Tapahtumakalenteri
Seuraavat kurssit kuuluvat sarjaan:

Ihminen
osana universumin
kokonaisuutta
                                                                                                                          

 

 

 

 

Vetoomus planeettamme Valotyöntekijöille
Pyydämme planeettamme kaikkia valotyöntekijöitä yhdistämään tietoisen voimansa rauhoittamaan maaplaneettamme henkistä ilmapiiriä, koska luonto alkaa reagoida katkeruuden, vihan ja ahdistuksen energioihin sanoin kuvaamattoman voimakkaalla tavalla.
Tehkäämme keskitetty meditaatio tilanteen harmonisoimiseksi joka ilta klo 21 paikallista aikaa vähintään yhden viikon ajan.
Tämän pyynnön esittää joukko planeettamme Valotyötekijöitä.

En begäran till alla Ljusarbetare på vår Planet:
Alla Ljusarbetare ombedes att förena sina medvetna krafter och energier för att dämpa den negativa andliga atmosfären på vår planet. Naturen börjar reagera på energierna – bitterhet, hat, ångest – på ett oerhört kraftfullt sätt.
Vi ber er att medverka i en gemensam meditation varje kväll kl. 21.00 under minst en vecka, för att harmonisera situationen.
Denna begäran har sänts ut av en grupp Ljusarbetare på vår Planet.


A Request to the Light Workers of our Planet
We are invoking all the Light Workers to unite their conscious power and efforts to appease the spiritual atmosphere of our Planet. The Nature is starting to react to the energies of the bitterness, hatred and anguish in an ineffable powerful way.

We ask you to have a centralized meditation every evening at 9 pm local time for harmonizing the situation at least during one week’s time.
This request has been sent by a group of the Light Workers of our Planet
.

 

 

 

 

Suuri ihmiskunnan Planetaarisen Karman täyttymys ja selviytyminen neljän suuren voiman jännityksessä. 
 
Shamballan Tulen ja Hevosen vuonna

Suuret ihmismassat ovat lähteneet liikkeelle. Tämän syklin jälkeen ei mikään enää ole entisensä. 

Kosmisen Hyväntahdon ja Rauhan Soturit Yhdistäkää KAIKKI Voimanne kantaaksenne sisäisen lupauksenne VALOLLE.

 Se, mitä voimme yhdessä tehdä Harmoniaan, Rauhan ja Tasapainon energioiden Virtauksessa ensivuoden loppuun saakka, vaikuttaa tulevaisuuden ELÄMÄÄN hyvin pitkäksi aikaa.

 

 

Eso.TV Logo

Mikä ASTRALTV.FI on?

ASTRALTV.FI on interaktiivista elämänhallintaa tukeva palvelu ja TV-ohjelma. Ohjelmaa esitetään MTV3 ja Sub --kanavilla.

Televisiolähetyksissä alansa huippua edustavat näkijät ovat läsnä sinulle ja sinulla on mahdollisuus päästä keskustelemaan heidän kanssaan puhelimitse.

ASTRAL TV tarjoaa apua sekä suoraan televisiolähetykseen soittaville että myös puhelinpalvelun, jossa eksperttimme ovat tavoitettavissasi ajankohdasta riippumatta.

Ihmiset ovat aina olleet kiinnostuneita tulevaisuudestaan. Kukaan ei kuitenkaan voi täydellä varmuudella vastata tähän kiehtovaan, omaa tulevaisuutta koskevaan, kysymykseen.

Aavistamisen taito - taito nähdä tulevaisuuteen - on yhtä vanha kuin ihmiskunta. Tulevaisuuden ennustamiseen on aina läheisesti liitetty itsensä tunteminen. Historian kuuluisin oraakkelipaikka, Apollon temppeli Delfoissa kantoi seuraavaa sanontaa: /"GNOTHI SEAUTION"/ eli /"TUNNE ITSESI"./

Tulevaisuuden toteutuminen on lopulta itsemme tuntemista. Kuten menneisyytensä, kaikilla meillä on myös tulevaisuutensa sisällään. Tulevaisuus ei kuitenkaan ole ennalta määrätty ja lopullinen vaan joustava ja muotoutuva, jos pystyy tunnistamaan merkittävimmät taipumukset, tarpeet ja suunnat.

ASTRAL TV yhdistää ikivanhan tiedon tämän päivän tekniikoihin.

http://www.astraltv.fi/ 

 

 

Veda Pulse - mittauksia, Health Angel - fotoniresonanssiterapioista ja henkilökohtaisia selvänäkökonsultaatioita

Aika:

 Sopimuksen mukaan 

Paikka + varaukset: 

Sopimuksen mukaan 

Veda pulse ™ mittaus kartoitaa kehon elinten ja toimintojen tilanteen. Se antaa tietoa 12 päämeridiaanista ja seitsemästä päächakrasta. Ohjelma antaa yksilöllisiä suosituksia fyto-, aroma- ja ravintoterapiasta. Se neuvoo henkilökohtaista ruokavaliota, liikuntaa ja päivärytmiä. Mittaustulokset ja suositukset saa mukaan USB-tikulle (tai paperitulosteena). Ohjelma käyttää mm. Intialaista, Kiinalaista ja Tiibetiläistä lääketiedettä suositustensa pohjana.

Health Angel - fotoniresonanssiterapioista 

Jokainen solu lähettää ja vastaanottaa valoa

Terve solu säteilee koherenttia valoa ja toimii yhteen muiden solujen kanssa. Sairas tai vajaatoimintainen solu säteilee kaoottisesti, joka kaaos lisääntyy sairauden edetessä.

Kudosten lisäksi kaikilla aineilla ja aineyhdistelmillä on luonteenomainen valonlähetystaajuutensa, mitä käytetään hyödyksi Health Angel -laitteessa. Kehon kemiallisia reaktioita ohjaa elektromagneettinen värähtely. Korjaamalla tätä värähtelyä, keho muuttaa automaattisesti biokemiallisia toimintojaan.

Terveet värähtelyt vahvistetaan

Health Angel poimii kehosta sen värähtelyt, suodattaa ne ja erottelee terveet sairaista. Terveet värähtelyt vahvistetaan ja sairaat muutetaan niin, että ne toimivat yhteen terveiden kanssa. Sen jälkeen kaikki värähtelyt palautetaan terveinä ja vahvana takaisin kehoon.

Toistamalla Health Angel terapiaa muutamia kertoja (keskimäärin 3-5 kertaa) muuttuu keho yhä terveemmäksi ja vähitellen se kykenee itse parantamaan itsensä.

Health Angel pureutuu oireiden syihin


 

Mitä ihmiset kyselevät selvänäkökonsultoinneissa: 

 • Henkilökohtaisissa selvänäkökonsultoinneissa on ihmissuhdeongelmat olleet ylivoimaisena enemmistönä.

 • Toisena ovat olleet erilaiset traumat (korkean paikan kammo, pimeän pelko, pelko ahtaissa paikoissa, pelko liikkua aukealla, jne.) tästä ajasta ja aikaisemmista kehollistumisista.

 • Kolmantena kosminen alkuperä (Deeva- ja enkelikunta, avaruuden kehitysjärjestelmät, rinnakkaisulottuvuudet, jne.) tai maan sielujärjestelmästä. 

