman kansilehteä.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:

Parlophone 7243 861385 2 1 , 2004, Emi Finland 2004
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Jorma Kääriäinen & The Boys: Takaa ajatusten virran -Gentle On My Mind- John Hartford / K.W. Blomqvist -Jussi Raittinen / Eero Lupari 3:32
Muusikot:
Jorma Kääriäinen & The Boys:
Jorma Kääriäinen: laulu
Jussi Raittinen: basso
Eero Lupari: kitarat
Jari Metsberg: kitarat
Rudy Ryynänen: rummut, perkussiot

Toinen promo-single Agents ja Boys -yhtyeiden yhteiseltä Pop Show albumilta. Toisena kappaleena levyllä kuullaan Agentsien ja Jorma Kääräisen versio vanhasta Eero ja Jussi & The Boys hitistä Balladi kanuunasta. Levy on julkaistu muovikotelossa ilman kansilehteä.

Kuuntele Takaa ajatusten virran Spotifystä:

DDSCDS-11, 2005, Helsingin Meijeri- ja juustotyöntekijät ry 2005 -Kansikuva-
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Valioluokan blues - Esplanadi - Keijo Räikkönen / Mikko Saarela / Eero Lupari 3:40
Muusikot:
Jussi Raittinen & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu, basso
Eero Lupari: kitarat
Jari Metsberg: kitarat
Rudy Ryynänen: rummut

Tuottaja: Eero Lupari
Äänittäjä: Esa Pulliainen, Hitsville 3

Vaan miksi minä tässä itken yksin murheissain
onhan mulla joukkovoimaa duunariporukassain
vaikka uuslipilaarit voitonvarmana räksyttää
niin vielä sitä työläiset hanttin pistää
ja markkinavoimat jopa nitistää
vaikka tässä eletäänkin maailmassa
niin ylen ihanassa - globalisaatiossa.

Noin lauletaan tässä Mikko Saarelan uudelleen sanoittamassa Keijo Räikkösen vanhassa laulussa. Uuden tekstin ja levytyksen on tilannut Helsingin Meijeri- ja Juustotyöntekijöiden ammattiosasto lahjaksi satavuotiaalle Suomen Elintarviketyöläisten Liitto (SEL) ry:lle.

- Kansikuva -

Johnny & The Dodgers: Harmaa herrasmies / King Kong, Turenki CDS-917-3, Turenki Records 2011
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Harmaa herrasmies - Brown Eyed Handsome Man -
Chuck Berry / Topi Salmi / Olli Haavisto - Timo Kämäräinen - Japa Karjalainen
3:40
Muusikot:
Johnny & The Dodgers featuring Teddy Guitar, Buck Jones, Rock-Ola ja Jussi Raittinen
Jussi Raittinen: laulu
Aikka "Teddy Guitar" Hakala: laulu
Jari "Buck Jones" Salminen, laulu
Olli "Rock-Ola" Pihlajamaa: laulu
Pasi "Johnny" Hailio: laulu
Olli Haavisto: akustinen kitara, pedal steel, dobro, lap steel, weissenborn ja sähkökitara
Timo Kämäräinen: sähkökitara ja taustalaulu
Jape Karjalainen: pystybasso ja taustalaulu
Olli Krogerus: rummut
Suvi Isotalo: taustalaulu

Tämä promosingle on peräisin Johnny & Dodgrsin albumilta Matkaa teen. Singleä ei siis ole ollut myynnissä. Toisena kappaleena levyllä on King Kong -niminen instrumenttaali.

Kuuntele Harmaa herrasmies Spotifystä:


Jussi & The Boys: Pukki luonas vierailee / Ankea joulu, Turenki CDS 917-44, Turenki Records 2013
# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
1 Pukki luonas vierailee - Santa Claus Is Back In Town - Jerry Leiber - Mike Stoller / Jussi Raittinen / Jussi & The Boys 2:46
2 Ankea joulu - Blue Christmas - Billy Hayes - Jay W. Johnson / Jussi Raittinen / Jussi & The Boys
3:08
Muusikot:
Jussi & The Boys:
Jussi Raittinen: laulu
Eero Lupari: kitara, taustalaulu
Jari Metsberg: kitara
Rudy Ryynänen: rummut ja perkussiot
sekä:
Lasse Sirkko: kontrabasso

Tämä on promosingle. Singleä ei siis ole ollut myynnissä. Molemmat kappaleet ovat Elviksen vuonna 1956 ilmestyneeltä joululevyltä Elvis' Christmas Album. Molemmat laulut on julkaistu bonusraitoina 14.3.2014 ilmestyneellä Kerran veilä, pojat! -albumilla sekä gitaalisena jakeluna julkaistulla kokoelma-albumilla Turengin joulu.

Kuuntele singlen kappaleet Spotifystä:

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia, älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 1998-2017 Raimo Öystilä