Jussi Raittinen - Diskografia

Kansikuva: Kaikki laulut
- Suurenna kuva -

RAULI BADDING SOMERJOKI: KAIKKI LAULUT
CD: Love Records LXCD 616, Siboney 1997
Tuottaja: Pekka Aarnio, Heikki Metsämäki, Sini Perho
Masterointi: Pekka Aarnio ja Janne Malén, Digital Editing Room

# kappale sävel/sanat kesto
A29 Around And Around Chuck Berry / Tommie Mansfield Group 2:40

Muusikot:
Rauli Badding Somerjoki ja Tommie Mansfield Group:
Rauli Badding Somerjoki: laulu
Tommie Mansfield: kitara ja laulu
Jussi Raittinen: basso
Antero Jakoila: kitara
Pertti Kilpeläinen: rummut
Jani Uhlenius: piano

Siboneyn Rauli Somerjoen syntymän 50-vuotispäivän kunniaksi julkaisema hieno Badding kokoelma sisältää myös yhden biisin, jolla Jussi on mukana. The Boys -yhtyeen sivukokoonpano Tommie Mansfield Group esiintyi vuoden 1970 Ruisrockissa. Oman esityksensä lisäksi bändi säesti myös uraansa aloittelevaa Baddingiä, jonka tuolloin esittämistä neljästä biisistä on tälle kokoelmalle sisällytetty Baddingin osuuden aloittanut Chuck Berryn klassikko Around And Around. Biisin alussa Jussi spiikka Raulin sisään: "No niin henkilö, joka on monista yhteyksistä tuttu, monilta M.A.Nummisen tuottamilta levyiltä ja varsinkin rock-yhtyeestä Suomen Talvisota 1939-1940. RAULI SOMERJOKI eli BADDING"


. Äänitys on tehty Yleisradion toimesta 23.8.1970. Muut Baddingin & TMG:n biisit tuolla Ruisrockin keikalla olivat Baby Face, Rock on rajaton riemu ja Mun sormuksein. Tällä äänitteellä kuullaan myös harvinainen näyte Mansfieldin laulutyylistä. Tommie innostuu näet välillä laulamaan hyvin omintakeiseen tyyliinsä. Badding levytti Around And Aroundin Jarkko Laineen suomennoksena Rokaten ja rollaten seuraavana vuonna ensimmäiselle omalle albumilleen Synnyin rokkaamaan (LRLP 39). 

Linkit:

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia, älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 1998-2013 Raimo Öystilä