 • Lisäksi ihmiset ovat kyselleet omaa suhdettaan johonkin kansaan tai maahan (jokin tietty kansa vetää tai vastustaa, jne.).

 • Myös kysymyksiä on tullut sidoksista omaan lemmikkieläimeen (hevoseen, kissaan, koiraan, jne.).

 • Sitten on vielä epämääräinen ja tarkemmin määrittelemätön ryhmä erilaisista paikkoihin ja esineisiin kohdistuvista sidoksista.


 Tervetuloa ennakkoluulottomasti mukaan! 
 

 

 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 26.11.2014. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 10.12.2014. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

 

 

 

Ajankohtais-

seminaari:

Sielun Suunnitelma - ohjaako Sielu persoonaa?

Aika: 13.12.2014. La klo 11 - 15
Paikka: Art Housen Kerhohuone, Ahlströminkatu 8, Varkaus (käynti sisäpihan kautta)
Ohjelmasisällöstä: Mitä olemmekaan sieluina sopineet ennen fyysistä kehollistumaamme?  Kuinka intuitiomme ja sisäisen ohjauksen kuuntelu, ohjaa toteuttamaan sielumme suunnitelmaa elämämme arjessa! Keiden kanssa olet tehnyt sisäisiä sopimuksia ja muistatko myös niitä? Näistä ja monista muista asioista kertaamme ja virkistämme muistiamme yhteisessä vahvistetussa tietoisuuden energiakentässä. Tervetuloa nosteeseen.  
Muuta: Seminaarin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Ilmoittautumin:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 50 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen ja kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!


  

Aikameditaatio:

21.12.2014. Su klo 19 alkaen

Paikka: Siellä missä silloin olet, on suuri mahdollisuuden hetki  
Järjestäjä: Solaarinen Suuri Suunnitelma, Henkinen Ohjelma
Ohjelmasisällöstä: Virittäydymme ympäri planeettaa alla olevan ohjelman mukaiseen virtaukseen! 
 

Planetaarisen Rauhan, Tasapainon ja Harmonian, ykseyden meditaatio  

21.12.2014. klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan

Ohjaavat Aikain Viisaat ovat inspiroimassa Maan ihmiskuntaa planetaarisesti ottamaan vastaan ja välittämään Solaarisen Ohjauksen Suunnitelman virtauksen Tietoisuusaikaportista uudistavan Rauhan, Tasapainon ja Harmonian ykseyden energiavoiman kohdennuksen Maa-planeetalle. 

Vetoamme kaikkiin yksilöihin ihmiskunnassa, luodaksemme yhdessä  oikeudenmukaisuuden tasa-arvon Valon Energia-auran.

Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan. 

Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua:  RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä  fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle.

Riippumatta yksilökohtaisesta mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme. 

Pyydämme viemään yhteistä viestiämme eteenpäin. 

ENHETSMEDITATION FÖR PLANETARISK FRED, JÄMVIKT OCH HARMONI

21.12.2014 kl 19.00 lokal tid på Planeten Jorden

Tidernas guidande Visa inspirerar mänskligheten på Jorden att planetariskt ta emot och förmedla vidare flödet av den Solära guidningens plan, att genom Fredens, Jämviktens och Harmonins medvetenhetstidsport rikta förnynade energikrafter till Planeten Jorden.

Vi vädjar till samtliga individer inom mänskligheten att tillsammans skapa Ljus-Energi aura av rättvisans jämvikt.

Vi ber att du, ensam eller tillsammans med dina vänner, koncentrar dig, under ledning av ditt Högre Jag i Fredens, Jämviktens och Harmonins enhets energitriangelkraft.

Känn efter inom din Själ vad dessa varandets grundenergikvaliteter:  FRED, JÄMVIKT och HARMONI, betyder för dig, och vad förverkligandet av dem i praktiken skulle betyda för hela mänskligheten.

Vi ber dig att föra vidare vårt meddelande. Oavsett dina personliga åsikter är hela mänskligheten en enda enhet. Planeten Jorden är vårt gemensamma hem, där vi alla tillsammans bildar en enda familj.
 

MEDITATION OF ONENESS FOR PLANETARY PEACE, BALANCE AND HARMONY

21.12.2014, 19.00 around the Planet Earth

The Guiding Wises of Times are inspiring Earth's human nation to planetarely receive and transmit the Plan-stream of Solaric Guidance, Renewable Oneness’ energy power of Peace, Balance, and Harmony allocation to planet-Earth through the Time gate of Awareness.

We call upon every individual in humankind, that together we can create a Light-Energy-Aura of justness of equality.

We ask you, alone or together with your friends, to concentrate in guidance of Your Higher-Self to the Energy-Triangle-Power of Oneness’ PEACE, BALANCE, and HARMONY.

Feel in your soul what those three basic energy qualities of existence: PEACE, BALANCE, HARMONY mean for you, or what the realization of them could fundamentally mean to all humankind.

Regardless of your individual opinions, we are one as humankind.

Planet-Earth is our common home where we all form one and the same family.

We ask you to forward this message.
 

MEDITACIÓN PARA UNIÓN DE LA PAZ, EL EQUILIBRIO Y LA ARMONÍA PLANETARIO

21.12.2014, 19 hrs. tiempo local en cada lugar del Planeta Tierra

Los Guías Sabios de los Tiempos están inspirando a la Humanidad del Planeta Tierra para recibir y transmitir el Raudal del Plan de la Orientación Solar mundialmente a través la Puerta del Tiempo de Consciencia Planetaria, la fuerza energética de la Unidad revitalizadora, que renueva la Paz, el Equilibrio y la Amor al Planeta.

Nuestro llamamiento está enviado para todos los individuos de la Humanidad, para que juntos podamos crear el Aura de Luz de Energía en igualdad de Justicia.

Nosotros rogamos que tú sólo o junto con tus amigos te concentres, guiada/o por tu Ser Superior hacia la fuerza de la energía triangular de la unidad de PAZ, EQUILIBRIO y ARMONÍA.

Concéntrate en tu alma para sentir estas tres cualidades básicas de la existencia, PAZ, EQUILIBRIO y ARMONÍA, para conocer su significado personal en ti, o la realización de estos pudieran significar para toda la Humanidad.

Sin importar cuál sea tu opinión individual, somos parte de la misma Humanidad.

Nuestro hogar el Planeta Tierra, y todos formamos parte de la misma familia.  

Te rogamos transmitir este mensaje a tus amigos. 

MEDITATION DER EINHEIT FÜR WELTFRIEDEN, BALANCE UND HARMONIE

21.12.2014, 19.00 Uhr rund um den Planeten Erde werden die führenden Weisen der Zeit  den Menschen der Erde global den Plan der erneuerbaren Einheits- Energie, Kraft des Friedens, der Balance und Harmonie, zugeordnet zum Planeten Erde durch die Zeittore des Bewusstseins empfangen und senden lassen.

Wir rufen jeden Menschen auf, weil wir zusammen eine Licht-Energie-Aura der Gerechtigkeit der Gleichheit erschaffen können.

Wir bitten Dich, aleine oder zusammen mit Deinen Freunden unter Führung Deines Höheren Selbsts Dich auf die Energie-Dreiecks-Kraft der Einheit FRIEDEN, BALANCE UND HARMONIE zu konzentrieren.

