Jussi Raittinen - Uutiset
Jussi Raittinen 60 vuotta 15.9.2003
- Tervetuloa Tavastialle!

jussi_76.jpg (20265 bytes)

Jussi Raittinen saavuttaa 60-vuoden merkkipaalun 15.9. Jussi juhlii synttäreitään musiikin merkeissä Tavastia-klubilla Helsingissä. Samalla juhlitaan Jussin muistelmien Muistan vielä vuonna -56 ja Jussin kaikki Usa:n / EMI:n levytykset sisältävä kokoelman Muistan vielä vuonna -76 ilmestymistä.

Illan aikana esiintyvät Jump'n'Jive, Big John & The Billy Boys, Pekka Raittinen Project, Vanhat Pojat, Jussi & The Boys sekä JS. & The Strummers, tässä järjestyksessä. Ovet avautuvat kello 20.00 ja eka bändi aloittaa 20.30.

Jussi valottaa illan ohjelmistoa seuraavasti: Illan musiikkianti on rakennettu pitkälti Muistan vielä vuonna -76 cd:n sisältöön. Jump'n'Jive eli Hillel Tokazier (piano), Matti Oiling (rummut), Panu Syrjänen (sax) ja Iiro Kautto (basso) ja minä (kitara) heittää Rollin' The Rock-albumin New Orleans-raitoja ja muutakin, kun Big John & The Billy Boys taas albumin rockabillyantia. Kokoonpano on Eikka Rastas (kitara), Matti Saloranta (basso ja laulu), Rudy Ryynänen (rummut) ja mä (kitara).

Vanhat Pojat on yhdistelmä Vanhan Isännän, Frank Tikka (basso) ja Olli Haavisto (steel) ja Boysien Hillel Tokazier (piano), + nykyinen bändi, niin että minä soitan komppikitaraa. Ohjelmisto koostuu Nashville-matskusta, ja paikalla olevat säveltäjät (K.W, juontaja, Lupari ja Hille) osallistuvat biisiensä tulkintoihin laulamalla. Kenties jotain yllätyksiäkin tulee.

Paikalla on myös Jussin jälkikasvu osoittamassa, ettei omena ole puusta kovinkaan kauas pudonnut. Musiikki on läheinen asia myös Jussin pojille Pekka ja Jukka Raittiselle.

Pekka Raittinen Project esittää hänen suomenkielistä singer/songwriter -materiaaliaan ja Jukka Raittisen JS. & The Strummers uutta aaltoa.

Toki illan aikana kuullaan myös nykyistä Jussi & The Boys -kokoonpanoa, jonka ohjelmisto tulee sisältämään ainakin Shake!:n materiaalia. Tavastia on auki kello kahteen yöllä.

Ei puheita, muistamisia eikä lahjoja, muistuttaa Jussi. Päivänsankari ja muut 20 muusikkoa tarjoilevat musiikkiohjelman, ja vieraat nauttivat virvokkeita omaan piikkiinsä. Tervetuloa! Tavastialle ei ole pääsymaksua.

tavastia_logo2.gif (1182 bytes)
Urho Kekkosen katu 4-6

31.8.2003 Raimo Öystilä

 

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia, älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 2003 Raimo Öystilä