Fühle in Deiner Seele was diese drei grundlegenden Energie-Qualitäten des Seins: FRIEDEN, BALANCE, HARMONIE für Dich bedeuten, oder was das Erreichen von ihnen grundsätzlich für die gesamte Menschheit für Dich bedeuten.

Was auch immer Deine individuellen Einstellungen sind, wir sind als Menschheit eins.

Der Planet Erde ist unser gemeinsames Zuhause wo wir alle Eins formen und die selbe Familie sind.

Wir bitten Dich, diese Nachricht weiterzuleiten.
 

Медитация единства Планетарного Покоя, Равновесия и Гармонии

21.12.2014, в 19 часов по местному времени по всей планете Земля 


Верховные Мудрецы Времен в планетарных масштабах призывают земное человечество воспринять и передать дальше энергию единства Покоя, Равновесия и Гармонии, вновь направляемую на Землю из Временных Врат Знаний по Плану Солярного Главенства. Мы взываем ко всем людям, чтобы вместе создать ауру Энергии Света справедливости и равноправия.


Мы просим Тебя самостоятельно или вместе с друзьями, под управлением своего Высшего Я, сосредоточиться на Силе тройственной энергии Единства ПОКОЯ, РАВНОВЕСИЯ и ГАРМОНИИ. 


Опрeдeли в своей душе, что эти три основополагающих вида энергии - ПОКОЙ, РАВНОВЕСИЕ И ГАРМОНИЯ значат для Тебя и что их ocyщеcтвлeниe в peaльнoй дeйcтвительнocти моглo бы значить для всего человечества.

 

Независимо от Твоего личного мнения, мы, будучи человечеством, представляем собой единое целое. Планета Земля - наш общий дом, в котором мы являемся одной семьей. 

 

Просим Тебя передать наше совместное послание дальше.


 

PLANETAARSE RAHU, TASAKAALU JA HARMOONIA ÜKSOLEMISE MEDITATSIOON

21.12.2014, 19:00 kohaliku aja järgi kõikjal Planeet Maal

Juhtivad Ajatargad kutsuvad üles Maa inimkonda planetaarselt vastu võtma ja vahendama kavandatud Päikeseenergia juhendust uueneva Rahu,Tasakaalu ja Harmoonia Üksolemise Energiajõu suunamisel planeet Maale läbi Teadlikkuse Ajavärava.
Kutsume kõiki inimesi koos looma võrdse õigluse Valgusenergia-Välja.
Palume Sul üksi või koos sõpradega keskenduda Kõrgeima Mina juhendusel Üksolemise Energia Kolmikjõule: RAHULE, TASAKAALULE ja HARMOONIALE.
Tunneta hinges mida need olemise kolm algenergiat: RAHU, TASAKAAL ja HARMOONIA tähendavad Sulle või mida nende elluviimine praktiliselt teostatuna võiks tähendada kogu inimkonnale.
Sõltumata isikilikust arvamusest oleme inimkonnana üks tervik.
Planeet Maa on meie ühine kodu, kus oleme kõik üks pere.
Palume Sul jagada seda sõnumit.


 

Meditācija Planētas mieram, līdzsvaram un harmonijai

21.12.2014, 19.00 veltījums Mātei Zemei

Laika Zinību Vadība iedvesmo Zemes cilvēci saņemt un pārsūtīt Saules Vadības plāna enerģētisko straumi, atjaunojot savu Miera, Līdzsvara un Harmonijas enerģijas spēku, lai to atpakaļ saņemtu Zeme caur Laika Apziņas vārtiem.

Mēs vēršamies pie visas cilvēces un katra indivīda, lai visi kopā radītu Gaismas Enerģijas Auru taisnīgumam un vienlīdzībai.

Mēs lūdzam jūs, vienu pašu vai kopā ar draugiem, koncentrēties uz savu Augstāko Es, lai saņemtu Enerģiju Trīskāršo Spēku savam Mieram, Līdzsvaram un Harmonijai

Sajūtiet ar savu gara spēku ko šīs trīs pamata dzīvības enerģijas: Miers, Līdzsvars un Harmonija, nozīmē priekš Jums, vai to realizācija un izpausme nozīmē visai cilvēcei.

Neskatoties uz mūsu individuālajiem uzskatiem, mēs visi esam cilvēki.

Planēta Zeme ir mūsu kopējās mājas uz kuras mēs visi veidojam vienu lielu ģimeni.

Lūdzu nododiet tālāk šo ziņu.

Trijas Saules šorīt lēca Pār Zemīti Austrumos, Miera Saule, Goda Saule, Mūsu Zemes harmonija.

 

MEDITAZIONE PER LA PACE, L’EQUILIBRIO, L’ARMONIA E L’UNITÀ PLANETARIO

21.12.2014  alle ore 19.00 tempo locale dappertutto sulla pianeta Terra

Le Guide Saggi dei Tempi stanno ispirando l’umanità della Terra per ricevere e trasmettere la corrente secondo il Piano di Guida Solare, la corrente che sorge dalla Porta del Tempo di Coscienza, la forza energetica e rinnovando dell’Unità, della Pace, d’Equilibrio e dell’Armonia che è diretto verso la pianeta Terra.

Ci appelliamo così ai tutti gli individuali della umanità per creare tutti insieme l’Aura Energetica della Luce, Giustizia e Uguaglianza.

Ti preghiamo a concentrarti, o da solo o con gli amici, sotto la Guida del Te Superiore, sulla Forza Energetica Triangolare dell’UNITÀ, della PACE e dell’ARMONIA.

Senti nella anima tua, cosa significano a Te questi tre qualità fondamentali della energia: PACE, EQUILIBRIO, ARMONIA oppure cosa potrebbe causare a tutta la umanità se questi si realizzino fisicamente in pratica.

Per quanti siano i tuoi opinioni individuali, come l’umanità siamo una totalità, la pianeta Terra è la nostra casa comune dove siamo dalla stessa famiglia.

Chiediamo di trasmettere in avanti questo nostro messaggio.  

 
Arvoisat planetaariset kanssamatkaajat:

Pyydämme alkuperäisen tekstin käännösapua edellä olevien käännösten lisäksi, Unkarin, Kiinan, Intian, jne. kielille! Käännökset olisivat kaikille hyödyksi.

 Yhdessä eteenpäin! 


 Huom!   Huom!   Huom! 
Uuden vuoden nosteet: Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu tehokeskitykseen Uudelle Vuodelle 2015 
Aika: 31.12.2014. Ke klo 22 alkaen kokoonnutaan myyttikestien merkeissä
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun tehostetun, kolmivaiheisen, värivaloenergiaharjoituksen laajemman version!

Vapaa pääsy


 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 7.1.2015. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

Erikois-

meditaatio:

Erikoismeditaatio teemme I - säteen tehoharjoituksen!

Aika: 21.1.2015. Ke klo 19 - 20.30
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestää: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen I  - säteen tehoharjoituksen.
Vapaa pääsy
 

 

 

 

Ajankohtais-

seminaari:

Aikataulu

muuttunut

Ajankohtaisseminaari

Aika: 24.1.2015. La klo 11 - 15 
Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä:

Käymme yhdessä keskustelujen ja harjoitusten merkeissä yleisiä ja omakohtaisia ”nyt hetken” tärkeimpiä asioita läpi.

Kuinka Solaariset ja planetaariset uudet tietoisuuden energiavirtaukset vaikuttavat intuitioomme ja sisäisen ohjauksen kuunteluumme?

Näistä ja monista muista asioista kertaamme ja virkistämme muistiamme yhteisessä vahvistetussa tietoisuuden energiakentässä.

Seminaarin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 50 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!


 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 28.1.2015. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

 

 

Luento:

    

Fyysinen kuolema - portti uuteen elämään! 
Aika: 2015
Paikka: Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin
Järjestää: Turun Henkinen Keskus ry, konsankartano@gmail.com  puh 044 5929324 http://www.konsankartano.fi/turun_henkinen_keskus.html 
Ohjelmasisällöstä: Luopuminen vanhasta, on joka kerran pieni "kuolema" arvomaailmassa ja asenteissa. 

Rakkaan ihmisen siirtyminen toisille tasoille, on lopullinen tietoisuuden muutos myös tänne jääneille, kaikessa arkirutiinissakin.

Omakohtainen kokemus kliinisessä kehokuolemassa muuttaa yksilön käsityksen elämän todellisuudesta. Tästä seuraa paradoksi, sillä jokainen kuolemanrajakokemuksen läpikäynyt pystyy elämään rikkaampaa ja täydempää arkielämää. 


Osallistumismaksu entisen käytännön mukaan!


 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 11.2.2015. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

Erikois-

meditaatio:

Erikoismeditaatio teemme V - säteen tehoharjoituksen!

Aika: 18.2.2015. Ke klo 19 - 20.30
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen V  - säteen tehoharjoituksen.
Vapaa pääsy
 

 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 25.2.2015. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

Erikois-

meditaatio:

Erikoismeditaatio teemme IV - säteen tehoharjoituksen!

Aika: 4.3.2015. Ke klo 19 - 20.30
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen IV  - säteen tehoharjoituksen.
Vapaa pääsy
 

 

 

Meditaatio:

Planeettaenergisointiryhmä kokoontuu

Aika: 18.3.2015. Ke klo 19 - 20
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värivaloenergiaharjoituksen

Vapaa pääsy


 

 

Erikoiskurssi: 

      Kuva: Yhteistyömme Valo-, Enkeli- ja avaruusolentojen kanssa - henkinen kasvu omaan vastuuseen
Tehokurssi 
19.1.2013 La klo 10 -17 
Suokadun palvelukeskus, Suokatu 6, Kuopio 

Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. Huomioimme yksilölliset toiveet kurssin etenemisessä. 
- Täydennämme aikaisempia teemoja uusien ja ajankohtaisten tietojen mukaisesti. 
- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin... 
- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa... 
- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa... 
- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 
- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  
Osallistumismaksu: 60 € (alv) sisältää opetuksen ja lyhyen selvänäkökonsultaation! 
Järjestävät: Tähtitieto p. 09-2917075, Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi starinfo@dlc.fi ja Kuopion Parapsykologinen Seura, www.kuopionparaseura.net 
Ilmoittautuminen: Hellevi 0400 570475 tai Tähtitieto 09-2917075 

Sunnuntaina 20.1.2013. 
Hyvän Olon Piste HEIJASTUS, Männistönkatu 5, KUOPIO 
Health Angel - fotoniresonanssiterapioita ja henkilökohtaisia selvänäkökonsultaatioita. Aiheesta tarkemmin kotisivuiltamme www.tahtitieto.fi

Suuri Kosminen Suunnitelma - Kohtalon Varajoukot
Aika: 2015 La klo 10 - 16 Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin!
Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä: "Jokaisella älylliseen elämään tarkoitetulla planeetalla on tavallisista kuolevaisista muodostettu Kohtalon Varajoukko". 

" Normaalina aikoina tähän joukkoon kuuluvia yksilöitä on erittäin vähän".

"Kyky tunnistaa visio Suunnitelman Organisoinnista syytasolla ja ymmärtää hiukan intuitiolla ihmiskunnan kollektiivista rotua ohjaavaa Ylitajuntaa." 

"Suunnitelmaan osallistuvien määrän kasvu nopeuttaa fyysistämisen kiihtyvyyttä suorassa suhteessa ja virtaavana aaltoina, yleisesti hyväksytyiksi laadukkaiksi mielipiteiksi."

"Kun oppilas otetaan sisälle, niin he lopultakin TUNTEVAT ja KOKEVAT  TEKEVÄNSÄ jotakin todellisempaa ja TEKEMISEN ARVOISTA."

Mieti omia kysymyksiäsi valmiiksi!  

Huomio: Tilan käytön vuoksi ennakkoilmoittaminen on välttämätöntä.
Muuta: Kurssin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Ilmoittautumin:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 65 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!

Tervetuloa

Teemaan liittyvää Me Naiset - lehden artikkelissa:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/ihmissuhteet/ufo_uskovaiset_eija_ja_kalevi_kosminen_virtaus_yhdisti_meidat 

Teemaan liittyvää Iltalehden artikkelissa:

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288614366512.html  

 

Lue koko lyhentämätön tarina kotisivultamme palkista; Missä mennään
 
 

 


          Kuva: Aikakauden vaihdos - mitä tapahtuu
Seminaari 
12.1.2013. La klo 11 - 15 
Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä) 
Ohjelmasisällöstä: 
Tässä seminaarissa pääpaino on kysymys ja vastaus - vuorovaikutteisissa keskusteluissa! Mitä on Suomen kansan henkinen haaste ja maamme Kaurissielun energiapaine? Entä mitä vaikuttaa kaivostoiminta ja muut ulkoiset häiriötapahtumat luonnonkierrossa. Ihmiskunnan karmanvuosi on päättämässä suuren aikasyklin muutospaineen. Mitä jokainen voimme tehdä helpottaaksemme päivittäistä arkirutiiniamme. Mieti omia kysymyksiäsi valmiiksi!  
Huomio: Tilan käytön vuoksi ennakkoilmoittaminen on välttämätöntä. 
Hinta: Osallistuminen 45 € (sis. alv ). sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation! 
Tervetuloa
-------------------------
Yhteistyömme Valo-, Enkeli- ja avaruusolentojen kanssa - henkinen kasvu omaan vastuuseen
Tehokurssi 
19.1.2013 La klo 10 -17 
Suokadun palvelukeskus, Suokatu 6, Kuopio 
Ohjelmasisällöstä: 
Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. Huomioimme yksilölliset toiveet kurssin etenemisessä. 
- Täydennämme aikaisempia teemoja uusien ja ajankohtaisten tietojen mukaisesti. 
- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin... 
- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa... 
- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa... 
- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 
- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  
Osallistumismaksu: 60 € (alv) sisältää opetuksen ja lyhyen selvänäkökonsultaation! 
Järjestävät: Tähtitieto p. 09-2917075, Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi starinfo@dlc.fi ja Kuopion Parapsykologinen Seura, www.kuopionparaseura.net 
Ilmoittautuminen: Hellevi 0400 570475 tai Tähtitieto 09-2917075 

Sunnuntaina 20.1.2013. 
Hyvän Olon Piste HEIJASTUS, Männistönkatu 5, KUOPIO 
Health Angel - fotoniresonanssiterapioita ja henkilökohtaisia selvänäkökonsultaatioita. Aiheesta tarkemmin kotisivuiltamme www.tahtitieto.fi 
--------------------
Intuitiivinen aistiminen käytännössä
Tehokurssi 
16.2.2013 La klo 10 - 17 
Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä) 
Ohjelmasisällöstä: 
Opettelemme tunnistamaan, kokemaan ja käsittelemään erilaisia Elämän Energioita. Harjoittelemme työskentelemään niillä ja säävarauksella liikumme myös luonnossa. 
Lisäksi ohjelmassa on tietoisen energiasuojauksen ja intuitiivisen aistimisen henkilökohtaista testaamista käytäntöön.
Edellytämme hiukan perusteiden omakohtaista tuntemusta suojauksessa ja energiatyöskentelyssä. 
"Ajan myötä avautuu planetaarinen Suunnitelma yksilöiden käytettävissä olevien mahdollisuuksien mukaan, Elämän Energioiden oikein laadullistamisen, mielellisen herkistymisen ja aivojen vastaanottokyvyn kehittyessä." 
Täsmennystä edelliseen: Tässä aivojen vastaanottokyvyn tehoharjoittelussa auttaa luovien liikkeiden, kuten tanssin symmetriset peilikuvaliikkeet, yhdessä musiikkiin eläytymisen kanssa. 
"Vähitellen eri puolille planeettaamme ilmaantuu valaistujen sielujen ryhmiä toimien yhdessä Mestareiden kanssa, vapaina häiriöistä ja edeten itsekurissa ja kouluttautuen tieteellisesti Luova Voima käytössään."
"Valon Voimapiiriin kytkeytyneille oppilaille kehittyy sisäisesti ohjaava tietoisuus elää ymmärretysti ja läsnä olevana voiman välittäjänä. Tämä toteutuu omakohtaisen intuitiivisen havaitsemisen kentässä ja Yhdistetyssä Suunnitelmassa."  
Muuta: Kurssin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. 
Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207 
Osallistumismaksu: 55 € (sis. alv) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!
----------------

Puhdistussauna - erikoistapahtuma
Aika: 2015. (Tilauksen mukaan)
Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä:

Käytämme tietolähteenä taiteen tohtori Rita Apulin kirjaa; PUHDISTUSSAUNA - luonnonlääketieteen mukaan. Saunatapahtuman alussa Eija pitää visuaalisen kuva- ja kerrontaesityksen käytettävien kasvien ominaisuuksista ja käyttötarkoituksesta.

Luonnosta kerätään kehon puhdistukseen sopivia kasveja, joista kootaan sauna-astia kylpemisen ajaksi lauteilla pidettäväksi. Perinteiseen saunavihtaan voi koivunoksien lisäksi käyttää muitakin kasveja. Menetelmä sopii kaikille ja se on helppo toteuttaa.

Tutkimme kokemuksellisesti kasvien / yrttien käyttöä keholliseen ja energiseen puhdistukseen saunomisessa.

Mahdollisuuksiensa mukaan osallistujat voivat tuoda kasveja / yrttejä mukanaan.

 Käytössämme on Grander Elävä Vesi  www.grander.fi   

Ohjelmaan sisältyy Kosminen Rauhan ja Maan Palvelu -energisointiosuus.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207 starinfo@dlc.fi

Osallistumismaksu: 50 €  (alv 24%) sisältää opetuksen, savusaunomisen, kasvispurtavaa + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!

Puhdistussaunatapahtuman voit tilata sovittavana ajankohtana myös omalle ryhmällesi tai ystävillesi vaikka yllätyslahjana!

 

 

 

Erikois-

meditaatio:

Erikoismeditaatio I - VII säteiden yhteenveto

Aika: 2015. Ke klo 19 - 20.30
Paikka: Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Järjestäjä: Tähtitieto  www.tahtitieto.fi 
Ohjelmasisällöstä: Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen I - VII säteiden yhteenveto tehoharjoituksen.

 

 

Tehokurssi: 

               

Tietoisempaan yhteistyöhön Valo-,  Enkeli- ja avaruusolentojen kanssa. 

Tehokurssi 

Aika: 2015 La klo 9 - 15 
Paikka:

Paikka ilmoitetaan myöhemmin


Voimme jokainen aikaisempaa helpommin ja paremmin olla tietoisemmassa yhteydessä moniulotteiseen elämään ympärillämme. Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. 

Nopeutuvassa tietoisuuden evoluutiossa olemme ihmiskuntana siirtymässä kohti kosmista kansalaisuutta. Tämä edellyttää jokaiselta omakohtaista sisäistä yhteistyötä fyysistä tasoamme korkeimpiin elämän edustajiin ja olevaisuuden olentoluokkiin.  

- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin...

- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa...

- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 

- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa...

- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  

Osallistumismaksu: 55 €  (alv 24%) sisältää opetuksen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!
Muuta: Paikalla mahdollisuus kasvisruokailuun. Jos osallistut paikalla järjestettyyn ruokailuun, niin muista ehdottomasti ilmoittaa siitä. 
Järjestää:

Tähtitieto p. 09-2917075, Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi  starinfo@dlc.fi 
 

 

HUOMIO!

Erikoiskurssi:

Kuva: Yhteistyömme Valo-, Enkeli- ja avaruusolentojen kanssa 
2.2.2013 La klo 10 -16 
Itä-Hämeen Opisto (L1), Kaikulantie 90, 19600 Hartola 
Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. Huomioimme yksilölliset toiveet kurssin etenemisessä. 
- Täydennämme aikaisempia teemoja uusien ja ajankohtaisten tietojen mukaisesti. 
- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin... 
- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa... 
- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa... 
- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 
- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  
Osallistumismaksu 50 € (sis. alv) sisältää opetuksen ja lyhyen henkilökohtaisen selvänäkökonsultaation! 
Yhdessä järjestävät Tähtitieto p. 09-2917075 tai 0400 468207 Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi ja paikalliset.  
Ennakkoilmoittautuminen suotavaa Tähtitieto 09-2917075 tai 0400        


Intuitiivinen aistiminen käytännössä
Aika 

2015 La klo 10 - 15 Ajankohta ilmoitetaan erikseen.

Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä:

Opettelemme tunnistamaan, kokemaan ja käsittelemään erilaisia Elämän Energioita. Harjoittelemme työskentelemään niillä ja säävarauksella liikumme myös luonnossa. 

Lisäksi ohjelmassa on tietoisen energiasuojauksen ja intuitiivisen aistimisen henkilökohtaista testaamista käytäntöön.

Edellytämme hiukan perusteiden omakohtaista tuntemusta suojauksessa ja energiatyöskentelyssä. 

"Ajan myötä avautuu planetaarinen Suunnitelma yksilöiden käytettävissä olevien mahdollisuuksien mukaan, Elämän Energioiden oikein laadullistamisen, mielellisen herkistymisen ja aivojen vastaanottokyvyn kehittyessä." 

Täsmennystä edelliseen: Tässä aivojen vastaanottokyvyn tehoharjoittelussa auttaa luovien liikkeiden, kuten tanssin symmetriset peilikuvaliikkeet, yhdessä musiikkiin eläytymisen kanssa. 

"Vähitellen eri puolille planeettaamme ilmaantuu valaistujen sielujen ryhmiä toimien yhdessä Mestareiden kanssa, vapaina häiriöistä ja edeten itsekurissa ja kouluttautuen tieteellisesti Luova Voima käytössään."

"Valon Voimapiiriin kytkeytyneille oppilaille kehittyy sisäisesti ohjaava tietoisuus elää ymmärretysti ja läsnä olevana voiman välittäjänä. Tämä toteutuu omakohtaisen intuitiivisen havaitsemisen kentässä ja Yhdistetyssä Suunnitelmassa."    

Muuta: Kurssin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Ilmoittautumin:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 60 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!
 

  

Aikameditaatio:

21.6.2015. Su klo 19 alkaen

Paikka: Siellä missä silloin olet, on suuri mahdollisuuden hetki  
Järjestäjä: Solaarinen Suuri Suunnitelma, Henkinen Ohjelma
Ohjelmasisällöstä: Virittäydymme ympäri planeettaa alla olevan ohjelman mukaiseen virtaukseen! 
 

Planetaarisen Rauhan, Tasapainon ja Harmonian, ykseyden meditaatio  

21.6.2015. klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan

Ohjaavat Aikain Viisaat ovat inspiroimassa Maan ihmiskuntaa planetaarisesti ottamaan vastaan ja välittämään Solaarisen Ohjauksen Suunnitelman virtauksen Tietoisuusaikaportista uudistavan Rauhan, Tasapainon ja Harmonian ykseyden energiavoiman kohdennuksen Maa-planeetalle. 

Vetoamme kaikkiin yksilöihin ihmiskunnassa, luodaksemme yhdessä  oikeudenmukaisuuden tasa-arvon Valon Energia-auran.

Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan. 

Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua:  RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä  fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle.

Riippumatta yksilökohtaisesta mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme. 

Pyydämme viemään yhteistä viestiämme eteenpäin. 

ENHETSMEDITATION FÖR PLANETARISK FRED, JÄMVIKT OCH HARMONI

21.6.2015 kl 19.00 lokal tid på Planeten Jorden

Tidernas guidande Visa inspirerar mänskligheten på Jorden att planetariskt ta emot och förmedla vidare flödet av den Solära guidningens plan, att genom Fredens, Jämviktens och Harmonins medvetenhetstidsport rikta förnynade energikrafter till Planeten Jorden.

Vi vädjar till samtliga individer inom mänskligheten att tillsammans skapa Ljus-Energi aura av rättvisans jämvikt.

Vi ber att du, ensam eller tillsammans med dina vänner, koncentrar dig, under ledning av ditt Högre Jag i Fredens, Jämviktens och Harmonins enhets energitriangelkraft.

Känn efter inom din Själ vad dessa varandets grundenergikvaliteter:  FRED, JÄMVIKT och HARMONI, betyder för dig, och vad förverkligandet av dem i praktiken skulle betyda för hela mänskligheten.

Vi ber dig att föra vidare vårt meddelande. Oavsett dina personliga åsikter är hela mänskligheten en enda enhet. Planeten Jorden är vårt gemensamma hem, där vi alla tillsammans bildar en enda familj.
 

MEDITATION OF ONENESS FOR PLANETARY PEACE, BALANCE AND HARMONY

21.6.2015, 19.00 around the Planet Earth

The Guiding Wises of Times are inspiring Earth's human nation to planetarely receive and transmit the Plan-stream of Solaric Guidance, Renewable Oneness’ energy power of Peace, Balance, and Harmony allocation to planet-Earth through the Time gate of Awareness.

We call upon every individual in humankind, that together we can create a Light-Energy-Aura of justness of equality.

We ask you, alone or together with your friends, to concentrate in guidance of Your Higher-Self to the Energy-Triangle-Power of Oneness’ PEACE, BALANCE, and HARMONY.

Feel in your soul what those three basic energy qualities of existence: PEACE, BALANCE, HARMONY mean for you, or what the realization of them could fundamentally mean to all humankind.

Regardless of your individual opinions, we are one as humankind.

Planet-Earth is our common home where we all form one and the same family.

We ask you to forward this message.
 

MEDITACIÓN PARA UNIÓN DE LA PAZ, EL EQUILIBRIO Y LA ARMONÍA PLANETARIO

21.6.2015, 19 hrs. tiempo local en cada lugar del Planeta Tierra

Los Guías Sabios de los Tiempos están inspirando a la Humanidad del Planeta Tierra para recibir y transmitir el Raudal del Plan de la Orientación Solar mundialmente a través la Puerta del Tiempo de Consciencia Planetaria, la fuerza energética de la Unidad revitalizadora, que renueva la Paz, el Equilibrio y la Amor al Planeta.

Nuestro llamamiento está enviado para todos los individuos de la Humanidad, para que juntos podamos crear el Aura de Luz de Energía en igualdad de Justicia.

Nosotros rogamos que tú sólo o junto con tus amigos te concentres, guiada/o por tu Ser Superior hacia la fuerza de la energía triangular de la unidad de PAZ, EQUILIBRIO y ARMONÍA.

Concéntrate en tu alma para sentir estas tres cualidades básicas de la existencia, PAZ, EQUILIBRIO y ARMONÍA, para conocer su significado personal en ti, o la realización de estos pudieran significar para toda la Humanidad.

Sin importar cuál sea tu opinión individual, somos parte de la misma Humanidad.

Nuestro hogar el Planeta Tierra, y todos formamos parte de la misma familia.  

Te rogamos transmitir este mensaje a tus amigos. 

MEDITATION DER EINHEIT FÜR WELTFRIEDEN, BALANCE UND HARMONIE

21.6.2015, 19.00 Uhr rund um den Planeten Erde werden die führenden Weisen der Zeit  den Menschen der Erde global den Plan der erneuerbaren Einheits- Energie, Kraft des Friedens, der Balance und Harmonie, zugeordnet zum Planeten Erde durch die Zeittore des Bewusstseins empfangen und senden lassen.

Wir rufen jeden Menschen auf, weil wir zusammen eine Licht-Energie-Aura der Gerechtigkeit der Gleichheit erschaffen können.

Wir bitten Dich, aleine oder zusammen mit Deinen Freunden unter Führung Deines Höheren Selbsts Dich auf die Energie-Dreiecks-Kraft der Einheit FRIEDEN, BALANCE UND HARMONIE zu konzentrieren.

Fühle in Deiner Seele was diese drei grundlegenden Energie-Qualitäten des Seins: FRIEDEN, BALANCE, HARMONIE für Dich bedeuten, oder was das Erreichen von ihnen grundsätzlich für die gesamte Menschheit für Dich bedeuten.

Was auch immer Deine individuellen Einstellungen sind, wir sind als Menschheit eins.

Der Planet Erde ist unser gemeinsames Zuhause wo wir alle Eins formen und die selbe Familie sind.

Wir bitten Dich, diese Nachricht weiterzuleiten.
 

Медитация единства Планетарного Покоя, Равновесия и Гармонии

21.6.2015, в 19 часов по местному времени по всей планете Земля 


Верховные Мудрецы Времен в планетарных масштабах призывают земное человечество воспринять и передать дальше энергию единства Покоя, Равновесия и Гармонии, вновь направляемую на Землю из Временных Врат Знаний по Плану Солярного Главенства. Мы взываем ко всем людям, чтобы вместе создать ауру Энергии Света справедливости и равноправия.


Мы просим Тебя самостоятельно или вместе с друзьями, под управлением своего Высшего Я, сосредоточиться на Силе тройственной энергии Единства ПОКОЯ, РАВНОВЕСИЯ и ГАРМОНИИ. 


Опрeдeли в своей душе, что эти три основополагающих вида энергии - ПОКОЙ, РАВНОВЕСИЕ И ГАРМОНИЯ значат для Тебя и что их ocyщеcтвлeниe в peaльнoй дeйcтвительнocти моглo бы значить для всего человечества.

 

Независимо от Твоего личного мнения, мы, будучи человечеством, представляем собой единое целое. Планета Земля - наш общий дом, в котором мы являемся одной семьей. 

 

Просим Тебя передать наше совместное послание дальше.


 

PLANETAARSE RAHU, TASAKAALU JA HARMOONIA ÜKSOLEMISE MEDITATSIOON

21.6.2015, 19:00 kohaliku aja järgi kõikjal Planeet Maal

Juhtivad Ajatargad kutsuvad üles Maa inimkonda planetaarselt vastu võtma ja vahendama kavandatud Päikeseenergia juhendust uueneva Rahu,Tasakaalu ja Harmoonia Üksolemise Energiajõu suunamisel planeet Maale läbi Teadlikkuse Ajavärava.
Kutsume kõiki inimesi koos looma võrdse õigluse Valgusenergia-Välja.
Palume Sul üksi või koos sõpradega keskenduda Kõrgeima Mina juhendusel Üksolemise Energia Kolmikjõule: RAHULE, TASAKAALULE ja HARMOONIALE.
Tunneta hinges mida need olemise kolm algenergiat: RAHU, TASAKAAL ja HARMOONIA tähendavad Sulle või mida nende elluviimine praktiliselt teostatuna võiks tähendada kogu inimkonnale.
Sõltumata isikilikust arvamusest oleme inimkonnana üks tervik.
Planeet Maa on meie ühine kodu, kus oleme kõik üks pere.
Palume Sul jagada seda sõnumit.


 

Meditācija Planētas mieram, līdzsvaram un harmonijai

21.6.2015, 19.00 veltījums Mātei Zemei

Laika Zinību Vadība iedvesmo Zemes cilvēci saņemt un pārsūtīt Saules Vadības plāna enerģētisko straumi, atjaunojot savu Miera, Līdzsvara un Harmonijas enerģijas spēku, lai to atpakaļ saņemtu Zeme caur Laika Apziņas vārtiem.

Mēs vēršamies pie visas cilvēces un katra indivīda, lai visi kopā radītu Gaismas Enerģijas Auru taisnīgumam un vienlīdzībai.

Mēs lūdzam jūs, vienu pašu vai kopā ar draugiem, koncentrēties uz savu Augstāko Es, lai saņemtu Enerģiju Trīskāršo Spēku savam Mieram, Līdzsvaram un Harmonijai

Sajūtiet ar savu gara spēku ko šīs trīs pamata dzīvības enerģijas: Miers, Līdzsvars un Harmonija, nozīmē priekš Jums, vai to realizācija un izpausme nozīmē visai cilvēcei.

Neskatoties uz mūsu individuālajiem uzskatiem, mēs visi esam cilvēki.

Planēta Zeme ir mūsu kopējās mājas uz kuras mēs visi veidojam vienu lielu ģimeni.

Lūdzu nododiet tālāk šo ziņu.

Trijas Saules šorīt lēca Pār Zemīti Austrumos, Miera Saule, Goda Saule, Mūsu Zemes harmonija.

 

MEDITAZIONE PER LA PACE, L’EQUILIBRIO, L’ARMONIA E L’UNITÀ PLANETARIO

21.6.2015  alle ore 19.00 tempo locale dappertutto sulla pianeta Terra

Le Guide Saggi dei Tempi stanno ispirando l’umanità della Terra per ricevere e trasmettere la corrente secondo il Piano di Guida Solare, la corrente che sorge dalla Porta del Tempo di Coscienza, la forza energetica e rinnovando dell’Unità, della Pace, d’Equilibrio e dell’Armonia che è diretto verso la pianeta Terra.

Ci appelliamo così ai tutti gli individuali della umanità per creare tutti insieme l’Aura Energetica della Luce, Giustizia e Uguaglianza.

Ti preghiamo a concentrarti, o da solo o con gli amici, sotto la Guida del Te Superiore, sulla Forza Energetica Triangolare dell’UNITÀ, della PACE e dell’ARMONIA.

Senti nella anima tua, cosa significano a Te questi tre qualità fondamentali della energia: PACE, EQUILIBRIO, ARMONIA oppure cosa potrebbe causare a tutta la umanità se questi si realizzino fisicamente in pratica.

Per quanti siano i tuoi opinioni individuali, come l’umanità siamo una totalità, la pianeta Terra è la nostra casa comune dove siamo dalla stessa famiglia.

Chiediamo di trasmettere in avanti questo nostro messaggio.  

 
Arvoisat planetaariset kanssamatkaajat:

Pyydämme alkuperäisen tekstin käännösapua edellä olevien käännösten lisäksi, Unkarin, Kiinan, Intian, jne. kielille! Käännökset olisivat kaikille hyödyksi.

 Yhdessä eteenpäin! 

 

Ajankohtais-

seminaari:

Aikataulu

muuttunut

Ajankohtaisseminaari

Aika: 2015. La klo 11 - 15 
Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä:

Käymme yhdessä keskustelujen ja harjoitusten merkeissä yleisiä ja omakohtaisia ”nyt hetken” tärkeimpiä asioita läpi.

Kuinka Solaariset ja planetaariset uudet tietoisuuden energiavirtaukset vaikuttavat intuitioomme ja sisäisen ohjauksen kuunteluumme?

Näistä ja monista muista asioista kertaamme ja virkistämme muistiamme yhteisessä vahvistetussa tietoisuuden energiakentässä.

Seminaarin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 50 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!
 

 

 

Erikoiskurssi: 

      Kuva: Yhteistyömme Valo-, Enkeli- ja avaruusolentojen kanssa - henkinen kasvu omaan vastuuseen
Tehokurssi 
19.1.2013 La klo 10 -17 
Suokadun palvelukeskus, Suokatu 6, Kuopio 

Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. Huomioimme yksilölliset toiveet kurssin etenemisessä. 
- Täydennämme aikaisempia teemoja uusien ja ajankohtaisten tietojen mukaisesti. 
- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin... 
- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa... 
- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa... 
- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 
- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  
Osallistumismaksu: 60 € (alv) sisältää opetuksen ja lyhyen selvänäkökonsultaation! 
Järjestävät: Tähtitieto p. 09-2917075, Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi starinfo@dlc.fi ja Kuopion Parapsykologinen Seura, www.kuopionparaseura.net 
Ilmoittautuminen: Hellevi 0400 570475 tai Tähtitieto 09-2917075 

Sunnuntaina 20.1.2013. 
Hyvän Olon Piste HEIJASTUS, Männistönkatu 5, KUOPIO 
Health Angel - fotoniresonanssiterapioita ja henkilökohtaisia selvänäkökonsultaatioita. Aiheesta tarkemmin kotisivuiltamme www.tahtitieto.fi

Suuri Kosminen Suunnitelma - Kohtalon Varajoukot
Aika: 2015 La klo 10 - 16 Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin 
Paikka: Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)
Ohjelmasisällöstä: "Jokaisella älylliseen elämään tarkoitetulla planeetalla on tavallisista kuolevaisista muodostettu Kohtalon Varajoukko". 

" Normaalina aikoina tähän joukkoon kuuluvia yksilöitä on erittäin vähän".

"Kyky tunnistaa visio Suunnitelman Organisoinnista syytasolla ja ymmärtää hiukan intuitiolla ihmiskunnan kollektiivista rotua ohjaavaa Ylitajuntaa." 

"Suunnitelmaan osallistuvien määrän kasvu nopeuttaa fyysistämisen kiihtyvyyttä suorassa suhteessa ja virtaavana aaltoina, yleisesti hyväksytyiksi laadukkaiksi mielipiteiksi."

"Kun oppilas otetaan sisälle, niin he lopultakin TUNTEVAT ja KOKEVAT  TEKEVÄNSÄ jotakin todellisempaa ja TEKEMISEN ARVOISTA."

Mieti omia kysymyksiäsi valmiiksi!  

Huomio: Tilan käytön vuoksi ennakkoilmoittaminen on välttämätöntä.
Muuta: Kurssin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Ilmoittautumin:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207

Osallistumismaksu: 65 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!

Tervetuloa

Teemaan liittyvää Me Naiset - lehden artikkelissa:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/ihmissuhteet/ufo_uskovaiset_eija_ja_kalevi_kosminen_virtaus_yhdisti_meidat 

Teemaan liittyvää Iltalehden artikkelissa:

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288614366512.html  

 

Lue koko lyhentämätön tarina kotisivultamme palkista; Missä mennään
 
 

 

 

Luontokurssi:

       

Ihmisen ja Luonnon Kosminen Yhteys

Aika: 2015. La klo 10 - 16
Paikka: Tarkennetaan myöhemmin
Päivitetty ohjelma:  

Opettelemme tunnistamaan, kokemaan ja käsittelemään erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme työskentelemään niillä liikkuessamme luonnossa. Varaa mukaasi ulkona liikkumiseen tarkoitettu sopivan vapaa pukeutuminen ja käytännölliset jalkineet.

Luontokurssissa sisäinen yhteys rakentuu ympäröivän paikan ja luonnon energioista, vallitsevan ajan virtauksen laadusta ja paikalla läsnä olevien sielujen eetterisfyysisestä Elämän Magnetismista. Siksi jokainen luontokurssi on oma erityinen kokonaisuutensa.

Planetaariseen Voimapiiriin kytkeytyneille oppilaille kehittyy sisäisesti ohjaava tietoisuus elää ymmärretysti ja läsnä olevana voiman välittäjänä moniulotteisessa todellisuudessaan. 

Kursseilla harjoitukset ohjataan "livenä" tilannekohtaisesti. Energiakeskityksissä käymme läpi maan-, veden-, ilman-, tulen- ja Valotietoisuudet (energiseetterinen).

-  Käymme teoriassa läpi ihmisen energiajärjestelmiä. Lisäksi tutustumme energiatyöskentelyn perusteisiin harjoituksineen.

-  Luodaan omakohtainen ja yksilöllinen viitepuitteisto. Teemme kokemuksellista intuition harjoittelua käytäntöön maa-elementin tasojen sisäisessä kartoituksessa. Tutkimme ohjatusti maan piirissä erilaisten tasojen muistijälkiä ja tietoisuuden virikkeitä.

-  Kartoitamme lisää intuitiotamme käyttäen edellisen jatkeena olevaa veden tietoisuustasojen sisältöä. Esim. sitä, kuinka maan vesi-elementin muisti ja kehomme nesteet reagoivat toisiinsa tiedostamattomassa.

-  Täydennämme kolmannen suuren tietoisuustasojen kokonaisuuden tutkimisessamme intuitiivista sisäistä kokemusta apuna käyttäen ilma-elementtiä. Kuinka toteutuu aikakauden sisäinen sykintä ja virtaaminen kosmisena hengityksenä uudistuvassa tietoisuuden planeetan muutoksessa.

-  Jatkamme aiheita tutustumalla kokemuksellisesti tuli-elementin muuntavan energiatietoisuudessa. Millä tavoin uudistuminen prosessoituu planetaariseen ja yksilölliseen toimintaan.

-  Viidennessä sisäisen tutkimisen vaiheessa tutustumme energiseetterisen valo-elementin Solaarisen virtaukseen itsemme kautta ympäröivässä todellisuudessa.

-  Kurssin tietosisällön tutkimista ja yhteenveto omaa yksilöllistä käytäntöä varten.  

Muuta: Kurssin sisältö etenee osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Ilmoittautumin:

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä: Tähtitieto www.tahtitieto.fi Eija & Kalevi p. 09-2917075 tai 0400 468207 starinfo@dlc.fi

Osallistumismaksu: 80 €  (alv 24%) Sisältäen kasvisruoan, kahvin / teen, opetuksen  ja lyhyen selvänäkökonsultaation! 
 

 

Jatkokurssi:

Motivoituneena ja asioista kiinnostuneena voit myös osallistua vaikka et olisi ollutkaan ensimmäisellä kurssilla.

Innostunut tiedon jano jo riittää.

               

Tietoisempaan yhteistyöhön Valo-,  Enkeli- ja Tähteläisolentojen kanssa. 

Jatko- ja täydennysosa 

Aika: 2015 La klo 10 - 16 Ajankohta ilmoitetaan erikseen.
Paikka:

Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, Kellokoski (Mäntsälä)

Ohjelmasisällöstä:

Vapaamuotoinen, osallistujien mielenkiinnon mukaan etenevä dynaaminen sisältö. Huomioimme yksilölliset toiveet kurssin etenemisessä. 

Nopeutuvassa tietoisuuden evoluutiossa olemme ihmiskuntana siirtymässä kohti kosmista kansalaisuutta. Tämä edellyttää jokaiselta omakohtaista sisäistä yhteistyötä fyysistä tasoamme korkeimpiin elämän edustajiin ja olevaisuuden olentoluokkiin.  

Uusien asia-alueiden lisäksi, täydennämme tarvittaessa alla olevia teemoja keskustelujen ja harjoitusten kautta. 

- Kuinka tietoisemmin voimme olla yhteydessä Korkeampiin Valo-olentoihin...

- Omat sielulliset valmiutemme muutoksen ajan energiapaineessa...

- Yksilökohtainen Henkinen Verkostoituminen ihmiskunnan Ohjaajiin... 

- Harjoitukset arjessa virittävät yksilön sieluminuutta Kaikkeuden Tajunnassa...

- Kuulutko jo Kohtalon Varajoukkoihin ja oletko mukana Maailman Palvelijoiden Uudessa Ryhmässä?  

Osallistumismaksu: 55 €  (alv 24%) sisältäen opetuksen, kasvisruoka + kahvi / teen ja lyhyen selvänäkökonsultaation!
Järjestää:

Tähtitieto p. 09-2917075, Eija ja Kalevi Riikonen, www.tahtitieto.fi  starinfo@dlc.fi 


 
 

T E R V E T U L O A
KOHTAAMAAN MENNEISYYDEN ” NYT HETKESSÄ” JA KOKEMAAN
UUSIA VIRIKKEITÄ TULEVAISUUTTA VARTEN

 

 

Mukaan pääsyn voi varmistaa seuraavilla yhteyksillä:
 
Puh/fax. 09-2917075
Gsm 0400 468207
E-mail. starinfo@dlc.fi